5 най-сигурни търсачки освен търсенето в Google!

Ако искате сърфирането ви да е по-безопасно, използвайте петте най-сигурни търсачки в тази статия, за да бъдете свободни от любопитни очи.

Всеки ден винаги ще сърфирате, за да намерите информация за каквото и да било. Защо? Защото сърфирането е най-лесната дейност за получаване на информация в реално време в този момент. Разбира се не само малко информация, но и всички новини от цял ​​свят, които можете да намерите тук.

От друга страна, желанието за безопасно сърфиране е много голямо. Разбира се, удобството, което търсите, е, когато търсачките не проследяват вашите търсения , не проследяват IP адреси и не съхраняват бисквитки и история . Следователно ApkVenue предоставя списък с най-безопасните търсачки освен Google Search.

  • За разлика от Google, тези 4 търсачки няма да ви шпионират
  • 7 търсачки, които бяха популярни преди появата на Google
  • Това са 3-те търсачки, които ви разбират най-много освен Google

5 най-безопасни търсачки освен Google Search!

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo е една от най-добрите търсачки за зачитане на всякакъв вид поверителност, която търсите от търсачката. Освен че подобрява търсенето ви, тази търсачка предлага и разнообразие от функции, които са по-добри от Google Търсене. В някои отношения DuckDuckGo предлага и резултати от търсенето, които са по-точни и по-информативни от добре познатите търсачки като Google Search. Интересувате ли се да опитате?

2. Начална страница

Така е , Google Търсене се превърна в най-добрия отговор, когато сърфирате. Известно е, че тази търсачка е достатъчно здрава, за да търси всичко. Е, ако все още не можете да преминете от Google Търсене, но искате да изпитате търсачка, която е по-безопасна и по-удобна, можете да използвате Startpage . Startpage наистина използва системата за търсене на Google, но разбира се чрез премахване на всички налични функции за проследяване. Така че, когато искате да търсите, без да бъдете проследявани от Google, използвайте Startpage.

3. Прекъснете търсенето

Прекъсването на търсенето може да бъде отговорът на решение, използвайки най-сигурната търсачка. Disconnect ви позволява да използвате търсачки, без да проследявате каква е вашата активност в киберпространството. В действителност, в използването на Disconnect Търсене, все още можете да използвате Yahoo и Bing търсачки за най Disconnect сървър и все още можете да оставите непроследена изобщо. О, да, Disconnect предлага и платена версия за персонални компютри и смартфони, за да се предпази от всякакви форми на проследяване и заплаха от зловреден софтуер .

4. Ixquick

Ако сте получили информация за началната страница, има и други неща, които също трябва да знаете. Освен че е най-добрата търсачка, която можете да използвате, Ixquick е и основната търсачка на компанията, която управлява Startpage. Малко различен от началната страница, Ixquick все още извлича резултати от различни източници, включително Google. Ixquick и Startpage споделят един и същ основен дизайн на модела, включително функциите, предоставени в Startpage.

5. Privatelee

Пробвали ли сте някога Privatelee ? Да, Privatelee е безопасна търсачка, която е мощна за използване при сърфиране. Тези търсачки ви помагат да разглеждате безопасно търсене със строги филтри. Освен това Privatelee също така не позволява ключовите думи , които търсите, да се използват като реклами . Тази мощна търсачка предлага функция PowerSearch , която ви позволява да конфигурирате още повече източниците на търсене.

Това са петте най-сигурни търсачки , които евентуално можете да използвате като свой спътник в сърфирането. С тази статия също означава, че знаете, че има и други търсачки, които можете да използвате освен Google Търсене. Надяваме се, че тази статия може да ви помогне да сърфирате по-безопасно и удобно. Споделете мнението си в колоната за коментари по-долу.