20 най-добри безплатни Android fps игри от юли 2017 г.

Не само на компютър, в момента има и много готини игри за Android с FPS жанр. Ето 20-те най-добри Android FPS игри за 2017 г.

Истински геймър като вас трябва да знае FPS играта, нали ? Да, тази игра с жанр First Person Shooter или шутър от първо лице е любима на геймърите от цял ​​свят.

Известни игри като Counter Strike , Call of Duty или Point Blank носят този жанр. Но не само на компютър, в момента има и много страхотни игри за Android с FPS жанр. Това са най-добрите FPS игри за Android 2017 .

 • 10 най-вълнуващи риболовни игри за Android за Android | Най-новата 2018!
 • 5 най-добри безплатни футболни игри за Android 2016 г.

Най-добра Android FPS игра от 2017 г.

В Google Play Store има огромен избор от най-добрите игри от различни жанрове, включително FPS. Е, този път ApkVenue избра най -добрата Android FPS игра, която можете да изтеглите безплатно, безопасно и бързо на JalanTikus. Ето списъка:

1. Снайперска ярост

Sniper Fury е FPS игра, създадена от Gameloft. В тази игра вие играете ролята на войник, чиято работа е да довърши противника ви. Както подсказва заглавието, снайперист, тук ще използвате още снайперски оръжия.

Изтеглете играта тук: Sniper Fury

2. Bullet Force

Следващата е Bullet Force . Тази FPS игра е направена от Лукас Уайлд . В тази игра можете да използвате повече от 20 различни оръжия с 30 кожи . Уникално, играта Bullet Force може да се играе онлайн и офлайн.

Изтеглете играта тук: Bullet Force

3. Point Blank Mobile

Успех с версията за компютър, Zepetto пусна отново мобилна версия на играта Point Blank. Наречена Point Blank Mobile , тази игра предлага геймплей, подобен на настолната версия.

Можете да се биете в реално време с други хора чрез PVP (1vs1, 2vs2, 4vs4), Campaign и Survival / Challenge игри.

Изтеглете играта тук: Point Blank Mobile

4. Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Следващата FPS игра за Android е Sniper 3D Assassin Gun Shooter . Игрите, направени от Fun Games Free, включват най-добрата графика с геймплей, подходящ за тези от вас, които са снайперисти по душа. Има стотици мисии с различни оръжия, които можете да опитате тук.

Връзка за изтегляне: Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Игри Аркадни Забавни игри Безплатно ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Modern Strike Online

Следваща е Modern Strike Online . Тук ще действате като унищожител на терористи. Една от най-добрите онлайн FPS игри предлага доста добра графика. Има 6 режима на игра със 100 различни карти. Освен това има 30 вида оръжия, които могат да се използват.

Изтеглете играта тук: Modern Strike Online

6. Modern Combat 5: Затъмнение

Тази Android FPS игра, направена от Gameloft, предлага страхотна графика, както и вълнуващ и напрегнат геймплей . Нищо чудно, че тази Android FPS игра е толкова популярна. Even Modern Combat 5: Blackout е петата игра от Gameloft's Modern Combat game series .

Почувствайте вълнението на Modern Combat 5: Blackout на вашия Android точно сега. Изтеглете най-добрата Android FPS игра веднага отдолу.

Връзка за изтегляне: Modern Combat 5: Blackout

Gameloft Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

7. НЕУБИЛ

В играта UNKILLED ще станете най -добрият и най-силният Zombie Hunter . Тази Android FPS игра представя повече, по-големи и по-ужасяващи зомби врагове. В допълнение, има и autofire система стрелба , която ви кара да се съсредоточи повече върху мисията. Почувствайте тръпката от НЕУБОЙНАТА Android FPS игра!

Връзка за изтегляне: UNKILLED

Игри Стрелба MADFINGER Игри ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Мъртъв ефект

Предизвикайте червата си, за да се изправите срещу кръвожадните зомбита, които са готови да ви намушкат в играта Dead Effect . Тази Android FPS игра с готино графично качество и голям избор от оръжия, трябва да изтеглите и опитате сами на вашия мобилен телефон с Android.

Връзка за изтегляне: Dead Effect

BulkyPix Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Wild Hunter 3D

След като довършите врага под формата на войници и зомбита в FPS игрите за Android по-горе, можете да се отпуснете малко с тази игра. В Android FPS играта, озаглавена Wild Hunter 3D , трябва да ловите диви животни в необятна пустиня и пустиня. Трябва да можете да се прицелите спокойно, но ловко. В тази игра можете да срещнете най-голямото и опасно животно в света. Насладете се на тръпката да бъдете ловец и изпълнете 200 мисии в 3D играта Wild Hunter, която можете да изтеглите по-долу.

Връзка за изтегляне: Wild Hunter 3D

Игри Стрелба Италия Игри ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Кризисни действия

Crisis Action предлага отличителни графики с плавен и хладен аниме стил. Има и много възможности за избор на оръжия и определено не ви кара да скучаете. Започвайки от пистолети, пушки , снайперисти , дори огнестрелни оръжия са налични в тази Android FPS игра. Тази игра, направена от Hero Games, може да бъде правилният избор за вас, които сте любители на FPS. Опитайте тръпката от Crisis Action, като изтеглите играта по-долу.

Връзка за изтегляне: Кризисно действие

Игри Стрелба игри за герои ИЗТЕГЛЕТЕ

11. Модерна фронтова линия на командосите

Поемете дълбоко въздух и се пригответе да натиснете спусъка, за да стреляте по враговете си! Modern Commando Frontline е най-добрата Android FPS игра от 2016 г., опакована във военни игри. Сблъскайте се с врага с оръжие АК-47 , снайперист , пушка , мини-пистолет , базука и други.

Връзка за изтегляне: Modern Commando Frontline

Игри за стрелба Интелигентни игри Безплатно ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Блиц бригада - онлайн FPS забавление

Освен Modern Combat, Gameloft има Android FPS игра, която е не по-малко вълнуваща и забавна. Blitz Brigade - онлайн FPS забавление предлага по-колоритен геймплей . Можете да изберете 12 уникални героя и повече от 100 оръжия, които можете да използвате.

Връзка за изтегляне: Blitz Brigade - Онлайн FPS забавление

Gameloft Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

13. Неонова сянка

Ако погледнете графиката, може би за момент няма да останете изумени. Защото Neon Shadow предлага класическа, но страхотна графика. Ако обаче сте го играли, ще осъзнаете, че тази игра е с бърз темп и има вълнуващ геймплей . Ако нямате търпение да усетите вълнението от играта Neon Shadow , побързайте и я изтеглете!

Връзка за изтегляне: Neon Shadow

Игри за стрелба Игри за полумесец ИЗТЕГЛЕТЕ

14. Kill Shot Bravo

Kill Shot Bravo е игра, създадена от Hothead Games, която предлага зашеметяващи действия. С плавна графика и страхотни визуални ефекти от снимки и експлозии, тази игра е задължителна за вас, за да опитате.

Връзка за изтегляне: Kill Shot Bravo

Игри за стрелба Игри Hothead ИЗТЕГЛЕТЕ

15. Зомби граница 3

Освен Modern Combat, тази поредица от игри с Android FPS е не по-малко вълнуваща, тъй като е достигнала третата серия. Zombie Frontier 3 предлага гладка графика, както и по-зловещ и вълнуващ геймплей . Тук трябва да се биете срещу армия от кръвожадни зомбита.

Връзка за изтегляне: Zombie Frontier 3

Игри за стрелба FT Games ИЗТЕГЛЯНЕ

16. Hellgate: FPS в Лондон

Hellgate: London FPS е FPS игра направено в HandbitSoft Inc . В тази игра от вас се изисква да убивате различни демони пред себе си. Не забравяйте да надстроите оръжието си, за да можете лесно да го убиете.

Връзка за изтегляне: Hellgate: Лондон FPS

17. Финален изстрел

Netmarble Games изглежда не иска да бъде изоставен при създаването на най-добрата FPS игра на Android. Наречена Final Shot , тази игра има най-добрата графика и доста вълнуващ геймплей . Освен това тази игра може да се играе и с приятелите ви онлайн.

Връзка за изтегляне: Final Shot

18. Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter е Android FPS игра, създадена от ThunderBull Entertainment . Тази игра разказва за човек, който се бунтува срещу робот, който иска да управлява земята. От играчите се изисква да изкоренят всички роботи, като използват различни оръжия, които са били предоставени.

Връзка за изтегляне: Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

19. NOVA 3: Freedom Edition

Gameloft продължава да прави FPS игри с страхотна графика и геймплей, които харесват много играчи. Играта за Android FPS на Gameloft този път е NOVA 3: Freedom Edition . Въпреки че е пусната отдавна, тази игра все още е любимата на маниаците на FPS за Android. Тази игра разказва историята на завръщането на хората на земята след няколко години изолация от други планети.

Връзка за изтегляне: NOVA 3: Freedom Edition

20. Bullet Party CS 2: GO STRIKE

За тези от вас, които обичат играта Counter Strike на компютър, определено ще ви хареса тази игра, направена от Bunbo Games . Наречена Bullet Party CS 2: GO STRIKE тази игра предлага геймплей и карти в стил Counter Strike. Можете също да използвате различни уникални оръжия, когато се биете тук. Можете да се биете с BOT или с други играчи онлайн.

Връзка за изтегляне: Bullet Party CS 2: GO STRIKE

Това е най- добрата Android FPS игра 2017 . Коя от тези игри с Android FPS е вашата любима? Ако имате препоръки за други FPS игри, споделете ги в колоната за коментари.

Ако търсите игри с други теми, можете да видите по-долу:

 • Футзална игра на Android
 • Футболна игра за Android
 • Android игра за бадминтон
 • Волейболна игра за Android
 • Fish Game за Android
 • Безкрайна игра на Android
 • Android игра за мотоциклети
 • Android снайперист игра
 • Android FPS игра