как да актуализирам android oreo на xiaomi mi a1 за тези от вас, които все още не са го получили

Xiaomi Mi A1 е смартфонът, за който най-много се говори от потребители на мрежата през 2017 г. Ето как да актуализирате Android Oreo на Xiaomi Mi A1 за тези от вас, които все още не са го получили. Опитайте момчета!

Вече познавате смартфона Xiaomi, който е отделил много внимание през 2017 г.? Да, Xiaomi Mi A1 в сътрудничество с Google най-накрая официално даде своя най-добър подарък в края на 2017 г. Знаеш ли, нали?

Xiaomi Mi A1 този път наистина предоставя най-новата актуализация на операционната система Android 8.0 Nougat на своите потребители. Но за съжаление някои потребители все още не са получили известие. Как така? Ето защо ApkVenue ще ви каже как да актуализирате Android Oreo на Xiaomi Mi A1 .

  • Ето 12 усъвършенствани джаджи Xiaomi, освен смартфоните
  • Как да промените шрифтовете на Xiaomi без корен в MIUI 10 и 11, лесно!
  • Забравихте акаунта в Mi? Ето как да възстановите забравена парола за акаунт в Mi

Как да актуализирате Android Oreo на Xiaomi Mi A1

В края на 2017 г. Xiaomi наистина даде изненада на MiFans. Как не, чрез акаунта на Mi Indonesia Twitter (@xiaomiindonesia) беше съобщено, че смартфонът Android One Xiaomi получава най-новата актуализация на операционната система Android.

Не без условия, за да актуализирате Xiaomi Mi A1 Over The Air (OTA) до Android 8.0, трябва да актуализирате до версия 7.12.19 декември, за да го направите. Ако не сте получили известие, ето един лесен начин да актуализирате Mi A1.

  • След като потвърдите актуализацията до версия 7.12.19, отидете в менюто Настройки, след което отидете на страницата с приложения .

  • След това не забравяйте да покажете опцията System Apps, след това отворете приложението на Google за рамки за услуги и изчистете данните на приложението в опцията Clear all data .

  • След това отидете на главната страница на Android и отворете приложението Dialer, след което въведете кода по-долу. Изчакайте, докато получите съобщението за успех в лентата за известия.

copy-paste ke Dialer: *#*#2432546#*#*

  • И накрая, просто трябва да се опресните отново в менюто System Update, за да започнете да получавате Android 8.0 Oreo. Това, което трябва да подготвите, е достатъчен капацитет на паметта и интернет мрежа, тъй като актуализацията заема повече от 1 GB. Освен това батерията трябва да е пълна или над 20 процента.

Функции на Android 8.0 Oreo и Спецификации на Xiaomi Mi A1

Източник на снимки: Снимка: indiatoday.intoday.in

Android 8.0 Oreo носи няколко подобрения в производителността спрямо предишната версия на операционната система. Например опцията от менюто Настройки е по-кратка, Ограничение на фона , Картина в картина , Точки за известяване , Интелигентен избор на текст и много други. Можете да прочетете повече за това на: 14 ADVANCED Характеристики на Android 8.0 Oreo, Знаете ли?

Източник на снимката: Снимка: jalantikus.com

Самият Xiaomi Mi A1 е брат близнак на Mi 5X, който използва операционната система Android One. Включен в средния клас, този 3 милион смартфон е оборудван с двойни 12MP камери с теле-фото възможности и боке момчета.

Спецификация Xiaomi Mi A1
Мрежа GSM / HSPA / LTE
Размери 155,4 x 75,8 x 7,3 mm; 165 грама
Екран 5,5 инча; LTPS IPS LCD капацитивен сензорен екран 1080 x 1920 пиксела
Процесор Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 осемядрен 2.0GHz
Памет 4GB RAM; 64GB вградена памет
Камера Двойна 12MP + 12MP теле-фото леща задна камера


5MP предна камера

Операционна система Android 7.1.2 Nougat, с възможност за надстройка до Android 8.0 Oreo; Android One
Батерия 3080mAh
Цена 3 099 000 Rp, - (към датата на официалното издаване на септември 2017 г.)

Така че това е поглед към това как да актуализирате Android Oreo на Xiaomi Mi A1 за тези от вас, които все още не са го получили. Но спокойно, Xiaomi постепенно ще предоставя тази актуализация равномерно чрез OTA. Късмет хора!

Прочетете също статии за Xiaomi или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .