10 най-добри приложения за редактиране на текстови снимки за android

Освен че добавя воден знак, това приложение за редактиране на снимки с най-добрия текст може също да направи вашите снимки по-привлекателни в социалните медии

Виждали ли сте някога снимка, която сте качили в социалните мрежи, е била открадната и използвана от някой друг? Сигурно е много досадно, банда.

Един от начините, по които можете да избегнете това, е да добавите текст върху снимката като воден знак чрез приложение за редактиране на снимки.

Ако не сте добри в използването на Photoshop, ApkVenue има решение за вас. Можете да използвате няколко приложения за редактиране на снимки с текст, който ApkVenue препоръчва по-долу.

10 най-добри приложения за редактиране на текст

Той не само функционира като воден знак, но можете да използвате и приложение за редактиране на снимки с писане, за да дадете интересни цитати в стил Celegram.

В тази статия ApkVenue ще прегледа 10-те най-лесни за използване приложения за редактиране на снимки с текст, които можете да намерите в Google Play Store.

Вместо да чакате по-дълго, по-добре просто погледнете следващата статия!

1. Font Studio

Първото приложение за препоръки на ApkVenue е Font Studio - Text on photos & Editor . Можете да разчитате на това приложение за добавяне на текст към снимки.

Има 100 вида избор на шрифт, които можете да създадете в това приложение. Не само това, можете също да добавите различни фонове към снимката

Има и функция за рамки, за да направят снимките ви да изглеждат по-привлекателни с допълнителни орнаменти. Освен това можете също да редактирате снимки, като регулирате наситеността, контраста, ефектите на размазване и т.н.

Изтеглете приложението Font Studio чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения Omac2 ИЗТЕГЛЕТЕ

2. PicSay

Следващата препоръка на ApkVenue е PicSay . Това приложение за редактиране на снимки с текст ще направи снимките ви да изглеждат по-живи.

В PicSay има няколко интересни функции, включително добавяне на балони с думи, заглавия, графики и ефекти към снимките.

Можете да изтеглите и инсталирате приложението PicSay безплатно. Но ако искате повече стикери, типове шрифтове и ефекти, можете да закупите Pro версията на PicSay за 20 000 IDR .

Изтеглете приложението PicSay чрез връзката по-долу:

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ

3. PixelLab

PixelLab предлага нещо повече от просто редактиране на текст. Приложенията за редактиране на снимки с този текст също могат да променят фона или фона на снимката, да създават мемове, дори да рисуват картини.

Функциите, налични в това приложение, включват 3D текст с над 100 избора на шрифт, релефни ефекти, добавяне на стикери и т.н.

PixelLab е изтеглен от повече от 10 милиона потребители на Android и има рейтинг 4+ в Google PlayStore. Наистина ви препоръчвам да опитате, де!

Изтеглете приложението PixelLab чрез връзката по-долу:

Apps Photo & Imaging App Holdings ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Фонтон

Приложението за редактиране на снимки с текст, наречено Phonto, също може да бъде ваш избор. Освен че предоставя над 200 вида шрифтове, това приложение ви позволява да инсталирате и други шрифтове.

Начинът за използване е много лесен. След като изтеглите това приложение в Google PlayStore, докоснете иконата за вмъкване на изображение , разположена в горния десен ъгъл на екрана.

След това можете да започнете да добавяте текст върху снимката, като използвате иконата на молив. Можете също така да регулирате позицията на текста, да промените типа на шрифта, размера, цвета, разстоянието, сянката, щриха и т.н.

Изтеглете приложението Phonto чрез връзката по-долу:

Apps Photo & Imaging Youthhr ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Текст на снимка

Следва приложение за редактиране на снимки с текст, наречен Text on Photo . Това приложение има много функции, но е достатъчно лесно за вас.

Text on Photo предоставя много опции за добавяне на текст към снимки. Можете да редактирате текста на снимки, да промените цвета на писането, да промените цвета на фона на снимките и много други.

Това страхотно приложение за писане има рейтинг от 4.4 в Google Play Store и е изтеглено от повече от 1 милион потребители на Android. Можете да изтеглите безплатно това приложение, направено от PhotoAppWorld.com .

Изтеглете приложението Text on Photo чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ PhotoAppWorld.com

Друго най-добро приложение за текстов фоторедактор. . .

6. Добавете текст върху снимка

Добавяне на текст върху снимка е приложение, което има страхотна типография с различни видове писане. Това приложение, разработено от Gabo Apps, предлага повече от 800 вида шрифтове.

Различните функции, които има Добавяне на текст към снимка, са обобщени в страхотно малко приложение. Не е нужно да се притеснявате, че паметта на мобилния ви телефон е пълна.

Добавяне на текст върху снимка е изтеглено от повече от 1 милион потребители и има рейтинг от 4.8 в Google PlayStore. И така, какво чакаш, банда?

Изтеглете приложението Add Text on Photo чрез връзката по-долу:

Gabo Apps Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Лаборатория за шрифтове

На номер 7 има приложение за редактиране на снимки с най-доброто писане, наречено Font Lab . Това приложение може да направи вашите снимки да изглеждат по- ретро и артистично.

Предоставяйки повече от 280 страхотни шрифта безплатно, Font Lab не предоставя само латински букви. Има руски, арабски, корейски, японски, китайски и т.н.

О, да, освен добавяне на текст към снимки, Font Lab има и 270 сладки възможности за стикери, които можете да добавите към вашите снимки.

Изтеглете приложението Font Lab чрез връзката по-долу:

Photo Apps & Imaging Photo APP ИЗТЕГЛЯНЕ

8. PicLab

Ако търсите приложение за редактиране на снимки с многостранен текст, PicLab може да бъде това, което търсите. Това приложение предлага безброй функции, които ще улеснят живота ви.

Това приложение, разработено от We Heart, има множество други страхотни функции, като графити , филтри, ефекти и други.

PicLab има рейтинг от 4,7 звезди от 600 хиляди души. В допълнение, това приложение също е изтеглено повече от 10 милиона пъти в Play Store.

Изтеглете приложението PicLab чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения Роберто Никсън ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Cymera

Като да търсите страхотни мотивационни снимки и цитати в Tumblr ? Има добри новини за вас, тук! Сега можете да направите свои собствени изображения в стил Tumblr, като използвате приложението Cymera .

Предлагайки много страхотни филтри, това приложение за редактиране на снимки с текст предлага и 15 различни вида страхотни шрифтове. Гарантирано е, че вашите снимки са по- гладки като тези на Tumblr, де!

Спокойно, не е нужно да харчите и стотинка, за да използвате това приложение, което е изтеглено повече от 100 милиона пъти.

Изтеглете приложението Cymera чрез връзката по-долу:

SK Communications Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

10. PicsArt

Последното препоръчано приложение за редактиране на снимки с текст на Jaka е PicsArt . Може да се каже, PicsArt е най-доброто приложение сред всички в този списък.

PicsArt е оборудван с повече от 3000 инструмента, които правят снимките и текста във вашите снимки още по-привлекателни. Можете също така да коригирате вашите снимки, които не са с добро качество.

Освен това има множество уникални опции за тип текст. Можете да коригирате избрания тип писане с темата на вашата снимка.

Изтеглете приложението PicsArt чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 10-те най-добри приложения за редактиране на снимки с най-добрия текст, които ApkVenue препоръчва. Можете да изберете едно от приложенията по-горе според вашите вкусове и нужди.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа под формата на коментар в предоставената колона, да!

Прочетете също статии за приложението за редактиране на снимки или други интересни статии от Andini Anissa .