Безплатно! Ето 10 най-добри екшън игри за android и ios 2017

От многото игри на платформите за Android и iOS един от най-популярните жанрове е жанрът за действие, който предлага различни видове вълнение от състезания, битки и т.н.

Игрите са един от най-популярните видове забавления поради редица фактори като геймплей и графика. От година на година играта, която сега се превърна в голяма индустрия, продължава да расте бързо. В момента игралната индустрия също започна да прониква в платформите Android и iOS, които наистина са платформи с много големи и обещаващи потребители.

От многото игри на платформите за Android и iOS един от най-популярните жанрове е жанрът за действие, който предлага различни видове вълнение от състезания, битки и т.н. И така, ето някои от най-добрите екшън игри, които можете да играете безплатно на платформите Android и iOS . Хайде, погледнете.

  • 10 най-добри игри за 2017 г.
  • 10 най-добри приключенски игри на Android 2017

БЕЗПЛАТНО! Ето 10-те най-добри игри за действие за Android и iOS 2017

1. Трансформатори, ковани за борба

Снимка: onlinefanatic.com

Трансформатори Ковачевски за борба е най-новото в най Transfomers игра франчайз освободен за мобилна платформа. Вие сте тук, за да изиграете героя Optimus Prime, за да спасите Трансфомерите от зъл владетел.

Тази игра използва 3D бойна система, където можете да изпълнявате различни комбинации, включително превръщане в превозно средство, за да осигурите по-големи щети . Освен това, когато победите враг, този враг ще се присъедини към вас.

2. Изгубени в Хармония

Снимка: lostinharmony.com

Ако имате нужда от случаен тип игра, можете да изпробвате тази игра Lost in Harmony . Геймплеят на тази игра е съвсем прост, защото трябва само да се пързаляте на скейтборд, като същевременно избягвате различните препятствия, които се появяват на пътя ви, а също и да ви преследват от други превозни средства, които преминават много бързо до високи вълни, готови да ви удавят.

3. Асфалт Xtreme

Снимка: asphaltxtreme.com

Asphalt Xtreme е една от най-добрите състезателни игри, които можете да играете на платформи Android и iOS. Ще почувствате колко вълнуващо е да се състезавате с различни малки коли, които са разделени в пет класа и седем категории в пет състезателни писти, а именно Гоби (Монголия), Пукет (Тайланд), долината на Нил (Египет), Шпицберген (Норвегия) и Детройт (САЩ).

4. Warhammer 40000 Freeblade

Снимка: pcgamer.com

Warhammer 40000 Freeblade е игра с научно-фантастична тема, в която ще действате като гигантски робот-пилот, за да се биете и едновременно да изпълнявате редица напрегнати мисии. В тази игра можете също да персонализирате героя си, като използвате различните елементи, които получавате заедно с мисиите, които изпълнявате.

5. Необходимост от скорост без ограничения

Снимка: play.google.com

Need for Speed ​​no Limits е състезателна игра, която предлага страхотна графика и вълнуващи състезателни сцени. Подобно на другите серии от Need for Speed , можете да изпълнявате различни мисии, които, разбира се, включват състезания и след като завършите мисията и спечелите състезанието, ще получите пари, които могат да бъдат използвани за модифициране на вашата кола, закупуване на нова кола и не забравяйте, че и вие можете да отключите някои страхотни коли.

6. Dead Trigger

Снимка: play.google.com

За тези от вас, които искат да предприемат действия за убиване на зомбита, които искат да ви изядат мозъка, Dead Trigger може да бъде подходящата игра за вас. В тази игра вие ще участвате в редица мисии за ликвидиране на зомбита, които завършват в стремежа ви да разберете кой всъщност е причинил това огнище на зомбита. В тази игра има два вида валута, а именно пари и злато, които можете да използвате за закупуване на оръжия и различно друго оборудване.

7. NOVA 3 Наследство / Свобода

Снимка: gamesreview.net

NOVA 3 е с висококачествена графика, която преживява вълнуващи екшън изживявания, защото тук ще играете войник, който има благородна мисия да върне земята от зли извънземни. Разбира се да убиеш извънземните не е лесно, защото има различни видове извънземни, всеки от които има свои собствени слабости, така че трябва да използвате различни методи за убиване на всеки тип извънземни.

8. Военни роботи

Снимка: play.google.com

War Robots е научно-фантастична бойна игра, разработена от руски разработчик . Тази игра използва битова система 6 срещу 6, където автоматично ще влезете в отбор със система за сватовство. Можете да изберете 24 сложни робота с повече от 20 вида оръжия, които могат да се комбинират, за да се произвеждат по-силни оръжия по-късно и да завършите редица мини, за да получите допълнителни награди.

9. Несправедливост 2

Снимка: несправедливост.com

За любителите на темите на супергероите Injustice 2 е игра, която ще задоволи сърцето ви. Тази игра използва индивидуална система за битка с добавяне на нови функции от предишната версия, а именно Gear System .

Тази функция е подобна на функцията за падане на предмети в онлайн игри, където играчите имат възможност да получат различни костюми и оборудване за персонажите, които да използват. Костюмите и екипировката също ще повишат статуса на персонажа. За броя символи тази игра представя първоначалните 28 знака с допълнителни 10 знака, които могат да бъдат получени чрез DLC.

10. Тщеславие

Снимка: play.google.com

Vainglory е MOBA игра, която има системи като DOTA 2 и League of Legends . Играчите ще се присъединят към отбор, за да победят противниковия отбор, използвайки избрани герои, всеки от които има специални способности. Разбира се, да победиш вражеския отбор не е лесно, защото първо трябва да унищожиш сградата на противника и да убиеш героя на противника.

Това бяха 10-те най-добри екшън игри за устройства с Android и iOS , надяваме се полезни, късмет и щастлива игра. Ако имате нужда от препоръки, можете първо да изпробвате игрите Injustice 2, NOVA 3 и Vainglory, за да почувствате истинското вълнение.

ще се видим и не забравяйте да оставите следи в колоната за коментари и да споделите тази статия с приятелите си.