как да играя 2 clash royale акаунта едновременно на 1 android

Clash Royale най-накрая може да се играе на Android. За да направите играта на Clash Royale още по-вълнуваща, ApkVenue има начин да играе 2 акаунта в Clash Royale едновременно на 1 Android.

След дълго чакане, което направи потребителите на Android още по-ревниви към потребителите на iOS, най-накрая играта Clash Royale , направена от Supercell, може да се радва на потребители на Android. Нека си признаем, сигурно и вие играете тази игра, нали? Нищо чудно, защото от гледна точка на играта , Clash Royale наистина е игра, която обещава собствено вълнение.

За да направите играта на Clash Royale още по-вълнуваща, JalanTikus ще предостави много съвети за Clash Royale. Този път ApkVenue ще предостави начин да играете 2 акаунта на Clash Royale едновременно на един Android, без да променяте акаунти .

  • Как да играя Clash Royale на Android с последната версия на APK
  • Как да направим Clan Clash Royale на Android и iOS
  • Разликата между King Tower и Arena Tower в Clash Royale

Чарът на Clash Royale

И двете разработени от Supercell, Clash Royale се предлага със старите герои на Clash of Clans (плюс много нови герои) и се предлага с по-свеж геймплей . Нищо чудно, че тази игра Tower Defense може веднага да привлече вниманието на много потребители на смартфони с Android. Clash Royale за Android не може да бъде изтеглен директно от Google Play, но можете да изтеглите apk на Clash Royale от връзката, която ApkVenue предоставя.

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell

Как да играя 2 акаунта на Clash Royale в 1 смартфон с Android

Вълнението от играта Clash Royale ще се почувства, ако вече имате клан . Защото можете да си помагате с други членове на клана , за да укрепите картите си. Искате да се присъедините или да създадете клан в Clash Royale? Прочетете статията Как да направите Clan Clash Royale на Android и iOS .

Така че, за да го направите още по-вълнуващо, можете да използвате 2 акаунта в Clash Royale на 1 Android смартфон . Целта е да можете да си помагате взаимно с вашите акаунти в Clash Royale, за да можете бързо да преминете към по-високо ниво. Искате ли да знаете как? Това е лесно.

  • За да можете да играете 2 акаунта на Clash Royale едновременно на 1 Android, ви трябва само супер леко приложение, наречено Parallel Space . Изтеглете apk Parallel Space от връзката, която ApkVenue предоставя, след което инсталирайте както обикновено.
Инструменти за разработчици на приложения Паралелно пространство ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След това, моля, отворете приложението Parallel Space. Вашата задача тук е да добавите приложението Clash Royale, което вече е инсталирано на вашия Android, като приложение, което ще се изпълнява паралелно от Parallel Space, така че можете да играете 2 акаунта на Clash Royale едновременно. Натиснете знака Плюс (+), след което потърсете приложението Clash Royale.

  • След като приложението Clash Royale е добавено към Parallel Space, моля, отворете иконата на приложението Clash Royale. За информация всички приложения, добавени към Parallel Space, по-късно ще функционират като „клонирани“ приложения, така че не са обвързани с основното инсталирано приложение.

  • В първоначалния вид на Clash Royale, който отваряте, както обикновено, ще видите процеса за влизане в Google Play Games. Следвайте процеса, след което влезте с другия си акаунт в Google.

  • След като влезете , моля, дайте достъп на Clash Royale за използване на вашия акаунт в Gmail. След това изберете акаунта, който току-що добавихте по-рано. Този акаунт ще се използва за съхраняване на всички ваши данни за играта, както обикновено.

  • Свършен. Сега можете да играете 2 акаунта в Clash Royale едновременно на 1 Android, без да е необходимо да сменяте акаунти.

Колко лесно е да играете 2 акаунта на Clash Royale едновременно? След това можете да го играете свободно, без да се притеснявате да сменяте един акаунт в Google с друг. Така че можете да си помагате взаимно между вашите акаунти и другите ви акаунти за бързо изравняване.

О, да, можете да използвате Parallel Space, за да стартирате други приложения освен Clash Royale. По същество с Parallel Space ще можете да стартирате 2 акаунта на приложения едновременно на 1 смартфон. Не е ли вълнуващо?