как да се обаждате в мрежата на WhatsApp без емулатор

Всъщност можете да осъществите видео разговор в WhatsApp на лаптоп без емулатор, знаете ли! Вижте как да правите видео разговори в WhatsApp Web без емулатор тук ⬇️!

Как да се обаждате с WhatsApp на лаптоп без емулатор определено е едно от нещата, които търсите при пандемия като тази. Където всички работни или училищни дейности се извършват чрез видео разговори. Но можеш ли?

WhatsApp като най -популярното приложение за чат има разнообразни функции, а не само изпращане на текстови съобщения.

Можете да изпращате файлове, снимки, видеоклипове, да създавате състояния, да извършвате гласови и видео разговори, знаете ли. Може би някои от вас питат, освен мобилни телефони, можете ли да провеждате WA видео разговори на лаптоп?

За да отговорите на въпроса си, тук ApkVenue ще прегледа как видео разговори WhatsApp на лаптопи и компютри, които можете да направите лесно и практично, банда.

Проблем: Можете ли да позвъните по видеото WhatsApp на лаптоп без емулатор?

Освен че е достъпен от мобилен телефон, WhatsApp има и специална функция, която може да се използва директно на компютър или лаптоп, наречена WhatsApp Web или WA Web, която много хора знаят.

Източник на снимки: whatsapp.com (Много хора питат, може ли видеообаждане в WA Web? Хайде, разберете фактите тук!)

ApkVenue също обсъди как да използвате WA Web, знаете ли. Можете да усетите многото предимства на WA Web, особено за тези от вас, които имат повече активност пред лаптопа.

Например, изпращането на съобщения по-бързо с помощта на клавиатура на лаптоп, която минимизира печатащите грешки , може да бъде достъпно в браузъра без допълнителни приложения и други.

Въпреки това има и някои недостатъци на WA Web, един от които е WhatsApp Web все още не поддържа функции за гласови или видео разговори, въпреки че вашият лаптоп има вградена уеб камера и микрофон , банда.

WhatsApp Web обаче ви позволява да осъществявате видео разговори чрез Messenger Rooms , нова функция, която WhatsApp представя, за да победи конкурентите като Zoom и Google Meet.

Така че отговорът е да, проблемът е как да се обадите на видео WhatsApp на лаптоп без емулатор, известен още като функцията WhatsApp Web (WA Web).

И така, как използвате функцията Messenger Rooms в WA Web? Намерете отговора в следващата дискусия по-долу!

Как да Video Call WhatsApp на лаптоп Без & с емулатор

Ако през цялото това време предпочитате да използвате други приложения за видео разговори, за да общувате, защото смятате, че WhatsApp Web не може да го направи, тогава този път ще получите отговора, както и стъпките, банда.

Без половин сърце, тук ApkVenue ще осигури и два начина за видео разговори на лаптоп наведнъж; Първо, как да провеждате видео разговори в WhatsApp Web без емулатор, а второто с помощта на емулатор.

Как да се обаждате WhatsApp на видео на лаптоп без емулатор (чрез стаи за съобщения)

За тези от вас, които са мързеливи да изтеглите и инсталирате допълнителни приложения на лаптоп, за да можете да провеждате видеообаждания от WhatsApp Web, тогава този единствен метод ApkVenue посвещава специално на вас.

Вместо да бъдем любопитни, нека видим пълните стъпки по-долу!

1. Създайте нова стая

 • Първо, първо създавате нова стая в WhatsApp Web, преди да започнете видео разговор.

 • За да направите това, щракнете върху иконата „Прикачи“ , след което изберете „Стая“ . След това ще се появи екран, щракнете върху „Напред в Messenger“ .

2. Акаунт за вход

 • След това ще бъдете насочени към страницата за вход в Messenger. Тук кликнете върху бутона „Продължи като ...“ .
 • След това влезте с вашия акаунт във Facebook или Messenger.

3. Създайте видео разговори в стаята

 • В този момент ще бъдете на страницата за чат на Messenger. За да осъществите видеообаждане в стая, щракнете върху иконата с изображението „камера“ .
 • След това ще се появи нов прозорец на браузъра и след това щракнете върху бутона "Опитайте" . Ако има изскачащо известие с искане за разрешение за използване на камерата и микрофона, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона „Разрешаване“ .

4. Копирайте и споделете връзката

 • След това ще бъдете отведени до страницата за видео разговори в стая, която е направена по-рано.

 • За да осъществите видеообаждане, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „Копиране“ и да споделите връзката с приятеля или човека, с когото искате да проведете видеообаждане.

Свърши се! Е, за вашите приятели, които искат да се присъединят към видео разговора в стаята, просто щракнете върху връзката, която сте изпратили, банда.

Наистина е лесно, нали, как да осъществите видео разговор в WhatsApp Web без емулатора по-горе? Да, въпреки че в действителност все още не можете да правите видео разговори директно от самата уеб платформа на WA.

Но за алтернатива, когато Zoom е в грешка, наистина си струва да опитате как да се обадите в WhatsApp Web на лаптоп без приложението по-горе.

Как да Video Call WhatsApp на лаптоп с емулатор

Досега единственият начин за активиране на видео разговори WhatsApp на лаптоп, който се оказа успешен, е използването на Android емулатор.

От многото леки емулатори на Android, които ApkVenue използва, Nox емулаторът е най-препоръчително да се използва като приложение за видео разговори WhatsApp на лаптоп.

Източник на снимки: noxofficial.com (Nox се използва широко като алтернатива на приложенията за видео разговори WhatsApp на лаптопи. Как се прави?)

Освен това, този емулатор е подходящ и за игри , така че можете да го направите за тези от вас, които искат да играят PUBG Mobile играта на компютър! Хехехе ...

Вместо да се бавите наоколо, ето начин за видео разговори в WhatsApp на персонални компютри и лаптопи, които могат лесно да бъдат практикувани. Хайде, вижте стъпките!

1. Инсталирайте Nox и WhatsApp на лаптопа

 • Първият път, когато трябва първо да изтеглите и инсталирате приложението Nox на вашия лаптоп. Направете влизане с помощта на вашия акаунт в Gmail, само при първото включване на HP Android.
 • Ако имате, просто изтеглете най- новия APK на WhatsApp чрез връзката по-долу. След това просто трябва да кликнете два пъти върху този APK, за да го инсталирате автоматично на Nox, банда.
Емулатор на приложения BigNox ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Социални и съобщения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Отворете приложението WhatsApp на Nox

 • Ако сте направили всички стъпки по-горе, резултатът ще бъде горе-долу такъв, банда. Трябва само да отворите приложението WhatsApp, инсталирано на Nox.

3. Вход WhatsApp

 • Има два метода, които можете да направите, за да влезете в WhatsApp на Nox. Първо, можете да влезете, като създадете нов акаунт в WhatsApp, използвайки друг телефонен номер.
 • Второ, можете да използвате основния си акаунт в WA , следствието е, че акаунтът на WA на мобилния ви телефон автоматично ще излезе .
 • Ако изберете втората опция, препоръчваме първо да архивирате WhatsApp чат , за да може той да бъде възстановен в WhatsApp, който сте инсталирали на Nox, Добре!

4. Успешно влизане в WhatsApp Nox

 • Ето как изглежда WhatsApp в приложението Nox, което вече е влязло в профила си. За да осъществите видеообаждане, трябва само да изберете вашия контакт или група.

5. Започнете да правите видео разговори в WhatsApp

 • За да осъществите частно или групово обаждане, трябва само да докоснете иконата на видеокамерата в горната част на страницата за чат .

6. Потвърдете WhatsApp Video Call

 • И накрая, просто трябва да потвърдите дали наистина ще направите видео разговор. Просто щракнете върху Обаждане .

7. Получи се!

 • Ето как ще изглеждат видео разговорите в WhatsApp с помощта на емулатора Nox. Горе-долу изглежда по същия начин, както използвате смартфон с Android, нали?
 • Можете също така да правите групови видео разговори, известни още като WhatsApp групови видео разговори с максимум четирима участници, банда. Късмет!

Видео: Как да направите свой собствен WhatsApp стикер , по-забавен и готин!

Е, това е начинът за видеообаждане на WhatsApp на лаптоп, който наистина можете да опитате лесно и практично, банда.

Въпреки че не можете директно да провеждате видеообаждания от WA Web, ApkVenue се надява, че в бъдеще услугите за видео и гласови повиквания скоро ще се появят на тази функция, добре! Амин ...

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате най- новите актуализации от JalanTikus. Успех и надявам се полезен!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .