7 вълнуващи android игри без реклами изобщо, не по-малко вълнуващи!

Обичате да играете игри с Android, но често се дразните от реклами? Вижте статията на ApkVenue за вълнуващи игри за Android без реклами изобщо.

Играли ли сте някога игра на смартфон с Android и след това изведнъж се появява реклама, която покрива екрана ви или удължава процеса на зареждане на играта?

Сигурно е много досадно, банда. Да не говорим, че играта, която играете, е игра, която изисква пълна концентрация.

Има и реклами, които трябва да гледате, за да отключите следващите функции и етапи от играта, която играете. Както и да е, наистина досадно, банда.

Но има, знаете ли, безплатни игри за Android, които можете да играете, без да се разсейвате от реклами . Любопитен? Просто погледнете следната статия, банда!

Забавна игра за Android без реклами изобщо

Мобилните игри са една от най-плодородните платформи на индустрията за видеоигри. Много производители на конзолни игри се превърнаха в производители на игри за смартфони.

Проблемът е, че е много трудно да се намерят безплатни игри в ерата на разпространението на мобилни игри днес. Не всеки иска да купува игри, които са безплатни , известни още като безплатни, но платени.

Често пъти можете да изтеглите играта безплатно, но за да отворите съдържание или да се отървете от реклами, трябва да купите играта.

Ето защо ApkVenue иска да ви разкаже за някои вълнуващи игри за Android и разбира се без реклами. Без повече шум, вижте го !

1. 2048г

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

2048 е пъзел игра, която има минималистичен външен вид и геймплей, но е доста забавна за игра, банда. Много подходящ за тези от вас, които искат да играят игри, когато е твърде късно.

Начинът на игра е просто чрез плъзгане и комбиниране на блокове с едно и също число, докато накрая се достигне 2048 г. Доста лесно, нали?

Тази игра също е разбира се безплатна и без реклами.

Информация 2048
Разработчик Андробаби
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (220 399)
Размер 2.8MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1

2. Странни неща: Играта

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Кой обича да гледа поредицата Stranger Things ? Тази игра е адаптация на популярната поредица Stranger Things на Netflix, знаете ли.

В игра, която се развива в град Хокинс през 1984 г., можете да играете любимите си герои на Stranger Things, като Hopper, Nancy, Lucas и други.

Можете също да посетите емблематични места в Хокинс като гората Мирквуд и дори лабораторията Хокинс, където всичко се е случило, банда.

Тази игра има жанр екшън приключения и също е пълна с различни пъзели, които можете да решите. Освен забавна, тази игра разбира се е безплатна и без реклами.

Информация Странни неща: Играта
Разработчик BonusXP, Inc
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (99 072)
Размер 65MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.4

3. Ultraflow

Стратегически игри на Ultrateam ИЗТЕГЛЕТЕ

Ultraflow е пъзел игра с прости графики. Въпреки че има проста графика, тази игра е трудна за игра, банда.

Правилата са прости. Просто отхвърлете топка с число в кръга в горната част на екрана. Числото показва колко пъти топката може да отскочи над съществуващите препятствия.

Отначало изглежда лесно, но не бъркайте, банда. Колкото по-напред напредвате, толкова по-трудни ще бъдат препятствията и топката ще отскача само малко количество.

Можете да изтеглите тази игра безплатно и разбира се без реклами. Страхотен!

Информация Ultraflow
Разработчик Ultrateam
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (81 729)
Размер 24MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.0

4. PewPew

ИЗТЕГЛЕТЕ Аркадни игри

Кой тук си спомня легендарната игра за стрелба със самолет, наречена 1942 ? Ако си спомняш, сигурно си стар, банда.

PewPew е аркадна игра със самолетна стрелба, която има подобен геймплей на играта от 1942 г.

В играта PewPew трябва да стреляте едновременно, като избягвате враговете със самолета, който контролирате.

Предимството на тази игра се крие в нейната уникална графика и свети като неонова и има висока честота на кадрите. Има и 5 режима на игра, от които можете да избирате.

Тази игра също е разбира се безплатна и без реклами, моля. Какво чакаш, банда?

Информация PewPew
Разработчик Jean-Fran ois Geyelin
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (46 869)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

5. Крило за данни

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Data Wing е състезателна игра с много уникална ретро тема. В тази игра трябва да се опитате да стигнете до финалната линия, докато изпълнявате мисии с различни цели от "Майка".

Контролът на тази игра е различен от другите състезателни игри. Вашият самолет ще напредва автоматично. Трябва само да натиснете лявата и дясната посока, за да определите темпото.

Въпреки че тази игра е състезателна, има сюжет, който можете да завършите на 40 етапа. Тази игра с рейтинг от 4.9 звезди, разбира се, също е безплатна и без реклами, банда!

Информация Крило за данни
Разработчик И Фогт
Отзиви (Брой рецензенти) 4,9 (217 313)
Размер 65MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

6. Замразени мехурчета

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Frozen Bubble е игра с жанр пъзел, при която трябва да изстреляте определена цветна топка в колекция от топки от същия цвят, за да я разрешите.

Тази игра също е адаптация на класически игри, знаете ли. Може би тези от вас, които са деца от 90-те, си спомнят старите игри на динг-донг.

Тази игра е наистина забавна за игра, когато ви е скучно да чакате или просто запълвате свободното си време. О, да, игрите, които могат да се играят на старите училищни телефони с Android, също са безплатни и разбира се без реклами, банди.

Информация Замразени мехурчета
Разработчик Павел Федорински
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (28 333)
Размер 7.8MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 3.1

7. Cytoid: Общностна музикална игра

ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

Cytoid е игра с музикален жанр, която е лесна за игра, но достатъчна, за да ви пристрасти.

С геймплей, подобен на други музикални игри с кран, тази игра получава достатъчно фенове.

Въпреки че е подобен, всъщност тази игра е уникална по отношение на играта. Трябва да докоснете екрана точно когато се появи кръг. Понякога трябва да плъзнете пръста си и до друг кръг.

Можете да свирите, докато слушате страхотните техно песни, които се възпроизвеждат. Можете да изтеглите тази игра безплатно и също без реклами.

Информация Cytoid: Общностна музикална игра
Разработчик Тигър Танг
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (1 207)
Размер 74MB
Инсталирайте го 50 000+
Android Минимум 4.1

Това е статията на Jaka за 7 вълнуващи игри на Android без реклами изобщо. Знаете ли други забавни игри без реклами на Android?

Напишете отговора си в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba .