как да запазите видеоклипове на tik tok в галерията на мобилни телефони -

Искате да правите забавни видеоклипове на tiktok, но не искате да ги публикувате? Можете да го запазите в галерията. Ето как лесно да запазите видеоклипове на tik tok в галерията.

От милионите приложения, достъпни за вашите потребители на Android, има някои, които са тези с най -голям брой изтегляния, тъй като те са тенденция и търсене.

Един от тях е Тик Ток. Както знаем, Tik Tok е видео приложение, което е много популярно сред днешните тийнейджъри.

Но има много въпроси, които отиват в ApkVenue, как да изтеглите видеоклипове от Tik Tok директно в галерията?

Ами този път ApkVenue ще ви даде отговора. Ето съвети как лесно да запазите видеоклипове от Tik Tok в галерията, без да бъдат публикувани от смартфон.

Как да запазите видеоклипове на Tik Tok, без да бъдат публикувани

ApkVenue ще ви каже как лесно да запазвате видеоклипове в приложението Tik Tok. Но преди това ApkVenue иска да прегледа малко за самото приложение на Tik Tok.

Ето малко обяснение за това какво е приложението Tik Tok за тези от вас, които може да не знаят.

Приложение Tik Tok

Tik Tok е приложение за музикални видеоклипове, създадено от BYTEMOD PTE.LTD . Това приложение позволява на потребителите да направят своя Android смартфон като работещо студио.

Да, това приложение предлага разнообразие от интересни и лесни за използване специални ефекти за потребителите да създават страхотен музикален видеоклип.

За тези, които не са го изтеглили, можете да изтеглите приложението първо от тук:

Приложения Видео и аудио TikTok Pte. ООД ИЗТЕГЛИ

Не само това, приложението Tik Tok също така позволява на потребителите да споделят видеоклипове, направени с приятели и други хора в приложението. Това, което не е широко известно, е, че приложението, което сега е едно от най-популярните приложения на Android, също ни позволява да запазваме направените видеоклипове, нали знаете!

Следете тази статия, за да разберете как да запазвате видеоклипове в Tik Tok.

Как да запазите видеоклипове на Tik Tok в галерията на смартфона

Искате ли вашите музикални видеоклипове на Tik Tok да бъдат запазени в галерията на вашия смартфон? Можете лесно да го направите. Достатъчно е да следвате стъпка по стъпка как да запазите видеоклипа на Tik Tok в галерията по-долу:

Стъпка 1 - Отворете приложението Tik Tok

  • Отворете приложението Tik Tok на вашия смартфон с Android, след което изберете иконата на профила, разположена в долния десен ъгъл на екрана.

Стъпка 2 - Изберете един видеоклип

  • Изберете един от видеоклиповете във вашия профил в Tik Tok. Изберете този, който искате да запазите в галерията.

Стъпка 3 - Щракнете върху иконата

  • След като изберете видеоклипа, продължете, като докоснете иконата с три точки вдясно на екрана.

Стъпка 4 - Изберете да запазвате локално

  • От многото налични менюта изберете Запази локално, за да обработите вашето видео, така че да се съхранява в галерията на смартфона.

Стъпка 5 - Готово

  • Видеоклипът на Tik Tok вече се съхранява в галерията и можете да го гледате по всяко време, без да е необходимо да отваряте приложението, особено при определени условия, като например, че няма връзка с интернет.

  • В допълнение към запазването, можете също да изтриете видеоклипа на Tik Tok, ако един ден почувствате, че видеоклипът не е много добър или искате да бъде заменен с нов, по-хладен видеоклип. Правите това, като изберете Изтриване .

Това е начинът да запазите видеоклиповете на Tik Tok в галерията на смартфона лесно, бързо, без да е необходима допълнителна помощ при кандидатстване. Сега можете да запазвате и заснемате музикалните си видеоклипове в галерията на смартфона.

Можете също да го гледате по всяко време, без да е необходимо да отваряте приложението Tik Tok.

За тези от вас, които искат да използват приложението Tik Tok по различен начин, можете да прочетете статията по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Успех и продължете да работите върху Tik Tok!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .