как да скриете тайни папки на android без приложение

Няма нужда да се притеснявате, ако искате да скриете снимки или видеоклипове на Android. Можете да направите това лесно, без да е необходима помощ от други приложения.

Всеки има тайни. Не само тайни за преживените събития, но дори и колекциите, които са били притежавани. Ако преди сме държали тайни колекции на твърд диск или компютър, сега обикновеният човек използва смартфони, за да ги съхранява. Целта е ясна, за да може тя да бъде достъпна, когато и където е необходимо.

Така че, така че вашата лична колекция да не е известна на другите, тя трябва да бъде скрита. Така че, нека скрием тайната папка за събиране на вашия Android!

  • Лесни начини за скриване на приложения на смартфони с Android
  • Как да скриете снимки на мобилен телефон с Android, гарантирано да не бъдат уловени!
  • Как да скриете приложения на iPhone, няма нужда да инсталирате приложения!

Как да скриете файлове и папки на Android

Всъщност на Android има много приложения, които могат да се използват за скриване на приложения за Android. Но понякога приложението не може да се използва правилно, защото има системни ограничения. И не рядко има и такива, които са мързеливи да инсталират приложения от страх от пълна памет. Ако е така, JalanTikus е лесен начин за скриване на папки на Android без допълнителни приложения.

Скриване на папки на Android без приложение

Ако сте някой, който мързи да инсталира много приложения, можете да скриете папката, съдържаща вашите лични видеоклипове или снимки, като:

  • Запазете файловете с изображения или видеоклипове, които искате да скриете, в една папка.

  • След това, моля, преименувайте папката, като добавите точка пред нея. Уверете се, че между точките и името на папката няма интервали, папката автоматично ще изчезне.

  • Ако преди това всички видеоклипове, които не са били скрити, се появяват в приложението за видео плейър MX Player, след като веднъж скрито видеото също ще изчезне от MX Player.

J2 Интерактивни видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

Лесно е, нали, как да скриете файлове и папки в това приложение за Android? За да направите това, не ви е необходимо друго приложение. Късмет!