как да сърфирате безплатно, използвайки самолетен режим (100% работи)

Можете ли да повярвате, че мобилният ви телефон все още може да сърфира, въпреки че вече използвате самолетен режим? И така, ето как да сърфирате безплатно, използвайки самолетен режим (100% работи)

За да не могат електромагнитните вълни от смартфоните да пречат на работата на авиационните двигатели, ние трябва да изключим смартфона, докато се качваме в самолета. Но благодарение на по-напредналите технологии можем да използваме самолетен режим .

Чрез активиране на самолетен режим автоматично се изключват всички мрежови функции, като мобилни данни , WiFi и Bluetooth на вашия смартфон.

Но знаете ли, очевидно все още можете да имате достъп до интернет в самолетен режим ? Искате ли да знаете как да сърфирате в самолетен режим? Вижте отзивите по-долу!

Как да сърфирате, използвайки самолетен режим

Изключвайки всички мрежови функции, използвайки самолетен режим , батерията на вашия смартфон ще бъде много по-ефективна.

Проблемът е, че от смартфона не се прехвърля трафик на данни, всъщност нямате достъп до интернет.

Можете обаче да сърфирате в интернет в самолетен режим по следните начини:

Стъпка 1 - Уверете се, че връзката за данни е включена

  • Преди да влезете в самолетен режим , уверете се, че връзката за данни на вашия смартфон е включена. След това, моля, влезте в самолетен режим .

Стъпка 2 - Въведете тайния код

  • На вашия телефон за набиране на смартфон, моля, въведете * # * # 4636 # * # * . Ако успее, секретният код на смартфона ще отвори менюто Тестване на устройства на смартфона. След това изберете Информация за устройството .

Стъпка 3 - Изберете включване на радиото

  • В менюто Информация за устройството ще се появи цялата информация в реално време на текущото ви устройство . Превъртете надолу и потърсете опцията Включване на радиото , след което щракнете върху нея, докато се промени на Изключване на радиото .

Стъпка 4 - Изберете текущ тест

  • След като радиото е ВКЛЮЧЕНО, превъртете нагоре и щракнете върху Run Ping Test . Това е да докаже, че радиото наистина е било активно.

Стъпка 5 - Готово

  • Voila , можете да сърфирате в самолетен режим ! За да го докажете, моля, отидете на който и да е уебсайт или не в Google Play Store, за да изтеглите нещо.

Лесно, не е ли как да сърфирате, използвайки самолетен режим !? Така че сега можете да се покажете на приятели, защото можете да сърфирате в самолетен режим .

Note: Saat dicoba di beberapa smartphone, cara ini tidak bisa digunakan di smartphone yang menggunakan operator Indosat. Tapi, silakan dicoba sendiri.

И така, самолетен режим не е безопасен, моля?

Тогава възниква въпросът, вярно ли е, че използването на самолетен режим на самолет е наистина безопасно? Защото по този начин се оказва, че в позиция на самолетен режим, въпреки че все още можем да сърфираме.

Така че, не се опитвайте да сърфирате в самолетен режим на самолета! Тъй като все още не е известно въздействието върху функцията на самолетните двигатели.

Прочетете също статии за самолетен режим или други статии от Epi Kusnara .