6 страхотни приложения за Android, направени от Google, които определено не знаете

Приложенията, направени от Google, се оказаха страхотни, но все още има много хора, които не знаят за тези приложения. Какво е? Разберете в тази статия.

Когато говорите за Google , за какво мислите? Повечето хора, когато говорят за Google, обикновено се въобразяват веднага и се фокусират върху търсачките, или повечето от останалите ще отидат в браузъра. Но този път беше различно.

Говоренето за Google е безкрайно. Защото има много продукти, които той е направил, вариращи от смартфони, операционни системи, търсачки, браузъри до приложения. И така, чрез тази статия ApkVenue ще ви разкаже някои приложения за Android, направени от Google, които определено не знаете, кои са те?

  • 5 приложения за Android, които гарантирано ще ви направят успешни
  • 5 съвременни приложения за Android, които младите хора трябва да имат
  • 5 страхотни приложения за Android, които потребителите на Instagram трябва да имат

6 страхотни приложения за Android, създадени от Google, които не знаете

1. Google Duo

Не много отдавна беше официално пуснато приложение, наречено Google Allo за смартфони с Android. Самият Google Allo получава добър отговор, въпреки че неговите функции все още са недостатъчни. Знаете ли обаче, че има друго страхотно приложение освен Google Allo, наречено Google Duo ?

Да, Google Duo е приложение, направено от Google, което е специализирано във видео разговори. Ако усетите специална сензация във видео разговор , можете да използвате приложението Google Duo. Защото, освен приложенията за видео разговори LINE, изглежда, че само Google Duo е интересен.

Приложения Социални и съобщения Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Snapseed

Някой чувал ли е някога за името Snapseed ? Да, приложението Snapseed е приложение за редактиране на снимки, направено от Google, което предоставя изобилие от функции в него. Когато използвате приложението Snapseed, можете веднага да се забъркате с него, защото интерфейсът, който носи, е много прост.

Освен това функции като изрязване , завъртане , добавяне на текст, стикери и т.н. ще направят вашето изживяване при редактиране на снимки още по-високо. И така, интересувате ли се от изпробването на приложението за редактиране на снимки на Snapseed?

Google LLC Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Androidify

Друго страхотно приложение, направено от Google, което е интересно, е Androidify . Това приложение ще създаде разнообразни знаци, които можете да редактирате сами. След това можете да го споделите с приятелите си чрез приложение за чат.

Можете сами да персонализирате аватара си, като добавите коса, дрехи, цветове, обувки и други аксесоари. Готиното е, че можете да имате и анимация, която можете да изберете според желанието си, като танци, смях и няколко други уникални движения.

Приложения за снимки и изображения на Google Inc. ИЗТЕГЛИ

4. Google Gesture Search

Ако харесвате практически неща, когато използвате смартфон с Android, трябва да изтеглите приложението Google Gesture Search . Защо? Защото, когато искате да търсите приложение, можете веднага да създадете първоначално писмо от това страхотно приложение.

След като напишете писма с пръст, ще ви бъде показан списък с приложения според писмата, които сте направили. Така че, не е нужно да се занимавате с плъзгане на екрана на смартфона, само за да намерите приложение.

Google Apps Desktop Enhancement ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Google Fit

Обичате ли да поддържате здраве? Е, ако искате да изтеглите приложение за фитнес , можете да използвате страхотно приложение за Android, създадено от Google. Всъщност това не означава, че това приложение е най-доброто, но поне това приложение показва прост интерфейс в сравнение с други приложения за фитнес.

Google Fit ще открива спортните дейности, които правите, по всяко време. Какви са формите на упражнения? Има различни видове спорт, има ходене, бягане, а също и колоездене. Това приложение може да бъде свързано и с други устройства, като например интелигентни часовници.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

6. Въвеждане на Google почерк

Друго страхотно приложение, направено от Google, което можете да опитате, е Google Handwriting Input . Какво прави? Това уникално приложение ще ви накара да пишете, като пишете букви чрез жестове . Освен писма, можете да правите и емотикони, за да не се налага да ги търсите отново едно по едно.

Да, може би наистина не ви харесва да правите писането по-сложно. Обаче поне първо трябва да изпробвате това вълнуващо приложение от Google. Гарантирано, със сигурност ще бъдете пристрастени.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Това е списък на страхотни и уникални приложения, създадени от Google, които определено не познавате. Кое приложение по-горе бихте изтеглили и пробвали? Споделете вашите отговори и мнения чрез колоната за коментари по-долу!