7 двойки в най-лошите и абсурдни филми за супергерои, не. 6 определено се съгласявам!

Съгласни ли сте, че Жокерът и Харли в „Отряд самоубийци“ съвсем не съвпадат? Разберете коя друга абсурдна двойка се появява във филмите за супергерои.

Филмите за супергерои се превърнаха в един от най-гледаните филмови жанрове напоследък. Това се доказва от успеха на Avengers: End Game във превръщането във филма с най-голям доход в света.

Концепцията за уникални истории и герои във филми за супергерои се превърна в магнит за много хора да гледат филми с този жанр.

Една от динамиките на героите, които често се появяват във филмите за супергероите, е романтичният нюанс, преживяван от главния герой на супергероя, било с други супергерои, било с обикновени хора.

7 най-несъответстващи двойки супергерои във филмите

Подобно на подслаждащите ефекти на други филми, присъствието на тази двойка супергерои не винаги има положително въздействие върху целия филм.

В някои филми съществуването на тази двойка всъщност се чувства като ненужна драма и е включено като допълнителна продължителност на филма.

От многото двойки във филми за супергерои, някои от двойките по-долу са сред най-несъответстващите двойки супергерои. Кого ви интересува? Ето още информация.

1. Брус Банер и Бети Рос - Невероятният Хълк

Снимка източник:

Невероятният Хълк е един от по-малко успешни филми Марвел , и в края на зеления гигант в този филм трябва да бъде отново актьорски състав .

В този конкретен филм има много елементи, които не се вписват и съвпадат и един от тях е любовната история между Брус Банер и Бети Рос.

Сценаристът може да иска да подслади този филм, като добави история за забранена любов между две съперничещи си фракции, като Ромео и Жулиета, но в крайна сметка това става гаф.

Няма убедителна история на фона, която да накара публиката да повярва, че тези двама души наистина са се влюбили един в друг и в крайна сметка сцената, на която те правят, изглежда фалшива.

2. Логан и Джийн Грей - Серия X-Men

Източник на снимки: geektyrant.com

X-Men е супергеройски филмов франчайз, който успешно е развил историята им в няколко филма.

За съжаление, продължителността на тази история не дава солидна основа за любовната история, случила се между Логан и Джийн Грей, която вече има близки отношения със Скот.

Динамиката на този любовен триъгълник не е направена убедително, което прави публиката по-малко симпатична на любовната им история .

3. Рийд Ричард и Сюзън Сторм - Фантастична серия 4

Източник на снимки: lettherebemovies.com

Рийд Ричардс и Сюзън Сторм всъщност са една от най-добрите двойки супергерои в комиксите, но това не превежда добре от Йоан Груфуд и Джесика Алба .

Персонажът Сюзън Сторм във филмовата поредица „Фантастична четворка“ изглежда е превърнат в разглезен женски персонаж без силна мотивация , много по-различен от фигурата й в комиксите. В резултат на това този герой е трудно да се развие в този филм.

Това също влияе върху това как връзката, която съществува между него и Мистър Фантастик в този филм, връзката им изглежда безтегловна като любовна история на тийнейджърска гимназия.

4. Daredevil & Elektra - Daredevil

Източник на снимки: pinterest.com

Daredevil беше един от филмите за супергероите, който не беше добре приет, когато беше пуснат, и един от най-големите фактори, довели до това, беше липсата на химия между актьорския състав .

Трудно е да се накара публиката да симпатизира на сюжета, който ще бъде представен в този филм, поради липсата на химия , включително любовната история между Daredevil и Elektra.

В този филм, когато тези двама герои се състезават в актьорството, е много трудно да се намери отражение на наистина конкретно чувство в него.

5. Питър Паркър и MJ - Серия Spider-Man

Източник на снимката: insider.com

Тоби Магуайър и фигурата на Спайдърмен, които играе, е много трудно да се разделят благодарение на брилянтната му игра в този филмов сериал. Тоби успя да доведе Питър Паркър, който е подобен на персонажа в комикса.

За съжаление, това не се подкрепя от персонажа Marry Jane, изигран от Кристен Дънст, който в целия този филм за супергерои изглежда плачещ и мил.

Когато се комбинират, тези два знака не съвпадат помежду си в романтична връзка . Това накара конфликта между двамата в този франчайз да се почувства изкуствен.

6. Тор и Джейн Фостър - сериал Тор

Източник на снимки: screencrush.com

Любовната история между боговете и хората се използва като тема няколко пъти във филм и работи, но за съжаление това не е така за любовната история между Тор и Джейн Фостър .

По време на филмовия франчайз Thor отношенията на тази необичайна двойка не са добре развити. Мотивацията между двамата при изграждане на взаимоотношения също изглежда много слаба .

Любовната история на двамата най-накрая беше спряна във втория филм на Тор и след това никога повече не беше подхваната.

7. Joker & Harley - Suicide Squad

Снимка източник: defpen.com

Динамиката на връзката дует злодей всъщност има потенциала да бъде развита, за да бъде много интересна , както е показано в комиксите.

За съжаление в „ Отряд самоубийци“ характеризирането на двамата злодеи е направено много странно и в резултат на това романтичната история изглежда посредствена в крайна сметка.

През целия този филм Джокерът дори изглежда като грижовен любовник, който винаги се опитва да спаси Харли от неприятности.

В крайна сметка двойката изглежда като влюбени в драматичен филм, а не двойката супер злодеи, които се опитват да доминират един друг.

Това са някои двойки във филми за супергерои, чието присъствие се чувства по-малко важно, дори досадно.

Изграждането на привлекателен партньор в екшън филм не е лесно и някои от тези двойки го доказват.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да забавлява всички вас и да се видим по-късно в следващите статии.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Restu Wibowo .