5 начина да получите много злато на мобилни легенди

И така, искате ли да знаете как да получите много злато? Хайде, вижте съветите за получаване на много злато в следващите мобилни легенди.

Едно от най-важните неща при играта на Mobile Legends е Gold . Злато Служи за закупуване на предмети , които ще използваме за героя, който използваме. Колкото по-бързо получавате злато, толкова по-рано можете да закупите артикули .

Има няколко начина да получим злато. Един от начините е да убивате пълзящи . Ако обаче използвате само този метод. Златото, което получаваме, е малко . И така, искате ли да знаете как да получите много злато ? Хайде, вижте съветите за получаване на много злато в следващите мобилни легенди.

  • 5 опасности от използването на Mobile Legends Jockey Services, така че бъдете честни!
  • 4 героя за мобилни легенди, които карат враговете да не могат да избягат, когато умират
  • 5 важни съвета за пилешка вечеря в PUBG!

5 начина да вземете много злато в мобилните легенди

1. Земеделие

Първият начин да получите много злато е земеделието . Земеделието убива горски чудовища, така че ще получите злато от убиването на тези чудовища. Преди да се занимавате със земеделие, трябва да купите предмети от джунглата, така че щетите, генерирани за убиване на горски чудовища, да бъдат големи, така че не е нужно дълго време, за да убивате горски чудовища.

2. Последно попадение пълзене

Това е техника, която често се игнорира от играчите на Mobile Legends, а именно Last Hit . Последният удар до пълзенето е много полезен. Защото като направим последния удар или последния удар, за да пълзим, тогава ще получим златото, което е повече от последното попадение.

3. Убиване на костенурката

Следващият начин е да убиете костенурки или костенурки. Ние сме длъжни да убием костенурката. Тъй като убивайки костенурка, ние и нашите приятели ще получим много злато, така че сравнението на нетната стойност на вражеския отбор с нашия екип ще бъде по-добро. По този начин лесно ще победим врага.

4. Купете Асистент за обувки

Един от начините, които можем да използваме, е да си купим обувки Assist . Тези обувки се наричат Wizard Boots , които дават 80 Gold пасивни, ако направим 1 Assist всеки. Тези обувки са подходящи за герои, които имат поддържаща роля . Добре е, просто ни помогнете да вземем Злато!

5. Използване на таланта "Ловец на глави"

Един от талантите, който е доста полезен за героите с ролята на Убиец, е талантът "Ловец на глави" . Този талант е много полезен, защото ако убием вражески герой, ще получим 125 допълнителни злато и ще получим максимум 1250 златни, като използваме този талант .

Не е лошо да вземете толкова много злато за ролята на героя Assassin , защото ролята на героя Assassin ще бъде екипът за носене в късната игра . Така че съдбата на отбора ще бъде в ръцете на Убиеца .

Е, това са съветите за получаване на много злато в мобилните легенди . Надяваме се, че тази статия може да ви помогне да получите много злато. Опитайте добре!