обичате да пускате музика? изпробвайте 5-те най-добри музикални приложения за android

Като музика? Ето 5-те най-добри музикални приложения за Android, които можете да опитате. Хайде, нека да слушаме!

Безспорно е, че технологичното развитие често улеснява някой да прави неща, които харесва. Както в областта на музиката , технологията е помогнала на много хора, които обичат музиката, да създават страхотни произведения.

Дори и в тази сложна ера, тези от вас, които обичат музиката, но нямат бюджет за закупуване на инструментите, все още могат да произвеждат произведения . Номерът е да се възползвате от смартфони и страхотни приложения, които можете да инсталирате безплатно . Е, тук са 5-те най-добри музикални приложения за Android, които можете да опитате. Хайде, нека да слушаме!

  • 6 музикални приложения, които ви карат да свирите на музикални инструменти
  • 5 най-добри смартфона за любителите на музиката през 2018 г.
  • 20 най-добри онлайн и офлайн музикални приложения (актуализация 2020)

5 най-добри музикални приложения за Android

1. Music Maker JAM

Това едно приложение помага на тези от вас, които искат да правят музикални ремикси , които харесвате, по лесен начин и със страхотни резултати. Тук има много видове музика, които можете да ремиксирате до насита, от хип-хоп, поп, рок, хаус до джаз .

Можете също така да записвате свои собствени вокали и да ги комбинирате с музика. Това приложение също осигурява място, ако искате да се присъедините към музикалната общност с други потребители.

2. Band Band

Walk Band предлага много видове музикални инструменти, които можете да свирите на вашия Android, като пиано, китара, барабани, бас и много други. Можете да бъдете креативни, като използвате избрани музикални инструменти и да създавате красива музика. Това приложение показва истински музикални инструменти, така че резултатите да не се различават много от оригинала.

3. Каустик 3

Музикален инструмент в реално време , който е оптимизиран за мобилни устройства . Създайте необикновени произведения с едно приложение. Можете да избирате от много режими, за да правите красива музика и да добавяте ефекти, за да направите резултатите още по-реалистични. След като запишете работата си, можете да я запазите на вашия смартфон и да я споделите с всички.

4. DJ Dubstep Music Maker

За тези от вас, които искат да бъдат DJ и да правят ремикси на страхотни песни, тогава трябва да опитате това приложение. С DJ Dubstep Music Maker бъдете креативни, пускайте музика с предоставената подложка и я записвайте със студийно качество на звука . Можете също да добавяте филтри, както желаете.

5. MixPads Drum Pad & DJ Mixer

Това приложение има много функции, които можете да използвате, за да правите ремикси на любимата си музика. Има 30 барабанни подложки с оригинални музикални цикли и множество ефекти, които можете да използвате, за да направите музиката си още по-студена и по-качествена. Можете също да запишете собствения си глас и да го включите в музиката. Това приложение е лесно за използване и поддържа всички резолюции на екрана и поддържа много аудио формати, включително ogg, wav и други.

Това са 5-те най-добри музикални приложения за Android, които можете да опитате. Не е нужно да плащате много пари, можете да използвате тези безплатни приложения, за да създавате страхотна музика. Хайде, изтеглете приложението сега!