10 най-добри игри за стрелба, които можете да играете на вашия Android смартфон

Като игра на игри за стрелба? Опитайте тази 10 най-добрата версия на JalanTikus стрелецът. Гарантирано забавление!

По този повод ще обсъдим играта. По-точно забавна игра за стрелба . Има много игри за игра за стрелба за Android . Не всички от тях обаче са интересни.

Е, този път ApkVenue иска да предостави списък с игри за стрелба, известни още като най -добрите игри за стрелба, които можете да играете тази седмица. Любопитни ли сте от някакви игри? Хайде, вижте ревюто по-долу.

  • Трябва да гледаш! Ето 7 най-добри RPG тематични аниме днес
  • 10 най-добри RPG игри на Android, които трябва да опитате
  • Мобилни легенди: Bang, DotA игра За Android HP RAM под 1 GB

10 най-добри игри за стрелба, които можете да играете на вашия смартфон с Android

1. Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Sniper 3D Assassin е шутър игра, която може да се играе сама. По принцип тази игра е подобна на игра на лов на елени , с изключение на това, че целта е престъпници или терористи. В тази игра ще ни бъде дадено оръжие, което можем да избираме и надграждаме при необходимост. Въпреки че повечето от оръжията, които се обслужват, са платени , тази игра все още предлага безплатни оръжия, които можем да надстроим до завършване.

2. Clear Vision 3: Sniper Shooter

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Подобно на 3D играта снайперист, тази игра също е игра на стрелец за убиване на врагове с помощта на снайперски оръжия . Разликата е, че графиките, предоставени в тази игра, са много минималистични , подходящи за Android устройства, които нямат високи спецификации. Героите в играта също не се открояват. Дадените мисии са сравнително уникални и оръжията са все още прости, но все пак могат да бъдат коригирани според вашите нужди.

3. Оръжеен клуб 3

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Играта Gun Club 3 предлага разнообразие от съвременни оръжия, които могат да бъдат събрани, надградени и след това използвани при необходимост. Има различни видове оръжия като Beretta M9 до снайперската пушка AWP , които можем да получим тук. Тази игра не включва геймплей, като шутер игрите като цяло. Геймплеят е по-скоро като симулирано стрелба с фокус върху стрелбището и точността.

Има много мисии и сценарии, които можем да играем. Така че е гарантирано, че Gun Club 3 ще осигури приятно гейминг изживяване.

4. Ловец на елени 2017г

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Deer Hunter 2017 е шутър игра, която се фокусира върху ловни мисии. В тази игра ние ще действаме като ловец, който трябва да изпълнява мисии и да събира плячките. Резултати от лов, скорост и точност ще добавят бонус точки, които можем да натрупаме за закупуване и надграждане на ловна екипировка.

Освен лов има и други мисии, които можем да играем. Така че играта на Deer Hunter 2017 няма да ни отегчи от монотонния геймплей.

5. Pixel Gun 3D

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

За феновете на Minecraft със сигурност ще сте запознати с появата на 3D играта Pixel Gun . В тази игра графичният дисплей и всички обекти като герои, духове, зомбита, скелети и други са проектирани по начин, подобен на Minecraft.

Разликата между тази игра и Minecraft е в геймплея . В Pixel Gun 3D целта е не друго, а убиването на възможно най-много чудовища .

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. NOVA 3: Freedom Edition

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

За научно-фантастични фенове , базирани на екшън приключения , не пропускайте тази игра. Игра, която носи напрегнати действия , съвременни футуристични оръжия и уникални сили, гарантирано е, че цялото вълнение на тази игра си струва да бъде съпоставено с компютърни игри, които обикновено са създадени за игрови конзоли с големи екрани . Не се притеснявайте обаче, тази игра е идеална за игра на мобилни устройства .

7. Мъртъв ефект

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Какво е чувството, когато се събудиш сам в тъмен и самотен космически кораб , без никакви приятели, след което изведнъж зомбитата се развихрят след теб? Това ще получите, когато играете Dead Effect . По принцип тази игра заема обстановка като филма за извънземните , но извънземните тук са заменени от зомбита.

Не се притеснявайте за нивото на трудност на тази игра. Можем да презаредим живота си, като застанем на медицинския блок , който е предоставен, така че вълнуващият геймплей да продължи до края.

8. Бойни полета

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Полетата на битката е игра, която е подходяща за игра, ако не харесвате игрите на стрелците, които миришат ужасно и са пълни с кръв. Тази игра е проектирана така, че играчи от всички възрасти да могат да я играят . Номерът е да смените оръжията с помощта на пейнтбол . Куршумите бяха заменени с котешки топки , а кръвта също използваше боя , така че тази игра изглежда уникална.

Въпреки това не мислете, че тази игра е много лесна за игра. За да спечелите тази игра, зависи от това колко точни са далечни удари и солидна стратегия на отбора.

9. Прекомерно умение: оцеляване

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Тази игра е идеална, ако харесвате простотата и лекотата на игра . Когато играем, трябва да се съсредоточим само върху пистолета или оръжието, като поддържаме персонажа готов, когато главата на врага излезе от скривалището, за да се подготви за стрелба. За да бъда честен, тази игра е по-скоро като класическа аркадна игра , но все още е предизвикателна за игра в наши дни.

10. Блиц бригада

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Blitz Brigade е забавна игра, базирана на FPS, която много хора могат да играят онлайн . Играчите могат да се присъединят към мачове с максимум 6 души , в зависимост от картата.

Има общо 5 знака, които можем да отключим и има тонове оръжия, които могат да бъдат закупени и получени при печелене на игри или изпълнение на определени мисии.

Това е списъкът с 10-те най-добри игри за стрелба, които можете да играете тази седмица. Коя е вашата любима? Ако имате списък с други любими игри, моля, споделете ги в колоната за коментари по-долу. Надявам се, че е полезно.