100+ големи думи на смисъл и романтика

Объркани търсите инди романтични и поетични думи за надписи на Instagram? Следните мъдри думи на Фиерса Бесари могат да бъдат вдъхновение, знаете ли!

Започвайки кариерата си в света на развлеченията като писател, Bung Fiersa , както го наричат; Сега по-фокусиран върху кариерата на писател. Думите на Fiersa Besari също са доста популярни и често се използват като надписи на IG.

Този човек от Бандунг е една от любимите фигури на младите хора днес, особено сред „любителите на инди песни, кафе и здрач“ .

Сега той е написал 6 книги, които се четат от хиляди хора в Индонезия. Нищо чудно, защото думите на инди Фиерса Бесари са наистина поетични! Избраната дикция беше известна като сложна, но наистина я удари.

Така че, ако търсите думите на мъдрост, поезия и романтика на Fiersa Besari, разгледайте следната статия, добре!

100+ Най-поетичните и романтични думи на Фиерса Бесари

Колекцията от цитати в тази статия, ApkVenue обобщава различните публикации на Fiersa в социалните медии Twitter, Instagram и книгите, които той пише.

Ако сте объркани относно изпращането на романтични думи на приятеля си, просто опитайте да изпратите следните цитати от Fiersa, банда!

Думи на мъдростта Фиерса Бесари

Не само романтична и поетична, Фиерса също често дава мъдри съвети и мотивационни думи чрез публикации в социалните си медии.

 1. Не гледайте просто радостта, опитайте се да почувствате тъгата. Животът на никого не е съвършен.

 2. Има нещо по-ценно от парите и се нарича време. Загубените пари могат да бъдат заменени, но загубеното време никога не може да бъде върнато.

 3. Не е как умираме, а как прекарваме живота си.

 4. Няма нужда да оставяте обидите да стигнат до вас. Ако смятате, че трябва да се борите за това, просто се борете за него. Животът ти не е техен.

 5. Спомням си как преди няколко години жалбата ни беше за сърцето на принудата да се разделим. Слава Богу, вашите оплаквания са само за това колко дразнещ е бил понеделникът ви, докато моята жалба е за това да ви видя как се оплаквате.

 6. Ако животът ви е изпълнен с нередовно хранене, пушене на цигари и задържане до късно, имате само два избора: вземете застраховка живот или започнете да спортувате. Не притеснявайте семейството си и най-близките си, само защото обичате да се самоунищожавате.

 7. Когато полагате усилия да се доближите до целите си, в същото време мечтите ви се приближават. Вселената работи така.

 8. Ако имах машина на времето, бих искал да спра времето да не увеличава бръчките и побелялата ви коса. Мразя да го гледам как остарява.

 9. Не е ли животът наистина лесен? Ако пропуснете, елате. Ако не сте доволни, кажете го. Ако ревнувате, подчертайте го. Ако сте гладни, яжте. Ако имате киселини, отидете до тоалетната. Ако е грешно, поправете го. Ако искате, кажете така. Ако е жалко, покажете ми. Хората често правят нещата трудни. Егото пречи на някой да каже „Имам нужда от теб“.

 10. Когато дойде времето, тъгата ще се превърне в смях, болката ще се превърне в история, спомените ще се превърнат в учител, копнеещи за среща, ти и аз ще бъдем ние.

 11. След време светът просто трябва да знае, че сме велики. Щастието не изисква преценки на други хора.

 12. Има нещо по-ценно от парите и се нарича време. Изгубените пари могат да бъдат заменени, но загубеното време никога не може да бъде върнато.

 13. Времето няма да чака. Пуснете загубеното, оценете това, което все още е там.

 14. Хората, които често виждат звездите, ще се чувстват повече като себе си като прашинка във Вселената, хората, които често виждат звезди, знаят как да бъдат благодарни за простотата.

 15. Не е колко време брои този живот, а колко го прекарваме.

 16. Бог никога не взема това, което е дал, Бог го заменя само за нещо по-красиво. Все още не сме наясно.

 17. Няма нужда да бъдете скъперници на знания. Всеки може да държи една и съща китара, не всеки ще свири една и съща песен.

 18. Прочетете много книги. Така че не е лесно да приемете сурова информация.

 19. Все още ли са градовете за хората, ако сме родени, учим се, учим, работим, а след това умираме като роботи, които не разбират истинската причина, поради която са изпратени на земята?

 20. Колкото и добре да се чувствате професията си, нищо особено. Всички дишаме и кървим. Днес схваща живота, утре може да схване смъртта.

 21. Не се занимавайте с насмешките на хората. По-късно, в техния ден, те ще разберат защо сърцата ни се борят толкова упорито.

 22. Някои дишат, но не са благодарни; независим, но избра да бъде затворен; усмихнат, но не щастлив; анимира, но всъщност не е жив.

 23. Както се оказва, ранното ставане е мрънкащ убиец. Защото имаме време за чаша кафе, глътка мечтание и приплъзване на копнеж.

 24. Вярно беше, че когато похвалата накара човек да се надуе, той вече нямаше сърце да приема предложения.

 25. Изразявайте чувства, спирайте съжаления, прощавайте грешки, смейте се на спомени, гонете мечти. Животът е твърде кратък, за да плаче.

 26. Никога не е рано да бъдеш щастлив. Никога не е късно да простиш.

 27. Нуждаем се от съпричастност, повече от преценка. Нужда от споделяне на мнения, повече от осъждане. Необходимо е решение, не просто критика и проклятия. Защото, което е още по-тъжно от това да видиш някой, който е направил грешка, е да видиш как хората псуват някой, който е направил грешка.

 28. Помощта на хората не трябва да бъде убеждавана „По-късно ще получите множество награди и издръжка“, защото искреността не очаква награди.

Думите на Фиерса Бесари за любовта

Е, този е идеален за тези от вас, които търсят любовни любовни цитати. Думите на Фиерса Бесари за любовта са не само за влюбване, но и за разбиване на сърцето и надежда.

 1. Падането в сърцето никога не може да избере. Бог избра. Ние сме просто жертви. Разочарованието е последицата, щастието е бонусът.

 2. Колко сме абсурдни. Часове истории, после дни на липсващи новини. Липсваш тайно, така че вече не се търсите.

 3. Не всичко, което почива, е закотвено. Не всички, които спират, се чувстват като у дома си.

 4. Аз, нека бъде като земята. Подкрепете, дори ако сте стъпкали, давайте дори когато сте обсипани, безшумен, въпреки че сте нагрят. Докато не осъзнаеш, ако и аз те разбия.

 5. Не знам как да те мразя правилно и правилно, както не знаеш как да ме обичаш правилно и правилно.

 6. Хората казват, че сватовството няма да отиде там, където мисля, че грешат. Мате ще отиде навсякъде първо, преди окончателно да се уреди Когато дойде времето, когато всички чувства са неотразими, всичко, което можем да направим, е да се прегърнем, без да правим компромиси много.

 7. Времето никога не е основният запас за растежа и развитието на чувствата, процес, който играе важна роля.

 8. Нито разстоянието е твърде далеч, нито времето е твърде дълго, за да могат двама души да се борят за чувствата си.

 9. Влюбване в множество хора: Самозалъгване помежду си с манипулативни снимки на профила.

 10. За някои хора преминаването напред не е толкова лесно. Има горчиви преживявания и травми, които карат човека да не желае да отвори сърцето си за нови хора. И преди сме го усещали. Би било лошо да принудим някого да продължи напред, ако не знаем предисторията.

 11. Според мен терминът pelakor, който означава узурпатор от мъжки пол, не е съвсем правилен. Сърцето на човек не може да бъде взето, ако той не иска да бъде взет. Измамата изисква одобрението на поне двама души.

 12. Защо да сложим снимка на двама ни? Целта ми е вашата снимка да бъде в моята брачна книга.

 13. Искам да липсваш, искам да гониш, искам да пишеш поезия. Тогава ще се държа така, сякаш не ми пука, така че знаете какво е чувството да си аз.

 14. Дали лека нощ и добро утро е добро зависи от това кой го казва.

 15. За някои хора преминаването напред не е толкова лесно. Има горчиви преживявания и травми, които карат човека да не желае да отвори сърцето си за нови хора. И преди сме го усещали. Би било лошо да принудим някого да продължи напред, ако не знаем предисторията.

 16. Заради вас предефинирах думата си да не бъда егоист, вие се превърнахте в оправдание да продължите напред, а ние се превърнахме в нещо, за което да се борим.

 17. Най-лошият начин да разбиеш сърцето си е да покажеш на човека, който ти е разбил сърцето, че сме толкова тъжни. Недей! Докажете, че животът ни е по-добър без него. Работете повече, работете повече.

 18. Включването в приключение не винаги трябва да бъде по двойки, защото най-важното е да сте у дома си един на друг.

 19. Нека бъде. Как си? бъде заместител, за когото жадувам; Грижете се за себе си като заместител Обичам ви.

 20. В един паралелен свят нещата биха били съвсем различни. Въпреки това знаете, че ще остана същият човек, който просто ви липсва, преследва ви естествено, обича ви необикновено и ви наранява невъзможно.

 21. Ако само знаех, че за последен път те видях, щях да кажа по-добри неща.

 22. Защо да пишете името си в биографията си? Не е ли достатъчно името ти във всяка моя молитва към Бог? Защото едно щастие не е нужно да се парадира със света.

 23. Винаги казвахме думата обич в края на нощта. Днес ние сме не повече от двама непознати, които копнеят тайно за миналото.

 24. Понякога най-красивите не са направени да имат. Достатъчно е да го гледате отдалеч, а след това да благодарите, че той е там, за да му се възхищават мълчаливо.

 25. Охраняван, не сдържан. Прегърнати, не удушени. Доверен, не подозиран. Борба за, а не принуда.

 26. Може би сме твърде добри да се преструваме, че забравяме, че си фалшифицираме. И накрая претенцията, която смятаме, че е истината.

 27. Чувствата никога не са грешни, те никога не могат да бъдат управлявани. Как да отговорим и да го изразим, което определя дали ще сгрешим или не.

Надпис Fiersa Besari За природата

Освен че е певец и писател на книги, Бунг Фиерса е известен и с любовта си към природата. Приключенията и планинското катерене са любими занимания.

Ето думите на Фиерса Бесари за природата:

 1. Знаете ли, защо повечето природозащитници са трудни за съвпадение? Защото в планината научихме много за това как да споделяме, как да слушаме, как да се грижим и как да обичаме. Но така и не научихме как да притежаваме.

 2. Той подчерта, че не изглежда прекалено удобно да се качваш нагоре и надолу по планината, до степен да забравиш да намериш път към дома. Той също така каза, че това, което влошава нещата, е ненужно съображение. Работата на мъжа е да се съобрази с брака, за който мечтае неговата жена. Няма нужда да спорите.

 3. Небето често е невежо. Ако я хвалят ярко, изведнъж вали.

 4. Планината не е място за показване, място за изчисляване на височината, камо ли място за увеличаване на броя на върховете, които сме изкачили.

 5. Той подчерта, че не изглежда прекалено удобно да се качваш нагоре и надолу по планината, до степен да забравиш да намериш път към дома. Той също така каза, че това, което влошава нещата, е ненужно съображение. Работата на мъжа е да се съобрази с брака, за който мечтае неговата жена. Няма нужда да спорите.

 6. Ние сме малки точки, които са свързани с Вселената. Тяхната скръб, нашата скръб. Боли ги, боли нас. Техните молитви, нашите молитви.

 7. Няма старши или младши любители на природата. Все едно в очите на Вселената; и двамата трябва да бъдат интроспективни, и двамата трябва да бъдат смирени.

 8. Не правете нищо, включително снимки. Не оставяйте нищо след себе си, включително следи. Не губете нищо, включително време “, каза гората на мъжа, който не можа да изпълни обещанието си.

Цитати на Fiersa за приятели

Макар и не толкова, колкото другите категории, думите на Fiersa Besari за приятели имат дълбоко значение и ви карат да сте благодарни за приятелите, които имате.

 1. За мен същността на червеното небе и молитвите преди вечерния призив не ми напомнят за никаква романтика, освен детството ми, когато се прибрах от училище (преди това беше училище по обяд), удуших захарна тръстика, смеех се с приятелите си , докато от време на време си бършех носа.

 2. Приятелите ви търсят, когато другите ви обиждат. Прегръщат те, когато другите те удрят.

Думите на Indie Fiersa Besari за здрача

Не знам защо, независимите песни, поетични думи, кафе и здрач вече се превърнаха в неразделно единство.

Думите на Фиерса Бесари за следващия здрач ще ви поканят да се замислите, докато се наслаждавате на красотата на здрачното небе.

 1. Ръката му е заместител на моята ръка, за да те напътствам. „Рамото му е заместител на моето рамо, за да можеш да се облегнеш на него. Нека дъждът, плисък на здрач, чаша чай и стих от песента да ви бъдат заместител.

 2. Почитатели на здрача, пиячи на кафе, ценители на копнежи, натрупали знания, подобрители на тялото, катерачи на коприна, отварачки за симонток, поклонници на капачките за бутилки.

 3. Започвайки да поставям под въпрос Вселената, галактиките, планетите и съществуването ми на земята, когато не искам да се справям сутрин.

 4. Насладете се на следобедното си наслаждение в днешната мания. Защото в бъдеще следобедът ви ще бъде изпълнен с призоваване на дете, което не желае да се прибере у дома, за да играе хвърчила, въпреки че е почти вечерен призив за молитва.

 5. Дори съм благодарен за здрача, който ни отвежда в тъмното. Защото, ако искаме да преминем през тъмната нощ, същото слънце също ще ни доведе до красотата на утрото.

Думите на Фиерса Бесари за дъжда

Въпреки че често причинява наводнения в столицата, думите на Fiersa Besari за следващия дъжд ще ви накарат да осъзнаете, че дъждът успокоява и премахва сушата.

 1. Дъждът и смачкването са подобни. Има такива, които твърдят, че го харесват, но го гледат само от топла седалка, казват романтични думи, без никога да искат да се пресичат. Има такива, които наистина го харесват, преодоляват дискомфорта, директно си взаимодействат, въпреки че рискуват да се разболеят.

 2. Чувствата като дъжд никога не идват със зли намерения. Обстоятелства и времена, които ни карат да мразим пристигането му.

 3. Небето често е невежо. Ако я хвалят ярко, изведнъж вали.

 4. Чувствате се най-добре запознати с дъжда, но не искате да вали. Чувствайте се най-мъдри за връзките, но статутът все още е сам. Хората наистина са тази игра.

 5. От кога мразеше дъжда? Откакто бяхте прекалено заети със светски дела или от спомени, които ви разкъсваха

Цитати за Fiersa About Haters

Източник на снимката: Jurnal News

Независимо дали някой е добър или лош, трябва да има някой, който мрази без причина, която понякога е неясна. Въпреки че това състояние е доста досадно, не можете да се обезсърчите!

Следва колекция от инди думи на Фиерса Бесари за хейтърите, за които винаги трябва да помните и да ги вълнувате.

 1. Хейтърите не се интересуват от вашите думи, така че защо ви е грижа за техните думи?

 2. Няма нужда да се страхувате. Просто ми покажете вашите истински цветове. Дори най-добрите картини в света имат хейтъри и критици.

 3. Хейтърите са маскирани почитатели.

Цитати Fiersa Besari Timeline

Източник на снимки: Pinterest

Timeline е една от книгите на Fiersa, издадени през 2016 г., която е доста популярна. Думите му, които винаги имат дълбоко значение, изглежда представляват чувствата на някои хора, които ги четат.

Е, тук е колекция от независимите думи на Fiersa Besari от най-готината книга Timeline.

 1. Някои копнежи трябва да бъдат скрити. Да не се предава, а само да се изпраща чрез молитва.

 2. Безграничният вкус няма значение, когато не е възмезден.

 3. Не знам къде е краят на това пътуване, не мога да обещая нищо. Но докато мога да си го позволя, мечтите ни са приоритет.

 4. Животът е поредица от съвпадения. „Съвпадение“ е маскирана съдба.

 5. Мълча, не е като да не обръщам внимание.

 6. Проучете преди да приемете. Слушайте преди да псувате. Разберете преди да съдите. Почувствайте, преди да боли. Бийте се, преди да тръгнете.

 7. Ако ме попитат дали съжалявам, отговорът ми е отрицателен. Независимо дали успея или не, горд съм, че живея според решенията, които взема сам.

 8. Можете да поставите краката си на най-високото място. Но можете ли да поставите сърцето си на най-ниското място?

 9. Любовта не е пускане, а отказване. Не насилва, а се бори. Не се отказва, а пуска. Не вериги, а дават крила.

 10. Разстоянието е само една малка точка е незначително. Липсва е запетая, която няма да спре изречението за теб и мен.

 11. Правилният човек не винаги пристига навреме. Понякога това идва, след като сте уморени от нараняване от някой, който не знае как да ви уважава.

 12. Болезненото реално е много по-добро от забавната фантастика.

 13. Понякога срещите и сбогуванията се случват твърде бързо. Но спомените и чувствата остават твърде дълго.

 14. В действителност двамата сме просто двама души, които тичат. Зает съм да те преследвам, ти си зает да ме избягваш. О, спокойно. Не съм уморен. Вместо това се насладих на процеса.

 15. Предавам се. Отстъпвам, защото вярвам, че ако сте за мен, колкото и далеч да ви отвеждат краката ви, пътят, по който ще поемете, само ще ви върне при мен.

 16. Нищо не трае вечно, нито щастието, нито нараняването. Някой ден ще стигнем до това да се смеем на чувствата, които са боли, или да плачем над чувствата, които преди са били красиви.

 17. Някои вкусове трябва да се пазят в тайна. Не за да се каже, а само за да съм благодарен за съществуването му.

Това е статията относно думите на Fiersa Besari, която Jaka обобщава от различни източници. Фиерса Бесари е наистина добър в играта на думата, банда.

Надявам се тази статия да е полезна за вас. Не забравяйте да напишете вашия коментар или мнение в предоставената колона. Ще се видим отново!

Прочетете също статии за поговорки или други интересни статии от Прамесвара Падманаба