как да запазите WhatsApp vn

Харесвате ли да изпращате гласови бележки през Whatsapp и искате да ги запазите? Вижте следните съвети на ApkVenue за това как да запазите WhatsApp VN.

Whatsapp е услуга за чат или приложение за незабавни съобщения, което може да се използва както от потребители на Android, така и от iOS.

Освен споделяне на съобщения под формата на текст, Whatsapp има и други функции, вариращи от изпращане на снимки, телефонни разговори, видео разговори и гласови съобщения или гласови бележки.

Обичате да споделяте VN също с приятели и те отново да отговарят с VN? Искали ли сте някога да спасите този VN, банда?

Лесно, наистина! Можете лесно да запазите VN Whatsapp на вашия смартфон и да го превърнете в музика или MP3, за да слушате отново.

Любопитно как да запазите VN WhatsApp и да го направите MP3 ? Просто погледнете урока по-долу!

Как да запазите WhatsApp Voice Note и да го превърнете в музика

Как да запазите гласови бележки от WA всъщност е много лесно. Ако не знаете, гласовите бележки на Whatsapp всъщност се съхраняват автоматично в хранилището на смартфона.

С други думи, просто трябва да намерите мястото за съхранение и да го преместите във външна памет. Ако не знаете как, вижте обяснението по-долу!

Етапи на Как да запазите WhatsApp Voice Note

Тъй като гласовите бележки се запазват автоматично , сега просто трябва да намерите папката за съхранение. Методът е много лесен, банда. Моля, следвайте стъпките по-долу!

- Стъпка 1: Отворете папката за съхранение или File Manager на мобилния си телефон. Ако е така, потърсете папка, наречена Whatsapp . Там можете да запазите VN от Whatsapp.

- Стъпка 2: След като въведете папката Whatsapp, изберете папката Media . За да намерите файлове с гласови бележки, изберете папката Whatsapp Voice Notes .

- Стъпка 3: В тази папка ще намерите много папки, сортирани по дата на изпращане или запазени файлове с гласови бележки.

Този файл с гласова бележка има формат .opus и за съжаление не може да се възпроизведе чрез музикален плейър. Но спокойно, ApkVenue има решение. Продължете към следващата точка, да!

Как да промените Whatsapp Voice Note в MP3

След като знаете как да запазвате гласови бележки от WA, сега все още трябва да сте объркани как да ги възпроизвеждате в приложението за музикален плейър, нали?

Е, ApkVenue ще ви каже как да конвертирате гласовите бележки на Whatsapp в MP3 . За този метод се нуждаете от приложението Opus To Mp3 Converter . Просто кликнете върху връзката по-долу.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение ще конвертира файловия формат .opus в MP3 . По-късно можете да възпроизвеждате гласови бележки чрез музикалния плейър или други приложения за слушане на музика.

За да разберете пълния метод, можете да видите обяснението по-долу, банда.

- Стъпка 1: Изтеглете и инсталирайте приложението Opus To MP3 Converter на връзката, която ApkVenue даде. Ако е така, отворете приложението, след което щракнете върху опцията Select OPUS File .

- Стъпка 2: След това ще се появи изскачащ прозорец и изберете File Browser, за да намерите кой файл с гласова бележка да конвертирате. Търсете като стъпките, които ApkVenue обясни по-рано, да!

- Стъпка 3: След като намерите файла с гласова бележка, който искате да конвертирате в MP3, щракнете върху файла, докато се появи отметка . След това щракнете върху OK .

- Стъпка 4: След това изберете опцията Конвертиране в MP3, за да продължите процеса на преобразуване на гласовите бележки на Whatsapp в MP3.

- Стъпка 5: След това отново ще се появи изскачащ прозорец , можете да промените името на файла и местоположението, където конвертираният файл се запазва.

- Стъпка 6: Ако е така, щракнете върху иконата за отметка в десния ъгъл. Сега просто трябва да изчакате, докато процесът на преобразуване завърши.

- Стъпка 7: След като процесът на преобразуване завърши, можете да намерите гласовата бележка WhatsApp в MP3 форма в мястото за съхранение, което сте избрали по-рано.

Това беше начинът да запазите гласовите бележки на WA в музика, банда. Освен че е лесно, можете също да го запазите директно на мобилния си телефон, без да е необходимо да изтегляте MP3 файла от VN по-рано.

По този начин можете да възпроизвеждате гласовата бележка през музикалния плейър, когато искате да я слушате.

Бонус: Как да записвате WhatsApp видео разговори

Може би сте направили видео разговор с любим човек и наистина искате да запечатате тези красиви моменти, за да бъдат запомнени.

Не се притеснявайте! Можете да знаете, можете да записвате видео разговори в WhatsApp и да ги запазвате на мобилния си телефон. За да разберете как, вижте статията по-долу, нека!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е как да запазите Whatsapp VN, както и как да конвертирате гласови бележки от WA в MP3, така че да могат да се възпроизвеждат.

Вече не сте объркани, нали, да запазите VN от Whatsapp? Трябва само да повторите този метод, за да запазите други WhatsApp VN.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Chaeroni Fitri .