как да възстановите изгубен IMEI номер на телефон с Android

В някои случаи IMEI номерът на мобилния ви телефон може да бъде загубен! Ето защо ApkVenue иска да ви каже как да възстановите загубения IMEI номер на мобилен телефон с Android.

Ако често работите с мобилни телефони или имате задълбочена представа за мобилните технологии, знаете какво е IMEI . Но ако не знаете какво е IMEI и какво прави, първо прочетете тази статия: Това е функцията IMEI Number и как да я видите . В някои случаи IMEI номерът на мобилния ви телефон може да бъде загубен! Ето защо ApkVenue иска да ви каже как да възстановите загубения IMEI номер на мобилен телефон с Android.

  • 10 тайни кода за Android, които трябва да знаете
  • IMEI на вашия смартфон включен ли е в този списък? Ако не, това е фалшив
  • Как да проверите качеството на смартфон с Android

Има няколко причини, поради които вашият IMEI номер може да бъде загубен. Например вашият мобилен телефон с Android изпитва буутлуп, след като бъде надстроен , мига или след като сте направили фабрично нулиране или хардуерно нулиране . Загубеният IMEI може да направи функцията на телефона на мобилния ви телефон неизползваема. Сега, ако IMEI вече е загубен, това е начинът да го възстановите.

Как да възстановите изгубените IMEI номера на телефони с Android

  • Запишете IMEI номера на вашия мобилен телефон с Android. За да проверите IMEI номера, можете да прочетете статията: Как да видите IMEI номера на Android, iPhone и други китайски смартфони.

  • Този метод изисква ROOT достъп . Така че, ако вашият мобилен телефон не е вкоренен , първо прочетете следната статия: Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър.

  • Изтеглете и инсталирайте приложението Terminal Emulator на вашия Android телефон.

Инструменти за разработчици на приложения на Джак Палевич ИЗТЕГЛЕТЕ
  • След като бъде инсталиран, отворете приложението.

  • След като се отвори, напишете "su" , след това Enter. Тази стъпка е предприета, за да поискате разрешения за супер потребители на вашия телефон с Android.

  • Въведете следната команда и след това натиснете Enter:

за SIM 1 :

echo 'AT+EGMR=1,7,"nomor IMEI kamu"' >/dev/pttycmd1

за SIM 2 :

echo 'AT+EGMR=1,7,"nomor IMEI kamu"' >/dev/pttycmd1

  • Готово, добре. Вашият IMEI номер се нормализира.

Това е един от начините да възстановите загубения IMEI номер на вашия Android телефон. Този метод е доста лесен за изпълнение и един ден може да се наложи. Ако имате информация за още по-практичен метод, моля уведомете Jaka чрез колоната за коментари по-долу!