15 най-нови онлайн игри 2020 за Android и PC, продължете да играете!

Търсите ли най-добрата онлайн игра, която е забавна за игра? Тук ApkVenue има препоръки за най-новите онлайн игри 2020 за Android и PC, които гарантирано ще предизвикат пристрастяване!

Напоследък тенденцията към онлайн мултиплейър игрите наистина се ускори отново поради вълнението от възможността да играете с други хора по света.

И така, отегчени ли сте от старите си игри? Нещо повече, искате да намерите препратки към най-новите игри, които току-що бяха пуснати?

Точно така! Проблемът е, че този път ApkVenue ще обсъди изцяло относно най- новите препоръки за онлайн игри за 2020 г. за Android и PC. Любопитни ли сте от списъка? Чуйте до края, добре!

Най- новата колекция от онлайн игри за телефони и компютри с Android ( Актуализация 2020)

Сега през повечето време можете да изтегляте онлайн игри безплатно чрез различни официални сайтове за изтегляне на игри, като Google Play , Steam , Origin , Epic Games Store и много други.

Предимството на играта на онлайн игри е , че геймплеят е по-вълнуващ и предизвикателен, защото ще бъдете срещнати с други играчи, които, разбира се, имат свои собствени игрови характеристики.

Този път ApkVenue ще предостави леки опции за онлайн игри за мобилни устройства като мобилни телефони с Android и iPhone, както и най -добрите онлайн игри за тези от вас, които играят на компютри и лаптопи. Провери го!

Списък на най-новите онлайн игри за Android и iOS

В тази препоръка за онлайн игра за Android можете да намерите няколко вълнуващи жанра . Започвайки от онлайн MMORPG игри, онлайн спортни игри, до наистина вълнуващи онлайн военни игри !

1. Black Desert Mobile ( Най-добра онлайн игра за Android с HD графика)

Вече налична във версията за смартфон , играта Black Desert Mobile може да комбинира MMORPG елементи в голям мащаб, а ла санбокс игра.

С концепция като тази, разбира се, можете да опознаете необятния свят на Black Desert Mobile с различни приключения в него.

Black Desert Mobile също има геймплей, подобен на версията за компютър, като система за хакване и наклонена черта , управление на запасите , NPC, до най -добрите MMORPG класове .

Подробности Black Desert Mobile
Разработчик ПЕРЛЕНА ПРОПОНА
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 88MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр MMORPG
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Black Desert Mobile тук:

RPG игри Pearl Abyss ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Worms Zone.io

Уморени ли сте от сериозни онлайн игри ? Или може би спецификациите на вашия телефон с Android не са „вдигнати“, за да играете най- новите онлайн игри ?

Е, можете също да играете играта Worms Zone.io , най-новата вирусна игра на червеи през 2020 г., която има геймплей, който е подходящ за игра, когато се отпуснете.

Тази лека онлайн игра има геймплей, който е лесен и лесен за разбиране от децата. Нищо чудно, че Worms Zone.io е подходящ за използване като детска игра за Android без елементи на насилие, банди.

Подробности Worms Zone.io
Разработчик КАЗУАЛНИ АЗУР ИГРИ
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 29MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Жанр Екшън, Аркада
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Worms Zone.io тук:

Игри Аркада КАЗУАЛНИ АЗУР ИГРИ ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Fortnite Mobile

Източник на снимки: bluestacks.com (Изтеглете онлайн играта Fortnite Mobile сега чрез Google Play Store.)

След като изчакате достатъчно дълго, най-накрая можете да изтеглите тази най-добра онлайн игра от Google Play Store, банда. Особено ако не е Fortnite Mobile .

Тази онлайн игра на битка за кралски наистина е доста вълнуваща и има много интересни функции в сравнение с PUBG Mobile, която е по-сериозна за конкурентната сфера.

Освен това, едно от предимствата на тази най-нова онлайн игра е, че поддържа функцията за кръстосана игра . Къде можете да играете с играчи на Fortnite, които играят на компютър, PS4, Xbox и Nintendo Switch.

Подробности Fortnite Mobile
Разработчик Epic Games, Inc.
Минимална ОС Android 7.1 и по-нови версии
Размер 45MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Екшън, Battle Royale
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Fornite Mobile тук:

Epic Games Shooting Apps, Inc. ИЗТЕГЛИ

Други онлайн игри за Android ...

4. Call of Duty: Mobile (Най- новата онлайн игра на война на телефони с Android)

Друга алтернатива за онези от вас, които са уморени да играят PUBG Mobile, е Call of Duty: Mobile или това, което по-често се нарича COD Mobile .

Тази най-нова военна онлайн игра също така предоставя режим на битка за кралски произход, който има футуристично впечатление, различно от PUBG Mobile, който е настроен днес.

Но това не е основната точка за продажба на COD Mobile. Това е режим на FPS игра, където има няколко опции за игра, като Frontline , Team Deathmatch , Hardpoint , Domination и други.

Подробности Call of Duty: Mobile
Разработчик Garena Mobile Private
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 78MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр FPS, действие
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Call of Duty Mobile тук:

Изтеглете Garena Shooting Games

5. eFootball Pro Evolution Soccer 2020

Не пропускайте любителите на футболните игри, има игра eFootball Pro Evolution Soccer 2020 , известна още като PES 2020, която може да се играе на телефони с Android и iPhone.

В сравнение с предишната серия, PES 2020 този път има по-добра графика с по- гъвкави движения на играчите, така че да не ви впечатли.

В тази игра вие ще сформирате отбор мечта и ще станете най-силният. Освен режим за единична игра срещу компютъра, има и режим за много играчи , който е по-предизвикателен.

Подробности eFootball PES 2020
Разработчик КОНАМИ
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 94MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Жанр Спорт
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете eFootball PES 2020 тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ KONAMI Спортни игри

6. Покемон майстори

Източник на снимки: tap.io (Най-добрата онлайн игра за Android с жанра RPG за любителите на Pokemon.)

Ако Pokemon GO дава приоритет на интерактивните елементи, въоръжени с AR технология, то е различно от това, което е представено от най- новата онлайн игра за Android, озаглавена Pokemon Masters .

Тази игра, която беше пусната в края на миналата година, все още е сравнително нова , особено за тези от вас, които обичат най -добрия и най-популярния франчайз на Nintendo в света.

Pokemon Masters предлага геймплей чрез битки 3vs3 в реално време за борба срещу компютъра или други играчи. Тази онлайн игра е достъпна за Android и iPhone!

Подробности Pokemon Masters
Разработчик DeNA Co., Ltd.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 78MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Pokemon Masters тук:

RPG игри DeNA Co., Ltd. Manga Box ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Наруто: Slugfest

Любителите на MMORPG, но също така искат да играят игри на тема аниме? Спокойно, има игра, наречена Naruto: Slugfest, която предлага 3D Open World MMORPG геймплей .

С фон в село Коноха, тук ще създадете свой собствен персонаж нинджа и ще взаимодействате с герои от аниме и манга поредицата Наруто.

Тази игра за адаптация на Naruto Shippuden също има съществени характеристики, типични за MMORPG, като кланова система , куестове с различни мисии и други неща, които със сигурност са познати.

Подробности Наруто: Slugfest
Разработчик Cubinet Interactive International Co. ООД
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 98MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Екшън, MMORPG
Рейтинг 3,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Naruto Slugfest тук:

Наруто: Slugfest чрез Google Play Store

Списък на най-новите компютърни и лаптоп онлайн игри

В тази линия от компютърни онлайн игри се доминират игри с жанра FPS , които са по-забавни, когато се играят с клавиатура и мишка . Какви са препоръките за играта?

1. Call of Duty: Warzone ( Последна онлайн военна игра с FPS жанр )

Точно като COD Mobile, сега най-новата Призива на Duty: Warzone е представена също безплатно за най Windows PC, PlayStation 4 и Xbox One платформи.

Със своята онлайн мултиплейър система , COD: Warzone предлага два интересни режима, а именно Battle Royale и Plunder .

Неговият режим Battle Royale е доста често срещан в сравнение с повечето конкуренти. Докато сте в режим на грабеж, вие ще се убивате помежду си между играчи на определена карта .

Минимални спецификации Call of Duty: Warzone
операционна система Windows 7 SP1 / 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Core i3-4340 или AMD FX 6300
Памет 8GB
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1650 или AMD Radeon HD 7950
DirectX DirectX 12.0
Съхранение 175GB
Цена Безплатно ( Battle.net )

Изтеглете Call of Duty: Warzone тук:

Call of Duty: Warzone чрез Battle.net

2. Apex Legends

Преди имаше и Apex Legends, който също процъфтяваше , банда! Играта, направена от EA, която можете да получите чрез Origin, наистина беше пусната, за да "наруши" доминацията на PUBG и Fortnite.

Носейки концепцията на Battle Royale , Apex Legends също има подобна система за игра, при която трябва да сте последният човек, който е победител.

Разликата тук е, че има няколко героя, които имат свои собствени специални умения , които могат да бъдат избрани според вашите игрови характеристики.

Минимални спецификации Apex Legends
операционна система Windows 7 SP1 / 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Core i3 6300 или AMD FX 4350
Памет 6GB
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA GeForce GT 640 или AMD Radeon HD 7730
DirectX DirectX 11.0
Съхранение 22GB
Цена Безплатно ( произход )

Изтеглете Apex Legends тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

3. Dead by Daylight

Не по-малко напрегнатата онлайн мултиплейър компютърна игра е Dead by Daylight . Тази жанрова игра на ужасите за оцеляване има напрегнато усещане, така че не е подходяща за тези от вас, които са плахи.

В тази игра ще се състезавате 4vs1, където 4 души ще действат като оцелели, които се опитват да се спасят. Междувременно 1 човек ще действа като убиец .

Като оцелял , основната ви мисия е да работите заедно, за да избягате от мястото на играта. Ако играете роля на убиец , трябва да спрете стъпките на оцелелия възможно най-скоро, банда.

Минимални спецификации Dead by Daylight
операционна система Windows 7 SP1 / 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Core i3 4170 или AMD FX 8120
Памет 8GB
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 460 или AMD HD 6850
DirectX DirectX 11.0
Съхранение 25GB
Цена Rp. 135,999, - ( Steam )

Изтеглете Dead by Daylight тук:

Екшън игри ИЗТЕГЛЕТЕ

Други онлайн компютърни игри ...

4. Химн

Източник на снимки: polygon.com (Онлайн компютърна военна игра, Химнът е подходящ за игра с приятели.)

Най -новото PC и лаптоп онлайн игра е химн , който е мултиплейър ролева игра , разработена от BioWare разработчик .

Освен на персонални компютри и лаптопи, можете също да играете Anthem на платформи от следващо поколение , като PlayStation 4 до Xbox One.

Химн съчетава трето лице стрелецът (TPS) игра с RPG. В една игра ще се присъедините към отбор от четирима, за да се биете срещу други отбори.

Минимални спецификации Химн
операционна система Windows 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Core i5 3570 или AMD FX 6350
Памет 8GB
Графика 2GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 760 или AMD Radeon 7970 / R9280X
DirectX DirectX 11.0
Съхранение 50GB
Цена 136 000 Rp, - ( Произход )

Изтеглете химна тук:

Химн чрез Произход

5. Point Blank Beyond Limits ( лека онлайн игра за 2GB RAM компютри)

Въпреки че е на около 10 години, играта Point Blank или сега се нарича Point Blank Beyond Limits все още има много фенове в Индонезия.

Причината е проста, защото това е една от леките онлайн игри, която е подходяща за персонални компютри и лаптопи с картофени спецификации.

Тази игра на FPS има подобен геймплей, откакто беше пусната за първи път в Индонезия. Има различни режими, които могат да се играят, като Deathmatch и Bomb Mission , банда.

Минимални спецификации Точка празно отвъд границите
операционна система Windows XP SP3 / 7 SP1 / 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Pentium 4 @ 3.0GHz или подобен
Памет 2GB
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA 6600 или подобен
DirectX DirectX 9.0c
Съхранение 3GB
Цена Безплатно ( Zepetto )

Изтеглете Point Blank Beyond Limits тук:

Изтеглете Garena Shooting Games

6. Темтем

Източник на снимки: steam.com (Temtem е онлайн компютърна MMORPG игра с темата за чудовищни ​​битки в стил Покемон.)

Ако играта Pokemon е ексклузивна само за платформата Nintendo, тя се различава от Temtem, която можете да играете на компютри и лаптопи чрез сайта за изтегляне на игри Steam.

Тази подобна на покемони игра, произхождаща от разработчика Crema, предлага графики в анимационен стил с доста разнообразна колекция от чудовища.

Temtem, който има MMO жанра, ви позволява да хващате чудовища и да се дуелирате с други играчи онлайн , точно както бихте играли тази популярна игра в света от Nintendo.

Минимални спецификации Темтем
операционна система Windows 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Celeron G530 @ 2,4 GHz или подобен
Памет 4 гигабайта
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA GT 650M или подобен
DirectX DirectX 10.0
Съхранение 5GB
Цена Rp.159,999, - ( Steam )

Изтеглете Temtem тук:

Temtem чрез Steam

7. Monster Hunter World: Iceborne

Monster Hunter World: Iceborne всъщност не е най -новата онлайн игра, която стои самостоятелно, известна още като самостоятелна , а е разширение на серията игри Monster Hunter World.

Представяйки свят, покрит с лед и сняг, Monster Hunter World: Iceborne също представлява по-трудно предизвикателство, като представя нови чудовища.

Тази онлайн мултиплейър игра със сигурност ще бъде много вълнуваща, когато се играе с приятели в парти . Особено, ако се сблъскате със силни чудовища, които не можете да победите, банда.

Минимални спецификации Светът на ловеца на чудовища
операционна система Windows 7 SP1 / 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Intel Core i5-4460 @ 3.2GHz или AMD FX 6300 процесор
Памет 8GB
Графика 2GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 760 или AMD Radeon R7 260X
DirectX DirectX 11.0
Съхранение 48GB
Цена Rp. 220.000, - ( Steam )

Изтеглете Monster Hunter: World тук:

Monster Hunter: World чрез Steam

8. GTA Online ( забавна компютърна онлайн игра за игра с приятели)

На повече от 7 години всъщност това не прави играта Grand Theft Auto V, известна още като GTA V, лишена от ентусиасти, банди. Освен това можете да използвате различни GTA V мами, за да направите играта още по-вълнуваща.

За тези от вас, които искат да играят с приятели, има и режим GTA Online , където можете да изпълнявате редица мисии или да играете без ясна цел.

Освен като забавно събитие, много играчи на GTA Online също използват тази игра като средство за онлайн събиране . Леле, интересно е да опитате!

Минимални спецификации Grand Theft Auto V / GTA Online
операционна система Windows 7 SP1 / 8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Intel Core 2 Quad @ 2.4GHz или AMD Phenom 9850 Quad Core @ 2.5GHz процесор
Памет 4 гигабайта
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA 9800 GT или AMD HD 4870
DirectX DirectX 10.0
Съхранение 72GB
Цена 290 000 Rp, - ( Steam )

Изтеглете GTA V тук:

Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

Видео: Abis Exciting! Това е колекция от вълнуващи онлайн игри за Android, които можете да играете с приятели

Това е пълната дискусия на Jaka за най- новите онлайн игри 2020 за телефони и компютри с Android, които трябва да играете, банда.

Коя игра е любимата ви да играете с приятели? Или дори имате други препоръки, които са не по-малко вълнуващи?

Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу и ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за онлайн игрите или други интересни статии от Naufaludin Ismail .