няма нужда да се актуализира, това е как да опитате Android Nougat на всички Android смартфони

Откакто Android Nougat стартира официално, мнозина чакаха актуализацията. Така че, без да се налага да чакате актуализацията на Android 7, можете да опитате разширените функции на Android N на всички Androids!

На събитието Google I / O 2016 Google представи много нови услуги, една от които беше Android 7 или Android N, които станаха известни като Android Nougat . Не само подобрения в производителността, Android Nougat е пълен с много страхотни нови функции.

Засега все още има малко адаптации на смартфони с Android, използващи Android Marshmallow. Кога ще получите Android Nougat? Без да се налага да чакате актуализация , JalanTikus има начин, по който можете да опитате Android Nougat на всички смартфони.

  • Това са 18-те най-предлагани функции на Android N
  • 7 Android N функции, които iPhone няма
  • Как да се насладите на функцията за бърз отговор на Android N на всички Android

Как да вземете проба за Android Nougat без актуализация

Ако трябва да изчакате актуализация , ще ви отнеме много време, за да можете да опитате страхотните функции на Android Nougat. Въпреки че функции като QuickReply, Multi Windows, по-сложни скорошни приложения и всички други функции на Android Nougat могат да накарат потребителите на iPhone да ревнуват. Така че не е нужно да чакате дълго, нека опитаме функциите на Android 7 по следните начини!

Модул Xposed Android N-ify

За тези от вас, чийто смартфон е вкоренен, трябва да сте запознати с името Xposed Installer, нали? Xposed Installer е вкоренено приложение само за Android, за да ви улесни да модифицирате вашия Android. Ако вашият Android е вкоренен, наистина можете да опитате Android Nougat, като:

  • Намерете и инсталирайте модула Android N-ify в Xposed Installer. Ако още не е инсталиран, можете да изтеглите Xposed Installer от JalanTikus.
Инструменти за разработчици на приложения rovo89 ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След като бъде инсталиран, не забравяйте да активирате модула Android N-ify в Xposed Installer. След това рестартирайте смартфона си с Android, за да приложите ефекта.
  • Веднага ще можете веднага да изпитате функцията Android Nougat в изгледа Бързи настройки, Лента за известия и Последни приложения .
  • Не само дисплеят, можете да усетите и функцията Quick Switch Android Nougat. Тази функция ви позволява да превключвате между 2 приложения, като просто натиснете бутона Последни приложения.

  • Освен това има и функция за бърз отговор . Не е нужно да се притеснявате да отваряте входящи известия, защото на Android Nougat можете веднага да отговорите на съобщенията, които идват в лентата за известия .

О, да, особено за функцията за бърз отговор, можете да я опитате дори без да сте вкоренени. Методът е в статията Как да се насладите на функцията за бърз отговор на Android N на всички Android.

Jawomo Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Как, готино нали? Така че не е нужно да чакате вашия смартфон да получи актуализация на Android 7, ако искате да изпитате разширените функции на Android Nougat.