чудесен! Ето как да изпратите имейл до номера на мобилния си телефон

Случвало ли ви се е да изпратите имейл, който е спешен и трябва да бъде доставен незабавно? Ако е така, просто изпратете имейл директно на номера на мобилния телефон. Ето как да изпратите имейл до номер на мобилен телефон!

Имали ли сте някога спешна нужда да изпратите имейл и той трябва да бъде доставен незабавно? Ако е така, можете да изпратите имейл директно на телефонния номер .

CloudHQ създаде разширение за Chrome, което ви позволява да изпращате имейли директно на произволен телефонен номер от Gmail . Как го правиш?

  • 10 разширения за Chrome и Firefox за уеб разработка
  • 10 задължителни разширения за Chrome за уеб дизайнери и разработчици
  • 5 най-добри разширения на Google Chrome за студенти

Как да изпращате имейли до мобилни номера

Добавете разширението „Вашият имейл към SMS“

Разширението се нарича „ Вашият имейл до SMS “. Това разширение ще добави икона „мобилен телефон“ към входящата ви поща в Gmail, за да можете да препращате имейли до мобилния си номер.

Как да изпратя имейл на мобилен номер

Освен това можете да видите метода по-долу.

Отваряне на Chrome браузъра на вашия лаптоп / PC, добавете вашия имейл до удължаване SMS. Не забравяйте да влезете в акаунта си в Google.

След това отворете Gmail от браузъра, изберете имейла, който искате да изпратите. След като го изберете, можете да видите иконата на телефона във входящата поща и да кликнете върху нея. Първият път, когато трябва първо да се регистрирате и да разрешите искания достъп от разширението. Вие въведете дестинация номер мобилен телефон , като се използва кодът 62 за Индонезия . Редактирайте заглавието на съобщението, ако желаете, и кликнете върху „ Fordward като текстово съобщение “. След това получателят ще получи SMS имейл.

Свършен! Това е толкова лесно, получателят ще получи SMS със заглавие и връзка, съдържаща вашия имейл. Можете също така да отговорите директно по имейл. Късмет!