анти тесно място! как да се определят перфектните спецификации за компютърни игри

За да играете най-новите игри, има няколко устройства, които могат да се използват. Примери за това са например Playstation 4 или Xbox One или игрални лаптопи или компютърни игри.

Сред всички съществуващи игрални устройства като цяло объркващото е компютърът за игри. Защото, ако това е компютър за игри, трябва сами да определите спецификациите. Как определяте перфектните спецификации за компютърни игри?

  • Направете това, за да увеличите производителността на компютърните игри до 200%
  • Intel реализира най-доброто изживяване за компютърни игри и VR опит
  • Ето 3 ръчни компютърни игри, подобни на смартфоните!

Как да определите перфектните спецификации за компютърни игри

Източник на снимка: Изображение: ASUS

Болестта, която се появява, е свързана с избора на спецификации за компютърни игри, а именно тесни места. Тесното място означава, че хардуерните възможности на компютъра не могат да бъдат максимизирани, тъй като използваните спецификации на компютъра не са балансирани. Как да не получите тази болест, както следва ...

Стъпки за определяне на перфектните спецификации за компютърни игри

Етап 1

Първо посетете сайт, наречен "The Bottlenecker" , можете да го посетите чрез следната връзка:

Посетете: Уебсайтът на The Bottlenecker

Стъпка 2

Въведете спецификациите за компютърни игри, които планирате. Започвайки от „Процесор“ , „VGA“ , „RAM“ и „Съхранение“ . Ако е така, щракнете върху "Изчисли" .

Стъпка 3

Изчакайте малко, след което резултатите ще излязат веднага. В примера обърнете внимание, че има „тесно място“ . Когато спецификациите на процесора, избрани от ApkVenue, са твърде слаби, препоръчително е да ги замените с Intel Core i7-5960X .

Наистина е лесно, нали, просто трябва да въведете спецификациите на компютъра, за да бъдат сглобени и след това резултатите излизат веднага. С този прост метод, вашите компютърни спецификации за игри са гарантирано перфектни. Честит опит!

Също така не забравяйте да прочетете статии, свързани с компютър или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ