как да се регистрирате за go-food онлайн 2019 безплатно, без разходи

Имате ли кулинарен бизнес и искате да продавате чрез GoFood? Лесно! Следвайте стъпките по-долу за това как да се регистрирате без стотинка.

Имате кулинарен бизнес, банда? Искате ли бизнесът ви да бъде познат повече от хората?

В допълнение към онлайн бизнеса, кулинарният бизнес е едно от най-предпочитаните бизнес направления от деловите хора днес.

Това не е изненадващо, като се има предвид, че храната е основна потребност, която винаги е необходима на хората по всяко време и техните нужди винаги се увеличават.

Въпреки че това е основна необходимост, всъщност силната конкуренция направи някои бизнеси без бизнес .

За щастие, сега има няколко налични цифрови платформи , които могат да помогнат на вашия кулинарен бизнес да расте и са известни на много хора, банди. Един от тях е GO-FOOD .

GO-FOOD може да помогне на вашия кулинарен бизнес да бъде лесно достъпен за всеки, който използва приложението GO-JEK, така че обхватът на вашите бизнес клиенти е още по-широк.

За да се насладите обаче, първо трябва да регистрирате кулинарния си бизнес като част от GO-FOOD Partner .

Ако в предишната статия ApkVenue беше обсъждал как да регистрирате GO-JEK, сега ApkVenue ще ви каже как да регистрирате GO-FOOD, банда.

Искате ли да знаете как да регистрирате кулинарния си бизнес в GO-FOOD? Хайде, чуйте статията на Jaka по-долу.

Какво е GO-FOOD?

Сигурно сте чували или дори често сте използвали услугите на GO-FOOD, банда?

GO-FOOD е функция за доставка на храна като поръчка за доставка в ресторант.

Това, което го отличава, е, че когато поръчвате храна с помощта на GO-FOOD, не е нужно да се обаждате в ресторанта на местоназначението, защото трябва да го поръчате само чрез приложението GO-JEK.

Да, GO-FOOD наистина е една от услугите, предоставяни в приложението GO-JEK.

В услугата GO-FOOD има много възможности за избор на ресторант, така че да не се обърквате повече, когато избирате храната, която искате да поръчате, банда.

Как да се регистрирам, за да се превърне в GO-ХРАНИ Partner

Ако през цялото това време сте действали като потребител, когато използвате услугите GO-FOOD, се оказва, че можете да станете продавач.

За тези от вас, които имат кулинарен бизнес, можете да регистрирате бизнеса си като част от GO-FOOD Partner , банда.

Регистрацията може да се направи онлайн и също така е безплатна. Освен това методът не е твърде труден, банда. Искате ли да знаете как?

Тук ApkVenue ще ви даде как да регистрирате кулинарен бизнес в GO-FOOD .

Стъпка 1 - Попълнете регистрационния формуляр

 • За да попълните регистрационния формуляр, можете да посетите URL //www.go-jek.com/go-food/bisnis/#!/registration .

 • По-късно регистрационният формуляр ще изглежда така:

Стъпка 2 - Проверете имейла и попълнете необходимите файлове

 • След като приключите с попълването на формуляра за регистрация, проверете имейла, който сте използвали при регистрация по-рано. Защото трябва да попълните допълнителни данни по имейл, банда.

 • Ще бъдете помолени да попълните данни, започвайки от най-често срещаните, като име , самоличност , адрес , информация за ресторанта , до по-подробни данни като информация за фактуриране .

 • В данните за плащане, ще бъдете помолени да попълнят данни и информация, като например NPWP име , регистрационен номер NPWP и NPWP адрес .

Dikarenakan NPWP digunakan dalam proses penagihan, maka untuk saat ini NPWP dibutuhkan sebagai kelengkapan berkas saat join GO-FOOD. Tapi, kamu tidak perlu melampirkannya jika pihak GO-FOOD tidak memintanya.

 • В допълнение към попълването на допълнителни данни, както споменахме по-рано ApkVenue, уверете се, че сте подготвили и снимки на храни , списъци с менюта, цени на менюта , приложени копия на сертификати за NPWP и приложени лични карти, които ще бъдат използвани от екипа на go-food в процеса на проверка .

Стъпка 3 - Подпишете договора

 • Ако всички документи са били проверени от екипа на GO-FOOD, тогава ще получите имейл с молба да подпишете договор за цифрово сътрудничество с екипа на GO-FOOD.

 • За да подпишете договор, помислете за следните стъпки.

 1. Отворете имейл
 2. Отворете имейл с тема „[e-подпис] GO-FOOD договор“
 3. Изберете „Преглед на документ“ и моля, изчакайте известно време
 4. Поставете отметка в графата „Съгласен съм и“ и изберете „Напред“
 5. На страница 14 изберете „подпиши тук“ (подписът трябва да съвпада с името на собственика)
 6. Изберете стил (формата на подписа трябва да съвпада с името на собственика)
 7. След като изберете стила на подписа, щракнете върху "Използване"
 8. На втората страница изберете „подпиши тук“
 9. Завършен (договорът ще бъде завършен, ако е написано Finish Signing)

Tanda tangan dengan bentuk yang sesuai seperti nama pemilik berarti VALID dan diterima sesuai ketentuan UU ITE. Jika kamu ingin menggunakan tanda tangan sesuai KTP, pastikan sesuai 100% karena kalau tidak mirip akan ditolak.

Стъпка 4 - Получете имейл за приветствие

 • След подписване на цифровия договор, тогава ще получите имейл с добре дошли от екипа на GO-FOOD, както е показано по-долу.

Стъпка 5 - Изчакайте имейла от екипа на GO-RESTO

 • След това ще получите имейл с молба да изтеглите и влезете в GO-RESTO, като използвате номера, посочен в имейла.

Стъпка 6 - Активирайте GO-RESTO

 • След това ще получите имейл за активиране от GO-RESTO, както е показано по-долу.

Pastikan kamu sudah masuk ke aplikasi GO-RESTO sebelum tanggal aktivasi, karena ketika GO-RESTO kamu aktif semua pesanan GO-FOOD akan masuk ke aplikasi GO-RESTO, dan hanya dapat diproses melalui aplikasi GO-RESTO.

Приложение GO-BIZ

Приложението GO-BIZ е приложение, което служи за подпомагане на собствениците на бизнес практически да управляват кулинарния си бизнес само чрез своя смартфон.

Чрез това приложение собствениците на кулинарен бизнес могат да наблюдават ежедневната история на транзакциите, да получават отчети за развитието на бизнеса и да интегрират системата за електронни разплащания GO-PAY в бизнес операции.

В допълнение, чрез това приложение можете лесно да управлявате подробности за менюто, наличност на менюто, работно време и състояние на отваряне и затваряне на ресторанта.

Друго нещо, което също трябва да знаете, за да се присъедините към партньора на GO-FOOD, има система за споделяне на печалба, при която системата автоматично ще намали 20 процента, които се начисляват на собственика на бизнеса.

О, да, информацията за стъпките за регистрация за GO-FOOD по-горе е цитирана от официалния уебсайт на GO-JEK .

Е, така трябва да регистрирате кулинарния си бизнес в GO-FOOD, банда. Това е лесно?

По този начин вашият кулинарен бизнес може да бъде достъпен за всички и по-известен!

Прочетете също статии за други интересни приложения от Shelda Audita .