как да получите безплатен кеш pubg mobile без хак!

Почти всички мултиплейър игри имат покупки в приложения за закупуване на артикули в играта, включително PUBG Mobile. Вместо хакерство, тук ApkVenue ще прегледа как да получите безплатно PUBG Mobile пари, така че външният ви вид да е още по-хладен!

Има ли по- свободен играч ? Или дори да отделите част от парите си за закупуване на предмети или предмети в играта?

Подобно на други игри, PUBG Mobile също има система за цифрови пари, наречена Unknown Cash или известна като кеш.

Така че за тези от вас, които не искат да харчат пари, за да купят това, има начини да получат PUBG Mobile пари в брой безплатно! Любопитен?

Как да получите и осребрите UC PUBG Mobile

Unknown Cash (UC) е цифрова валутна система, съдържаща се в играта PUBG Mobile за закупуване на редица артикули, като най-добрите кожи на оръжия и ексклузивно облекло.

Сега, за да имате UC PUBG Mobile, разбира се, трябва да го замените за истински пари или да го получите безплатно, като използвате стъпките, които ApkVenue ще прегледа.

Вместо да ставате любопитни, по-добре е просто да следвате пълния метод по-долу!

Как да получите PUBG Mobile Unknown Cash (UC) безплатно

UC PUBG Mobile , който ще получите чрез следния метод, е чрез кредит по телефона, който ще бъде изпратен на вашия номер. Номерът е просто да инсталирате и използвате приложението, по-добре е да видите първо!

  • Стъпка - 1: Разбира се, за първи път трябва да изтеглите приложението Kubik News, което се предлага в Google Play Store. Можете също да го изтеглите чрез линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.
Производителност на приложенията KUBIK Developer ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Стъпка - 2: След това просто трябва да го отворите и да преминете към първоначалния изглед на приложението Kubik News. Тук ще ви бъдат представени различни видове новини като други приложения за агрегиране на новини , момчета . За да започнете да получавате безплатен кредит, докоснете секцията „ Аз “ .
  • Стъпка - 3: На тази страница всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунт , както Google, така и Facebook, за да получите максимален кредит от 100 000 IDR.
  • Стъпка - 4: След като влезете, всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на паричната чанта, за да получите награда под формата на безплатен кредитен баланс. Тук сумата също варира до максимум 100 000 IDR. Успех момчета .
  • Стъпка - 5: За допълнителен кредит и точки можете да изпълнявате различни мисии, за да получите определен брой точки, които също могат да бъдат заменени за кредит. Проверете Награда Мисия крана за завършване на дневни мисии, които можете да направите.
  • Стъпка - 6: За да осребрите кредит, трябва само да отидете в менюто на Kstore . Въведете телефонния номер, който искате да попълните, и номиналът, който трябва да бъде осребрен, започва от 25 000 IDR, 50 000 IDR и 100 000 IDR. Изчакайте процеса, докато кредитът достигне вашия номер!

Как да осребрите PUBG Mobile Unknown Cash (UC) чрез Phone Credit

Подобно на други игри с покупки в приложението , PUBG Mobile има няколко номинални артикула, които можете да закупите в играта.

За да го получите, можете да използвате и кредит по телефона, за да го замените с Unknown Cash.

Тогава как го правиш? Хайде, вижте пълните стъпки по-долу, момчета .

  • За първи път просто отидете на страницата Покупка в главното меню на играта PUBG Mobile.
  • След това изберете номинала, който искате да купите, след което ще отидете на страницата за плащане с помощта на Google Play Store .
  • Изберете начин на плащане с помощта на кредит за мобилен телефон. Ако не, можете да следвате стъпките на следната връзка.
  • Докоснете купи, за да продължите транзакцията. Вашият кредит ще бъде приспадната и Непознат Cash автоматично ще се попълни с профила в PUBG Mobile, че имате момчета .

Наистина е лесно, нали? Просто като прочетете новините, можете лесно да получите безплатен кредит и да го замените безплатно за PUBG Mobile.

Успех и късмет!

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .

Изтеглете най-новия PUBG Mobile тук: PUBG Mobile (PlayerUnknown's Battlegrounds

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ