условия и как да си осигурите приходи от най-новия YouTube 2020

Все още сте объркани как да си осигурите приходи от профила си в YouTube, за да можете да получите Ad Sense? Ето как лесно да си осигурявате приходи от YouTube, най-новата 2020 година.

YouTube е най-голямата платформа за споделяне на видео в света. Естествено, проблемът е, че чрез създаването на видео съдържание в YouTube можете да забогатеете, банда.

Особено в разгара на пандемията Covid-19, както сега. Кой, по дяволите, не се изкушава да печели пари от дома, въоръжен с творчество?

Има много начини да печелите пари от YouTube. Най-честото решение обаче е с осигуряването на приходи от акаунта. Искате ли да знаете как да си осигурявате приходи от YouTube? Вижте подробностите по-долу, банда!

Съвети и начини за осигуряване на приходи от YouTube

В днешно време всеки, който има достъп до интернет, професионална камера или дори само смартфон, може да стане създател на съдържание в YouTube.

Не всички създатели на съдържание обаче могат да станат партньори или да получават заплащане от YouTube. Само тези, които отговарят на изискванията и имат много фенове, могат да печелят пари.

Големият брой ютубери прави YouTube още по-строги правилата и условията за превръщане в ютубър. И така, в тази статия ApkVenue ще обсъди и изискванията за осигуряване на приходи за вашия акаунт в YouTube.

Условия за осигуряване на приходи за акаунти в YouTube / Партньорската програма на YouTube

Както ApkVenue обсъдихме по-рано, има много условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да си осигурите приходи от вашия акаунт в YouTube.

Осигуряването на приходи е процесът на печелене на пари от качени видеоклипове в YouTube чрез активиране на рекламната функция във видеоклипа.

YouTube ще вмъква реклами във видеоклипове, принадлежащи към високо ангажирани канали на YouTube . Това се прави, за да достигне целевата аудитория, към която се насочва рекламодателят.

Това прави YouTube много селективен при избора на канали, които могат да използват функциите за осигуряване на приходи или AdSense.

Любопитни ли сте от условията за осигуряване на приходи за акаунт в YouTube, известен още като партньор на YouTube? Хайде, гледайте заедно!

1. Проверен акаунт

Точно както на други уебсайтове, първо трябва да бъде потвърден вашият акаунт в YouTube, за да можете да се наслаждавате на всички функции, които YouTube предлага.

В допълнение към съвпадението на идентичността на канала със собственика, тази функция за проверка е така, че можете да качвате видеоклипове с продължителна продължителност.

Видеоклипове с продължителност над 15 минути са включени в категорията дълги видеоклипове. За проверка наистина трябва само да регистрирате номера на мобилния си телефон.

2. Минимум 4000 часа на излъчване

Следващото изискване за осигуряване на приходи от акаунта в YouTube е да имате минимално общо време за гледане от 4000 часа за 1 година. Това състояние изглежда най-трудно, банда.

Това означава, че времето за гледане е натрупването на това колко дълго е гледано вашето видео от посетителите на канала. Различно е от общата продължителност на видеоклипа, който сте качили, да, банда.

За да постигнете това изискване, препоръчително е да проверите, за да можете да качвате видеоклипове за повече от 15 минути и да бъдете активни в качването на качествено съдържание.

3. 1000 абонати и повече

Не по-малко трудно от горните условия, трябва да имате повече от 1000 абонати, за да можете да си осигурявате приходи от вашия акаунт в YouTube.

1000 абонати всъщност е много малък брой в сравнение с броя на активните потребители на YouTube, който достига 1,8 милиарда души.

Създаването на съдържание, което може да привлече много абонати, разбира се е трудно. Освен това, вие също трябва да бъдете активни в популяризирането на вашия канал.

4. Имате акаунт в AdSense

Следващото изискване е да имате акаунт в Google AdSense, който ще свържете с личен уебсайт, например блог, или в този случай с вашия акаунт в YouTube.

AdSense ще съпостави рекламите с вашия сайт въз основа на съдържанието и посетителите. Тези реклами са създадени и платени от рекламодатели, които искат да популяризират своите продукти.

5. Не нарушава правилата на YouTube

Въпреки че YouTube ви освобождава да бъдете креативни, има ограничения, които трябва да разберете, когато качвате съдържанието си в YouTube.

Има толкова много известни YouTube, които не могат да си осигуряват приходи от видеоклипове, защото качват съдържание, което нарушава авторските права, порнографията, SARA и насилието. Спамът от коментари също може да накара приложението Ви за приходи да бъде отхвърлено, знаете ли.

Как да си осигурите приходи от акаунт в YouTube

След като знаем изискванията, сега е моментът да влезем в основната дискусия, а именно как да си осигурим приходи от YouTube. Преди това се уверете, че сте изпълнили горните 5 условия, да.

Ето как лесно да си осигурявате приходи от акаунт в YouTube:

Стъпка 1 - Регистрирайте се за Google AdSense

 • За да се регистрирате за Google AdSense , първо трябва да имате акаунт в YouTube.

 • Посетете сайта на Google AdSense, като кликнете върху следната връзка: //www.google.com/adsense/start/

 • Щракнете върху Старт в горния десен ъгъл на страницата.

 • Въведете URL адреса на канала си в YouTube в графата Вашият уебсайт . След това също въведете имейла в следващата колона. Ако е така, щракнете върху Запазване и продължаване.

2. Стъпка 2 - Отворете канала си в YouTube

 • Влезте в YouTube, след това кликнете върху снимката на потребителския си профил в десния ъгъл, след което кликнете върху опцията Вашият канал, за да отворите личния си канал в YouTube.
 • След като влезете в личния си канал, щракнете върху YouTube Studio, което се намира в горния десен ъгъл на страницата, за да влезете в таблото за управление .

Стъпка 3 - Монетизиране на акаунт в YouTube

 • В YouTube Studio кликнете върху „ Осигуряване на приходи“ в лявата колона.
 • Ако вашият акаунт отговаря на условията за осигуряване на приходи, ще бъдете помолени да приемете условията на Партньорската програма на YouTube. Щракнете върху Приеми, ако сте съгласни.
 • След това ще бъдете помолени да свържете своя акаунт в YouTube с вашия акаунт в AdSense. Ако нямате акаунт в AdSense, можете веднага да продължите тук.

 • Щракнете върху Създаване на акаунт , след което въведете точно вашето име, адрес и лични данни. Тази стъпка е много важна, за да се уверите, че кодът за потвърждение на AdSense е изпратен на вашия адрес. Щракнете върху Изпращане, когато сте готови.

 • Към този момент сте регистрирали своя акаунт в AdSense. Трябва само да изчакате преглед от YouTube дали си струва да си осигурите приходи от канала си.

Стъпка 4 - Задайте опции за осигуряване на приходи

 • Ако вашето приложение за осигуряване на приходи е одобрено, можете да управлявате рекламите, които ще влизат във вашето видео.

 • На страницата за осигуряване на приходи щракнете върху Старт под Задаване на предпочитание за осигуряване на приходи . Можете да управлявате разположението на реклами, които влияят на приходите Ви от AdSense.

 • Има 4 опции за реклами, от които можете да избирате, а именно дисплейни реклами , наслагващи реклами , реклами с възможност за пропускане и спонсорирани карти .

 • Изберете типа реклама, която отговаря на вашето видео. Ако искате да активирате всичките си видеоклипове, активирайте Осигуряване на приходи от всички съществуващи и бъдещи видеоклипове .

Това е статията на Jaka за това как да си осигурите приходи от акаунт в YouTube, за да получите приходи от видеоклиповете, които качвате в канала си в YouTube.

Ще се видим отново по друг повод, банда!

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Prameswara Padmanaba