в Индонезия има услуги за инжектиране на игри ps4, може ли да се пиратстват?

Добра PS4 игра, процесът на създаване със сигурност е труден. Осъществяване на PS4 игри доста скъпо. Но сега той каза, че в Индонезия има услуги за инжектиране на игри за PS4. Може ли да бъде пиратски нали?

В момента Playstation все още е най-популярната конзолна игра номер 1 в Индонезия. Най-новата версия, в момента е Playstation 4. Там, където технологията на игровата конзола вече е много усъвършенствана, така че външният вид на играта може да бъде толкова добър, колкото и истински.

Добра PS4 игра, процесът на създаване със сигурност е труден. Осъществяване на PS4 игри доста скъпо. Но сега той каза, че в Индонезия има услуги за инжектиране на игри за PS4. Може ли да бъде пиратски нали?

 • 3 от 10 прекъсвачи на PlayStation от Индонезия!
 • 3 от 10 прекъсвачи на PlayStation от Индонезия! (Част 2)
 • Защо Playstation е по-популярен от Xbox в Индонезия?

Ето фактите за PS4 Game Inject Services в Индонезия

Ако сте активист или наблюдавате няколко PS4 групи, със сигурност ще знаете, че в момента има горещ въпрос за услугите за инжектиране на PS4 игри. Някои от методите за инжектиране на PS4 игри, които в момента се обсъждат, са както следва.

 • Метод за клониране на HDD.
 • Методът Rapsberry.
 • Оригинален метод за идентификация на споделяне.
 • Споделете ID Carding или откраднати методи.
 • Метод за уеб експлойт.
 • CFW метод.

Вярно ли е, че с някой от шестте метода по-горе можем да играем пиратски игри? За по-голяма яснота, нека обсъдим един по един.

Метод за клониране на HDD

Например, има PS4 A с HDD A, след това има PS4 B с HDD B. Какво се случва чрез клониране на HDD A към HDD B? Надеждата е, че можете да играете PS4 A игри на PS4 B, нали така? Всъщност, двата HDD данни ще бъдат повредени поради DRM системата на PS4.

Този метод съществуваше и работеше върху фърмуера 2.50, но оттогава Sony затвори тази празнина. Но обратно, този метод не е просто клониране на HDD, както обикновено. Но имате нужда от мигач (Teensy ++ 2.0 или Raspberry Pi), за да изхвърлите и мига NOR чипа.

Заключение: Измама

Методът Rapsberry

Има нов метод, който използва Rapsberry Pi и изисква процес на изхвърляне на NAND. Но за съжаление във форума на ресурсите на този метод, този метод не се пуска публично. На псевдонимите се дава само описание без ясни подробности или може да се нарече частно.

Заключение: Слухове

Оригинален метод за идентификация на споделяне

Нарича се оригинален идентификатор на споделяне, със сигурност този метод работи нормално. Но за съжаление този метод има ограничения. Където максималният лиценз е за трима потребители, двама онлайн и един офлайн. Останалото, разбира се, че не можете. Ако има някой, който твърди, че е повече, това определено е лъжа.

Заключение: Да, но ограничено до трима потребители

Споделете ID Carding или откраднати методи

Картираните и откраднати сметки са най-опасни. Защото, ако ви хванат с тази лична карта или ви откраднат, не само PSN ID, но и конзолата ще бъдат забранени от Sony. Това е доста опасно, тъй като продавачите на картирани или откраднати игри често се смесват с услугите за инжектиране на игри за PS4.

Заключение: Да, но опасността е рискът от забрана на конзолата

Метод за уеб експлойт

Този метод не съществува. След това в допълнение, в момента уеб експлойтът или експлойтът на ядрото, открит от qwertyoruiopz, работи до фърмуер 4.55.

Заключение: Измама

CFW метод

Ключът на фърмуера на фърмуера на PS4 все още е неразрешен.

Заключение: Слухове

Заключение / Най-добри решения за PS4 игри на ниска цена

Източник на снимка: Изображение: SpawnFirst

След обсъждане на шестте метода по-горе, може да се заключи, че PS4 изобщо не може да играе пиратски игри . Инжектирайте игри на индонезийския пазар, това е между оригиналния метод за споделяне на идентификатор или споделяне на идентификация на карти.

Това е най-опасното. Тъй като тя е маскирана като думата инжектиране, разликата между оригинала за споделяне на оригинала и идентификационната карта на споделящия не се вижда. Ако закупите инжекционна игра, която използва Share ID Original, рискът е да бъде загубена само играта, която сте купили.

Ако обаче закупите инжекционна игра, която използва Share ID Carding, можете да сте сигурни, че вашата конзола ще бъде забранена и не може да бъде онлайн завинаги. Разбира се, въздействието ще накара цената на вашите PS4 конзолни игри да поевтинее.

Но какво ще кажете, ApkVenue препоръчва да не използвате тази услуга за инжектиране на PS4 игра . Причините са следните.

 • Рискът от използването на играта от кардинг води до забрана.
 • Зареждане на сложни игри, трябва да изпратите PS4.
 • Ако го претеглите, все още е много по-икономично и по-безопасно да купите употребяван BD или да наемете BD или да споделите оригиналния ID без примамката за инжектиране.

И така, ако искате да играете игри на пестелива цена освен пирати, какво мислите? Всъщност ApkVenue отговори на горното, а именно чрез закупуване на използвано BD или лизинг на BD или чрез споделяне на оригиналния ID.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Сега знаете, че PS4 досега не е пиратски. Освен ApkVenue, не мислите, че имате нужда от пирати. С метода по-горе, ApkVenue смята, че можете да получите PS4 игри на ниски цени. Добре момчета, споделете вашето мнение!

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Playstation или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: ShutterStock