ето как да инсталирате лесно приложение за android, което не е от playstore

Сайтът за най-големия доставчик на приложения за Android, а именно PlayStore. Но се оказва, че PlayStore не е единственият, има огледала като на сайта JalanTikus или APKPure. Ето защо ето как да инсталирате приложения за Android, които не са от Playstore.

Не е тайна, че това, което прави Android много полезен, поради наличието на много полезна поддръжка на приложения. Без подкрепата на тези много приложения Android не би бил нищо.

Сайтът за най-големия доставчик на приложения за Android, а именно PlayStore. Но се оказва, че PlayStore не е единственият, има огледала като на сайта JalanTikus или APKPure. Ето защо ето как да инсталирате приложения за Android, които не са от Playstore.

  • 7 най-добри приложения за Android под 10MB
  • Чудесен! Това приложение може да замени функциите на 6 други приложения за Android
  • Супер бърз начин за отваряне на приложения на Android

Как да инсталирате лесни приложения за Android, които не са от Playstore

Източник на снимка: Изображение: Приложение JalanTikus

Със сигурност знаете, че JalanTikus предлага не само разнообразни интересни статии, но и огледално приложение от PlayStore. Защото се оказва, че много приятели имат проблеми при инсталирането. Без да се бавим, ето как да инсталирате приложения за Android, които не са от Playstore.

Стъпки чрез Инсталиране на приложения за Android без Playstore

Етап 1

Изберете „Настройки“ , след което изберете „Сигурност“ . Меню „Активиране“ „Инсталиране на приложения от неизвестни източници“ .

Източник на снимка: Изображение: Стъпка 1

Стъпка 2

Изтеглете APK файла, който искате, например чрез уебсайта JalanTikus.

Източник на снимка: Изображение: Стъпка 2

Стъпка 3

Отворете изтегления файл. Изчакайте, докато процесът „Сканиране“ приключи, след което изберете „Напред“ . Продължете обратно, като изберете „Напред“ . Изчакайте процеса на инсталиране и завършете.

Източник на снимка: Изображение: Стъпка 3

Отстраняване на проблеми / Проблеми не могат да се инсталират

Източник на снимка: Изображение: Ръчен електронен

Ако има проблеми, свързани с инсталирането на приложения, които не са от Playstore, можете да се обърнете към следния списък за решения.

Общи проблеми

  • Предупреждение "Недостатъчно място на устройството" , което означава, че трябва да изтриете други приложения на вашия смартфон.
  • Предупреждение „Файлът не може да се отвори“ , опитайте да рестартирате смартфона. Ако това не помогне, опитайте да изтеглите отново, защото има вероятност процесът на изтегляне да е проблематичен.
  • Предупреждение „Устройството не е съвместимо“ , което означава, че вашият смартфон не може да бъде инсталиран от приложението, защото вашият смартфон не го поддържа.

Специални издания

  • Предупреждение „Файлът не може да се отвори“ в Google Chrome

Решението е да отворите изтегления APK файл с File Manager, а не директно от Google Chrome. Ако сте объркани, можете да видите стъпките, както следва.

Стъпка 1 , игнорирайте грешката „Файлът не може да се отвори“ . След това отворете приложението "Файлов диспечер" .

Стъпка 2 , изберете изтегления APK файл, който да бъде инсталиран. Обикновено има следния път "Всички файлове / изтегляния" . Ако е така, продължете инсталацията както обикновено.

Ако все още сте объркани, можете също да прегледате следващото видео, за да го направите много по-ясно.

Catatan: Jika kamu mengalami kendala lain, jangan sungkan tanyakan ke kami ya. Kami akan tetap mengupdate troubleshoot ini secara berkala, apabila memang ada masalah yang sering ditanyakan.

Така че как да инсталирате приложения за Android, които не са от Playstore. Не е трудно, много е лесно. Дори Джака е сигурен, че обикновените хора могат да го направят. Опитайте добре!

Уверете се също, че сте прочели статии, свързани с приложения или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: ShutterStock