решение на проблема с недостатъчно съхранение и недостатъчно място на устройство с Android

Имате недостатъчна грешка в наличното хранилище и недостатъчно място на устройството с Android? Ето най-добрите решения за решаване на проблема.

Някои потребители на мобилни телефони с Android трябва да са имали грешка при изтеглянето на проблема „App“. Няма достатъчно място на устройството или на индонезийски език. Грешка при изтеглянето на „Приложение“. Няма достатъчно място на устройството . В тази статия JalanTikus ще обсъди решения за решаване на проблема с грешката в Android.

  • Как да отстранявате грешки в Google Play Games в последния Clash of Clans
  • [АКТУАЛИЗАЦИЯ] Лесни начини за поправяне на Google Play Store без връзка
  • Как да поправим RPC за грешка в Google Play Store на телефони с Android

Няма достатъчно място на устройството - Няма достатъчно място на устройството

Защо се случи това?

Проблемът с недостатъчното съхранение, налично на смартфон или таблет с Android, обикновено се причинява от липса на място за съхранение за инсталиране на приложение поради твърде много кеш и ненужни файлове, съхранявани на Android.

Ако Android има проблеми. Няма достатъчно място на устройството, разбира се, няма да можете да актуализирате или изтеглите приложенията и игрите, които искате.

Някои хора са се опитали да изтрият файлове или да ги преместят във външна памет, но проблемът все още възниква.

Как да отстранявате недостатъчно налично място за съхранение и недостатъчно място на устройството

Най-добрият начин за решаване на проблема с недостатъчно налично съхранение и недостатъчно място на устройството е да изчистите кеша и ненужните файлове, съхранявани на Android.

За да направите това, можете да използвате следното приложение за почистване на кеша на приложения - 1Tap Clean приложение . Приложението не изисква корен достъп, когато се използва.

  • Изтеглете приложението за почистване на кеша на приложения - 1 Докоснете Clean.

    Производителност на приложения INFOLIFE LLC ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Отворете приложението и това приложение автоматично ще сканира, за да намери кеш и други неизползвани файлове.

  • Когато сканирането приключи, можете да изберете менюто Clear All, за да изтриете всички едновременно.

  • Веднъж изтрити, можете да опитате да изтеглите или актуализирате приложения и игри отново от Play Store.

  • Можете да активирате менюто Auto Clear Interval в менюто Settings за определен период от време, така че това приложение да може да работи автоматично, без да го отваряте.

Освен недостатъчна грешка на разположение и недостатъчно място на устройството, има и други грешки като: Няма достатъчно място. Изтрийте ненужните елементи като изтегления софтуер, снимки, видеоклипове и документи. или * Няма достатъчно място, изтрийте ненужни елементи като изтегления софтуер, снимки, видеоклипове и документи. *

Ако горният метод все още не работи, можете да направите фабрично нулиране, за да направите Android отново като нов. Можете да прочетете метода в следната статия: Как да възстановите фабричните настройки на Android