няма нужда от обслужване! Това са 6-те най-ефективни начина за отключване на заключен екран за заключване на Android

Тук ApkVenue ви казва най-ефективния начин за разбиване на заключения екран на заключен смартфон с Android.

Lockscreen е една от функциите, вградени в смартфон устройствата като допълнителна функция за сигурност, която ще гарантира, че вашият смартфон няма да бъде хакнат от неупълномощени страни. Този заключен екран също може да бъде много полезен за осигуряване на защита, когато вашият Android смартфон се загуби и попадне в ръцете на други хора .

Какво обаче става, ако има случай, когато забравите шаблона или паролата на заключения екран? Е, разбира се, някои от вас може да изпаднат в паника и да се втурнат към сервиза, когато всъщност можете да направите редица трикове, за да разрешите проблема. Какви са триковете, които означава ApkVenue? Тук ApkVenue ще ви каже най-ефективният начин за разбиване на заключения екран на заключен смартфон с Android.

  • Как да отворите екрана за заключване на Android с помощта на E-KTP! Още не знаете, нали?
  • 6 уникални приложения за заключен екран за Android, които трябва да опитате
  • Готин начин за отключване на екрана с помощта на жестове с ръце

Няма нужда от обслужване! Това са 6-те най-ефективни начина за отключване на заключен екран за заключване на Android

1. Възползвайте се от Android Device Manager

Когато вашият смартфон е заключен, един от ефективните начини, които можете да опитате, е да използвате услугата Android Device Manger . Трябва само да изберете опцията Заключване в потребителския интерфейс на Android Device Manager.

След това изчакайте малко и ще бъдете помолени да въведете нова парола, за да замените стария си заключен екран. Този процес ще отнеме само около 5 минути и след това можете да се върнете към използването на вашия Android смартфон отново.

2. Възползвайте се от функцията Забравен модел

Освен да използвате диспечера на устройства с Android, можете да се възползвате и от функцията Забравен модел , която се появява, когато въведете грешен шаблон на заключен екран 5 пъти .

След това ще бъдете помолени да въведете потребителското име и паролата за вашия акаунт в Google като стъпка за проверка на собствеността на смартфона. Когато приключите, Google ще ви изпрати вашия шаблон за отключване или можете да изберете да създадете нов шаблон.

3. Възползвайте се от спешното обаждане

Виждали ли сте някога опцията за спешно повикване на заключения екран? Е, можете също да използвате тази функция, за да проникнете в заключения си заключен екран. Трябва само да изберете тази опция и да въведете знака * 10 пъти. След това докоснете два пъти знака *, след това направете процеса на копиране и поставяне , докато заключеният екран се отвори.

4. Безопасен режим

Снимка: gadgethacks.com

Безопасният режим може също да ви помогне да разбиете заключения екран (в този случай заключения екран, направен с приложения на трети страни), като първо стартирате този режим.

  • Задръжте натиснат бутона за захранване, докато се появи опцията Изключване , след това задръжте опцията Изключване, докато се появи известие за безопасен режим .

  • Е, за да проникнете в заключения екран, просто изтрийте всички данни от приложенията за заключване на трети страни, които сте инсталирали.

5. Възползвайте се от ADB, за да изтриете файлове с пароли

Ако искате по- експертен начин за разбиване на заключения екран, можете да свържете смартфона си към компютъра си за достъп до Android Debug Bridge . От тук просто трябва да направите две кратки стъпки, а именно:

  • Влезте в инсталационната директория на ADB .

  • След това отворете CMD и въведете кода, както е показано по-долу.

Снимка: gadgethacks.com

Кодът ще изтрие стария ви шаблон или парола за заключен екран, за да можете да зададете нов шаблон или парола за заключен екран.

6. Фабрично нулиране

Ако всички методи, които сте изпробвали и все още се провалят , единственият ефективен начин за решаване на проблема ви е да направите фабрично нулиране .

  • Натиснете и задръжте бутона за намаляване на звука + бутона за захранване, за да влезете в буутлоудъра и изберете режим на възстановяване .
Снимка: gadgethacks.com
  • Ако сте влезли в режим на възстановяване, изберете изтриване на данни или опция Factory Reset, за да изтриете стария си заключен екран.
Снимка: gadgethacks.com

Това бяха 6-те най-ефективни начина за проникване в заключения екран на вашия смартфон, ако сте забравили модела или паролата на заключения екран. От друга страна, можете също да използвате този метод, за да проникнете в заключения екран на смартфона, който намерите на пътя, въпреки че ApkVenue не го препоръчва, защото това означава, че нарушавате поверителността на други хора. , надявам се полезно, не забравяйте да оставите следа в колоната за коментари и да споделите с приятелите си.