7 игри, които могат да играят само хора с висок коефициент на интелигентност

Освен че могат да бъдат забавление, игрите също могат да усъвършенстват интелигентността. ApkVenue има препоръка за 7 игри, които могат да играят само хора с висок коефициент на интелигентност.

Игрите често се използват от хората, за да запълнят свободното си време или да намерят забавление. Освен забавления, игрите могат да усъвършенстват и интелигентността , момчета . Някои игри са създадени, за да усъвършенстват колко сте умни и креативни.

ApkVenue има препоръка за страхотни игри, които трябва да опитате да играете. Ето 7 игри, които могат да играят само хора с висок коефициент на интелигентност .

  • Тези 10 най-добри игри все още са любими на геймърите въпреки многократните издания
  • 10 най-добри препоръки за игри за пътеки на мишката за добре дошли 2018 г.
  • 10 най-добри мозъчни тийзъри за Android 2019 | Станете по-умни!

7 игри Само хора с висок коефициент на интелигентност могат да играят

Тези игри са достъпни безплатно в Google Play Store , така че можете да ги изтеглите, без да се притеснявате, че ще трябва да платите. Нека проверим колко си умен с тази игра!

1. Намерете начин: пристрастяващ пъзел

Find a Way има прост геймплей, но изисква висок коефициент на интелигентност, за да го играете. Вашата работа е да свържете всички точки, без да пропускате нищо. Колкото по-високо е нивото, толкова повече ще бъдат препятствията. Тази игра има нощен режим , така че когато я играете през нощта, не е нужно да се притеснявате за отблясъци поради белия фон на тази игра.

2. Мозъчни точки

Вашата задача е само една, нарисувайте линия, за да донесете точката (точка) в розово и цветна точка в синьо . Имате право да нарисувате повече от една линия. Колкото по-високо е нивото, тогава можете да изберете нов инструмент за рисуване. От моливи, химикалки, до четки.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Puzzlerama - Най-добрата колекция от пъзели

Puzzlerama разполага с голяма колекция от пъзели, за да тествате вашия IQ. Започвайки от свързващи точки, подреждане на тръби, деблокиране , танграм и шикаку. Всеки тип игра има ниво на трудност от Easy , Medium , Advance , Hard и Expert . Пълноцветните графики са много приятни за окото.

4. Паперама

Ако харесвате оригами или японското изкуство за сгъване на хартия, тогава Paperama е за вас. Ще бъдете помолени да правите различни форми на оригами, но има ограничения за сгъване, на които трябва да отговаряте, за да преминете към следващото ниво. Докато сгъвате хартията, ще ви играят и с музика, която може да ви накара да се отпуснете.

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Безкрайност Loop

Infinity Loop също има прост геймплей, от вас се иска да свържете всеки ред, докато всичко се свърже. За да го свържете, просто трябва да докоснете шаблона, който искате да преместите. Тази игра ще тества вашата креативност и интелигентност.

6. Brain It On!

Brain It On! наподобява малко мозъчни точки . От вас се изисква да нарисувате шаблон или линия, за да завършите дадената мисия. Тази игра ще тества вашата интелигентност и IQ, за да решава проблемите възможно най-ефективно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

7. Фокус

Hocus наистина ще тества вашата концентрация, защото 3D илюстрациите могат да объркат очите ни. Вашата задача е да насочите червения куб да влезе в празна дупка. Можете да го насочите, като плъзнете или почукате . Невероятните му илюстрации могат да се играят само от хора с висок коефициент на интелигентност .

Това е, момчета , препоръката на Jaka за 7 игри, които могат да играят само хора с висок коефициент на интелигентност . Опитайте да играете и вижте колко висок е вашият IQ, за да можете да изпълнявате всички мисии!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Chaeroni Fitri .