Jailangkung ритуали и тест на вътрешностите в играта! Това са 5-те най-уникални и креативни android игри на ужасите

В Android има много игри на ужасите, които можете да опитате, една от най-известните игри е Slendrina. Тази игра е напълно не страшна, но е изненадваща, освен Slendrina, има много повече.

В Android има много игри на ужасите, които можете да опитате, една от най-известните игри е Slendrina . Тази игра е напълно не страшна, но е изненадваща, освен Slendrina има още много други. Въпреки че игрите на Android за ужаси не са твърде страшни, ако сте човек, който е плах, тогава е гарантирано, че няма да посмеете да играете повече.

Преди това ApkVenue беше прегледал игрите на ужасите с най-ужасните демони и тук ще ви разкажем за най-уникалните и креативни Android игри на ужасите . Въпреки че не е твърде ужасно, но играта си заслужава да опитате, защото тъй като има някои игри, които са направени и от индонезийския народ . И така, за тези от вас, които са любопитни кои са най -уникалните и креативни игри на ужасите? Хайде, вижте изцяло!

  • 13 най-добри игри на ужасите с HD графика на Android
  • 7 най-страшни моменти в играта на ужасите
  • Тези 5 най-страшни игри за ужаси за Android могат да се играят без интернет

Jailangkung Ritual and Guts Test! Ето 5-те най-уникални и креативни Android игри на ужасите, които трябва да опитате

1. Ритуал Jailangkung

В първия ранг има Jailangkung Ritual , тази игра е направена в Индонезия, която изглежда успя да привлече милиони играчи. Причината, поради която тази игра е уникална, е, че носи индонезийска сюжетна линия (Ritual Jailangkung), която е игра, приканваща духове и естествено родена в Индонезия.

Според ApkVenue тази игра е по- страховита в сравнение с хорър игрите, направени в чужди страни като Slendrina и други, защото изглежда толкова реална и прави настръхване . Освен това, Jailangkung Ritual също има сюжет, защото това е приключенска игра . Накратко, той разказва за второкласника на гимназията, който харесва окултното, така че тази ритуална игра Jailangkung започва.

2. Тест на червата

Черва тест е един 2D графична игра, която е много подобна на телевизионно предаване, озаглавена Another World , с играта Черва тест или тестване колко силен кураж на играча са. Е, в тази игра за Android Guts Test не е много по-различна от тази в телевизионното предаване на Guys , мисията на тази игра е да проверите колко силни са червата на героите, които играете.

Тук ще бъдете настанени на обитавано от духове място само с фенерче. Въпреки че по отношение на графика не може да се каже, че е готино, защото все още е 2D, тази игра е доста страшна . Не вярвайте? Просто опитайте сами, какво е чувството да играете най -уникалната игра в тази.

3. Ужас [REC]

Ужасът [REC] също е уникален. Ако играта на ужасите Fatal Frame изисква от играча да направи снимка на демон, тогава Horror [REC] изисква играчът да запише демон, който е някъде. В играта на ужасите [REC] ще срещнете много ужасни духове като kuntilanak и други. Защото вашата роля е изследовател и вашето приключение ще започне на обитавано от духове място.

Перфектните 3D графики правят играта Horror [REC] да изглежда толкова истинска. Въпросът е, смеете ли да играете?

4. Ловци на Pocong

Четвъртата най-уникална Android игра на ужасите, според ApkVenue, е не по-малко предизвикателна. Тъй като този Pocong Hunter е игра, произведена в Индонезия, да, трябва да знаете, че Pocong е най- страшният призрак в Индонезия . Ако в реалния свят трябва да избягвате и да бягате от pocong, то в играта Pocong Hunter трябва да направите обратното.

Така че, както подсказва името, разбира се, вашата работа тук е да ловите поконг . Вашето приключение ще започне на обитавано от духове място, където няма човек, а вие сте сами. Тази игра има доста добра 3D графика , дори изглежда много реална. Въпросът е, че първо не признавайте, че сте смели, моля тествайте колко силни са вашите черва в играта Pocong Hunter .

5. В Chase - Chase the Pocong

В преследване - Преследването на Pocong е не по-малко страшно. Ако игра номер 4 преследва pocong, то номер 5 е точно обратното, а именно In Chase - Chase Pocong . Мисля, че е ясно, че Di Pursuit - Pursue Pocong е най-уникалната и много креативна игра на ужасите. Дори тази игра също има интересна сюжетна линия, знаете ли .

Di Kejar - Kejar Pocong разказва историята на жена (главният герой), която трябва да намери начин да се върне на първоначалното си място.Тя също има за цел да търси мистични обекти като свещени кери и някои камъни. Вашето приключение се случва в собственото ви село, където селото е обитавано от духове на pocong, които ще бъдат готови да ви преследват. И така, всичко, което трябва да направите, е да укриете, да бягате, за да останете живи, след това да намерите изход.

Това са 5 -те най-уникални и креативни Android игри на ужасите . Ако харесвате вълнуващи игри, тогава ApkVenue препоръчва да изпробвате някои от игрите на ужасите по-горе. Ще почувствате истинското предизвикателство, защото играта е базирана на индонезийски истории на ужасите.