7 заявления за онлайн резервация на билети за кино и как да ги поръчате!

Не знаете как да поръчате билети за кино онлайн чрез мобилен телефон? Ето препоръката за най-доброто онлайн приложение за поръчка на билети за кино през 2020 г. Лесно и не сложно!

В разгара на пандемията на короната дейностите за стрийминг на филми са все по-обичани от онези, които се чувстват отегчени, защото трябва просто да останат у дома.

За съжаление, незаконните услуги за стрийминг на филми, като IndoXXI , бяха затворени и ще ви е трудно да гледате филми.

Е, може би е време да преминете към гледане на филми законно, когато правителството отвори отново киното.

Освен че подкрепяте света на киното, ще усетите различна сензация, когато гледате киното, особено след като не можете да отидете на това място за забавления в продължение на месеци.

Не е нужно да се занимавате с опашки, за да вземете билет за кино, нали знаете! Проблемът е, че можете да използвате приложението за онлайн поръчка на билети за кино, което ApkVenue ще разгледа по-долу.

Заявление за закупуване на билети за онлайн кино

Мнозина вярват, че най-добрите места за кино са около две трети от местата или около CF реда с номера на седалките в средата на студиото.

Сега, за да се състезавате бързо, за да го осигурите, след като всички театри се отворят отново, можете да използвате приложението за съобщение за онлайн билети за кино, за да го резервирате , банда.

По-долу е ред на онлайн приложения за закупуване на билети за кино, които можете да опитате да резервирате за билети за кино, без да е необходимо да се изправяте на опашка.

Имайте предвид, че всички приложения по-долу все още не продават билети за най-новите кинофилми, защото правителството все още затваря кина в цяла Индонезия досега.

1. Кино 21

Първо има приложението Cinema 21, известно още като M-Tix, което осигурява резервации на билети за студията Cinema XXI, The Premier XXI и IMAX XXI.

Това приложение за билети за кино има прост интерфейс, където можете да проверите най-новите разписания за кино филми, списъци на театри и цени на билети за кино в цялата си мрежа в Индонезия.

Как да поръчате онлайн билети за кино M-Tix също е лесно. По-късно ще получите код за резервация и QR код, който функционира за размяна на билети в киното.

Подробности Кино 21 - Официално
Разработчик PT. Нусантара Сеяхтера Рая
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 5.3MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Cinema 21 от тук:

Apps Entertainment Cinema21 ИЗТЕГЛЯНЕ

2. CGV КИНО

Втората по големина кино мрежа в Индонезия, CGV също има директна онлайн услуга за резервация на билети за филми чрез приложение, наречено CGV CINEMAS .

За разлика от Cinema 21, тук можете да създадете акаунт, като използвате акаунт във Facebook или Gmail. За поръчка на билети за кино дори не е необходимо да попълвате в приложението.

Освен това изборът на студия CGV е малко по-пълен, започвайки от Regular, Velvet, 4DX и Satin.

Подробности CGV КИНО ИНДОНЕЗИЯ
Разработчик CGV Кина
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 8.3MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението CGV CINEMAS тук:

Приложения Развлечения CGV блиц ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Синеполис Индонезия

След това има Cinepolis Indonesia или по-рано наречен Cinemaxx , който според ApkVenue има предимството да гледа цените на билетите, които са относително по-достъпни в сравнение с Cinema XXI или CGV.

Тук можете да поръчате билети за кино чрез официалното приложение. За съжаление Cinepolis Индонезия досега само обслужва плащания чрез кредитни карти и баланс OVO долейте само, банда.

Дори и така, обикновено ще бъдете разглезени с отстъпки като кешбек, който е представен на началната страница, знаете ли! Надяваме се тази промоция да се върне, когато театрите се отворят отново, а!

Подробности Cinepolis Индонезия
Разработчик PT. Cinemaxx Global Pacific
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 16MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Cinepolis Indonesia тук:

Apps Entertainment PT. Cinemaxx Global Pacific ИЗТЕГЛЯНЕ

4. ТИКС ИД

Ако често използвате и допълвате приложението DANA, приложението за онлайн закупуване на билети за филм, наречено TIX ID, може да бъде правилният избор.

TIX ID е парти приложение, което се фокусира върху обслужването на резервации за билети за кино мрежи като CGV и Cinema XXI.

Предимството на TIX ID е наличието на изобилие от промоции, като ваучери „купете 1, вземете 1 безплатно“ , намалени такси с определени методи на плащане и други.

Подробности ИД на TIX
Разработчик PT. Нусантара Еланг Седжахтера
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 31MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението TIX ID тук:

Apps Entertainment PT Nusantara Elang Sejahtera ИЗТЕГЛЕТЕ

Други приложения за онлайн билети ...

5. BookMyShow

Освен това има BookMyShow, който също е приложение за резервация на билети на трета страна, което е доста популярно и практично за вас.

Това приложение за закупуване на билети за онлайн кино си сътрудничи с редица театри, като CGV, Cinepolis, Flix, Lotte Cinema и други.

В допълнение към проверката на разписанията на филмите и резервирането на билети, BookMyShow предлага и опция за закупуване на закуски, особено за киносалони CGV, които можете да внесете в студиото.

Подробности BookMyShow - Билети за кино и събития
Разработчик Bigtree Entertainment Pvt. ООД
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 28MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението BookMyShow тук:

Apps Entertainment Bigtree Entertainment Pvt. ООД ИЗТЕГЛИ

6. GoTix

Откакто стартира, Gojek наистина проектира приложението му да се превърне в супер приложение, което предоставя различно съдържание в него.

Сега, когато киното все още беше отворено преди време, можете да използвате Gojek, за да поръчате билети за кино онлайн чрез функция, наречена GoTix .

Можете да се насладите на различни намаления промоции, стига да използвате и долейте при GoPay, банда.

Подробности Gojek - Ojek Транспорт, доставка, плащане
Разработчик PT. Приложение на децата на нацията
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 62MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението GoTix (Gojek) тук:

Приложения Развлечения PT GO-JEK ИНДОНЕЗИЯ ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Травелока

Кой не познава Травелока ? Известно е, че това приложение се занимава с онлайн резервации на самолетни билети и услуги за настаняване в хотели .

Traveloka също не изостава в разширяването на своите функции, една от които осигурява резервации за билети за кино за CGV, Cinepolis, Flix и други.

За съжаление за тази услуга Traveloka предоставя само начини на плащане чрез банкови преводи и кредитни карти.

Подробности Traveloka: Резервация на билети, хотели, пътувания и кулинария
Разработчик Травелока
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Traveloka тук:

Приложения Помощни програми PT Traveloka Индонезия ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да поръчате билети за кино онлайн

Така че, ако вече знаете какви са приложенията за закупуване на билети за кино, но все още не разбирате как да ги използвате, не се притеснявайте!

Защото ApkVenue ще обясни как да поръчате билети за кино онлайн с помощта на двете най-популярни приложения, а именно M-Tix и CGV.

1. Как да поръчате билети Bioskon онлайн чрез приложението M-Tix

За това как да поръчате билети за кино чрез Cinema 21 или M-Tix, можете да следвате стъпките, както следва:

 • Стъпка 1: Уверете се, че сте създали акаунт в M-Tix с помощта на телефонния номер и попълнете регистрирания ПИН.

 • Стъпка 2: След това се уверете, че разполагате и с достатъчно M-Tix баланс, който може да бъде допълнен чрез банков превод, Tokopedia или Indomaret.

 • Стъпка 3: След това на главната страница просто трябва да изберете заглавието на филма , местоположението на киното и времето за показване.

Снимката е предоставена от: CK Stuff
 • Стъпка 4: След това определете местоположението и броя на местата, които искате да резервирате. Докоснете Потвърдете поръчката, за да започнете да поръчвате.
Снимката е предоставена от: CK Stuff
 • Стъпка 5: След това въведете ПИН кода, за да направите покупка, като докоснете Купи билет . Салдото ще бъде приспаднато автоматично според цената на билета плюс администраторска такса от 1500 IDR / билет.
Снимката е предоставена от: CK Stuff
 • Стъпка 6: Ще получите код за резервация и QR код, който функционира за обмен на билети в киното по-късно чрез приложението M-Tix, SMS или регистриран имейл.

2. Как да поръчате билети за Bioskon онлайн в приложението CGV Cinemas

За тези от вас, които искат да закупят билети за кино онлайн чрез приложението CGV Cinemas, можете да следвате стъпките по-долу.

 • Стъпка 1: Регистрирайте се за акаунт в CGV Cinemas , като използвате акаунт във Facebook или Gmail и влезте в приложението.
Източник на снимката: YouTube: Akhirudin Akhir
 • Стъпка 2: Изберете заглавието на филма, който искате да гледате, и докоснете бутона Резервирай сега .
Източник на снимката: YouTube: Akhirudin Akhir
 • Стъпка 3: След това изберете киното, типа студио и времето за излъчване според местоживеенето, където искате да гледате филма.
Източник на снимката: YouTube: Akhirudin Akhir
 • Стъпка 4: Докоснете бутона Избор на място, за да изберете място на седалката от показания план на пода, за да продължите, просто натиснете Напред .
Източник на снимката: YouTube: Akhirudin Akhir
 • Стъпка 5: Ще видите общата цена на билета за CGV. Изберете начин на плащане и направете плащане според цената на билета плюс административна такса от 5000 IDR / транзакция .

 • Стъпка 6: Ако плащането е успешно, ще ви бъдат изпратени идентификационен номер за резервация и ключ за преминаване, които просто трябва да бъдат обменени на машината за самобилети, достъпна в киното CGV.

Е, това е препоръката за най -доброто онлайн приложение за закупуване на билети за кино през 2020 г. Сега не е нужно да се занимавате дълго с опашки и дори да съжалявате, че не сте получили любимото си място!

Имате интересно изживяване при поръчка на билети за кино по метода по-горе? Хайде, споделете вашето мнение в колоната за коментари по-долу и ще се видим в други статии на JalanTikus!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Даниел Кахяди .