как да прекъсна wifi на android с помощта на wpsapp

Този път ApkVenue ще ви разкаже как да проникнете в WiFi на Android с помощта на WPSApp. Хайде, нека да слушаме!

Не може да се отрече, WiFi връзката е едно от важните неща за вашето ежедневие, което не може да бъде отделено от интернет, нали? Особено ако вашият интернет пакет данни се изчерпва. Е, трябва незабавно да потърсите WiFi връзка. Но, разбира се, повечето WiFi изискват да въведете парола, за да получите достъп до нея.

Както ApkVenue каза в предишната публикация, ApkVenue все още има много софтуер, който може да ви позволи да се свържете с WiFi, въпреки че не знаете паролата. Този път ApkVenue ще ви разкаже как да проникнете в WiFi на Android с помощта на софтуер, наречен WPSApp .

 • Не правете тези 5 опасни неща, когато използвате безплатен WiFi
 • WiFi е по-важен от секса? Това е доказателството!
 • Оказва се, че WiFi не е опасен за здравето, това е доказателство!

Как да разбия WiFi на Android с помощта на WPSApp

Как да проникнем в WiFi с помощта на това приложение е лесно и бързо, точно като използването на софтуера AndroDumpper и WPS Connect . Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате приложението, след което да прочетете съветите на ApkVenue, докато приключи. Хайде, нека просто разгледаме пълния преглед!

 • На първо място, изтеглете WPSApp от Google Play Store . След това инсталирайте както обикновено.

 • След като инсталационният процес приключи, стартирайте приложението, след което ще изглежда по-долу .

 • Преди това се уверете, че сте на място, където е налична WiFi мрежа.
 • Щракнете върху иконата SCAN , както е показано по-долу, въпросът е, че WPSApp може да сканира за налични WiFi мрежи.
 • Ако сте намерили WiFi мрежа, кликнете върху целевото име на WiFi , след което ще се появят няколко опции.
ВИЖТЕ СТАТИИ
 • Помня! Ако вашият смартфон е вкоренен , тогава можете да изберете СВЪРЗВАНЕ С ПИН (КОРЕН) . Но ако вашият смартфон не е вкоренен , моля, изберете NO ROOT . Тук ApkVenue използва ROOT, защото смартфонът на ApkVenue е вкоренен.
 • След избора процесът на проследяване на паролата започва незабавно. Обикновено този процес отнема от 20 до 50 секунди . Просто изчаквате, докато процесът е успешен, ако не успеете, опитайте отново, докато не работи.
 • Честито! Сега успешно разбихте паролата за WiFi с помощта на WPSApp. Паролата може да се появи и на екрана на вашия смартфон, както е показано по-долу.

Е, разликата между използването на методите ROOT и NO ROOT е като на снимката по-горе. Ако изберете ROOT , паролата ще се появи на екрана. Междувременно, ако изберете NO ROOT , паролата няма да се появи на екрана, но ще бъдете автоматично свързани към WiFi мрежата.

Как Лесно ли е начинът? Какво мислиш? Не забравяйте да споделите с приятелите си, така че те също да знаят как да направят това. Опитайте добре!