как да промените външния вид на андроид смартфон, за да бъде като компютър

Познавате Microsoft Continuum? Е, сега Android също може да има подобна функция. Не само това, можете да използвате и дисплея на работния плот на смартфон с Android!

Ако обръщате внимание на технологичните разработки, трябва да сте имали функцията Continuum , която Microsoft представи в края на миналата година, нали? Continuum е система, която позволява на устройства с Windows 10 да се управляват чрез втори екран. Не само това, можем дори да го управляваме с клавиатура и мишка .

Потребител ли сте на Android и искате да изпитате Continuum? JalanTikus е начин да промените външния вид на вашия Android смартфон, за да бъде като компютър.

  • Стар пръстов отпечатък, нека променим часа и датата, за да заключим смартфона!
  • Как да промените външния вид на Android като iPhone iOS 9 и iOS 8
  • Как да промените възгледите на YouTube в материален дизайн

Нека променим вашия смартфон с Android, за да ви хареса десктоп!

Континуумът е готин. Със специални периферни устройства , след като свържете Windows Phone към монитора, дисплеят на Windows Phone веднага ще премине към монитора. И можете да стартирате функциите му напълно на по-голям екран. За да не бъдем любопитни, нека разгледаме следващото видео на Continuum.

И така, какво, ако искате да опитате да използвате подобна функция на Android смартфон? Да, можеш.

Andromium OS, превръща вашия Android смартфон в настолен дисплей

За да можете да промените външния вид на Android смартфон на работния плот , всичко, от което се нуждаете, е приложение, наречено Andromium OS . Това не е операционна система, а приложение за Android. Изтеглете Andromium OS за вашия Android смартфон. О, да, не забравяйте да изтеглите и Andromium Launcher.

Приложения за подобряване на работния плот на Andromium Inc. ИЗТЕГЛИ
  • Andromium OS играе важна роля, така че дисплеят на вашия смартфон да може да се появи на вторичния екран, когато е свързан към HDMI или Chromecast .
  • Докато Andromium Launcher е полезен, за да ви даде изображение на дисплея Andromium, когато е свързан към работния плот . Накратко, Andromium Launcher ще превърне вашия Android в настолен дисплей.
  • Можете да намерите Windows Start , лентата на задачите и да създадете преки пътища като на работния плот .
  • Дори дисплеят на лентата за известия е направен отделно от другите бързи настройки .

Готино, нали? На пръв поглед външният му вид ни напомня за дисплея на Remix OS. Как, готови ли сте да промените външния вид на вашия Android, за да бъде като работен плот с Andromium Launcher?

  • Изтеглете Andromium Launcher чрез Google Play Store

Междувременно, ако искате да покажете Android в настолен режим , имате нужда от външна клавиатура и мишка и Chromecast или HDMI кабел. Късмет!