10 най-добри мултиплейър кооперативни игри за android

Има много игри с мултиплейър режими, вариращи от локален мултиплейър, MOBA и MMO, които са по-често сдвоени с жанра RPG.

Има много игри с мултиплейър режими , вариращи от локален мултиплейър , MOBA и MMO, които са по-често сдвоени с жанра RPG. Но знаете ли или някога сте играли игри с кооперативен мултиплейър режим ?

Може би този режим звучи странно за ушите ви, особено ако наистина сте започнали от игра на смартфон. Този режим е мястото, където вие и другите играчи работите ръка за ръка при завършване на игра. ApkVenue събра 10-те най-добри мултиплейър кооперативни игри за Android . Вижте отзивите.

  • 20 условия в MMORPG игрите, които трябва да знаете
  • 20 от най-вълнуващите Android Sniper Games 2019 (безплатни)

10 най-добри мултиплейър кооперативни игри за Android

1. BombSquad

Нейният атрактивен външен вид и забавна презентация на героите правят тази игра много забавна, дори когато се занимавате с експлозиви. С кооперативната мултиплейър функция, която има максимум 4 играчи , вие ще си помагате взаимно в решаването на всяка вълна от врагове, които ще ви атакуват. Разбира се, ще използвате оръжия под формата на бомби, за да се борите с тях.

Eric Froemling Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Прекалено много 3

Всъщност тази игра в стил TPS е екшън приключенска игра. Въпреки това, в Overkill 3 има режим, който позволява на вас и другите играчи да станете отбор, докато играете. Целта за вас и вашия екип е да се отървете от враговете заедно с приятелите си, като ги застреляте с различни огнестрелни оръжия, които можете да използвате.

Изтеглете Craneballs Adventure Games

3. MARVEL Бъдеща битка

Една от игрите на MARVEL, която не е нищо друго освен вземане на темата за супергероя от комиксите им. Етикетирана като безплатна за игра , тази игра, която също е в жанра RPG , ще ви разглези, като използвате любимите си герои, за да се биете срещу враговете. Има и мултиплейър режим, който ви позволява да играете с други играчи онлайн , където ще работите заедно, за да унищожите враговете и да победите босовете .

RPG игри Netmarble Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Топене

Тук вие сте героят, който се бори със злото, което се е разпространило из галактиката. Използвайки супер сложни оръжия, трябва да победите враговете, които ви пречат. С мултиплейър режим можете също да поискате помощ от приятели или други играчи, за да завършите битката на арената.

5. Dead On Arrival 2

Преживейте нападението на свирепи зомбита , изстрелвайте оръжията, които вашият герой използва, с гледна точка от горната арена на „клането“. Да, използването на перспектива като класическа игра, разбира се, осигурява доста широк спектър от гледни точки. Преминавайки през всяка вълна от зомби атаки , можете да ги унищожите с други играчи в мултиплейър режим .

6. Тъмните легенди

Ако някои други игри предпочитат зомбита или чудовища, в Dark Legends това всъщност ще се отнася до вампирите . Казва се, че вампирската нация е била обезпокоена от човешкия живот и е искала да го унищожи. Какво е интересно, тук всъщност ще играете ролята на самия вампир. Заедно с други играчи ще завършите всяка област, където от човешката раса, вълците до магьосниците са готови да се справят с вас.

7. Ловец на подземия 5

Доста успешен франчайз за игри на пазара за игри на Android, Dungeon Hunter 5 се завръща с приковаващо екшън RPG. С хак n 'slash бойния режим , трябва да сте нащрек, за да натиснете всеки бутон за виртуална функция, за да победите врага. Можете също така да играете с други играчи в мултиплейър режим , за да завършите една област.

Gameloft Adventure Games ИЗТЕГЛЕТЕ

8. Gun Bros 2

Обратно с игра, която разчита на степенувани вълни от всяка силна и броя на вражеските атаки. Gun Bros 2, направен от разработчика Glu , също има режим, който е почти същият като Dead on Arrival 2 , където вие и други играчи ще спрете атаките на другия от насилствени врагове, които са готови да довършат всичко, което им попречи.

9. LOSTGUNS: Мултиплейър стрелба

Ако искате нещо различно и уникално, можете да играете LOSTGUNS: Multiplayer Shooting . Можете да усетите усещането за игра на мултиплейър с 2D графика . Ще бъдете войник с бойни оръжия като пушки, гранати и ножове за командоси, готови да се биете с всичко, което се движи.

10. SAS: Zombie Assault 4

Още една игра, която използва гледна точка на камерата за безпилотен самолет , SAS: Zombie Assault 4 ще ви даде опит да бъдете елитен отряд за нахлуване на зомбита. Наистина разчитайте на кооперативния мултиплейър режим , можете да играете с други играчи, за да ви помогне да завършите всички нива. Освен това, което е интересно, можете да събирате стотици оръжия и да ги надграждате , за да станете по-силни.

Това са 10-те най-добри мултиплейър кооперативни игри за Android . Дано полезна и щастлива игра!