само играта може да получи злато и джаджи! Тези 5 игри за Android определено ще ви направят богат

Освен че предлагат забавление, се оказва, че някои игри могат да бъдат и машини за пари за играчи. Някои предоставят приспособления за златни кюлчета! Как да получа наградата? Ето пълния списък:

Настоящите технологични разработки правят мобилните игри много търсени от широката общественост. Не само възрастните, но и децата правят мобилните игри мишена за забавление или като средство за образование.

Освен че предлагат забавление, се оказва, че някои игри могат да бъдат и машини за пари за играчи. Някои предоставят приспособления за златни кюлчета! Как да получа наградата? Ето пълния списък:

  • 7 най-добри HD игри за Android под 100 MB
  • Проблем, когато вали? Тези 10 игри за Android са подходящи да ви забавляват

Тези 5 игри за Android ще ви направят богат

1. Пазар на люкове

Чували ли сте някога за тази уникална игра? Тази игра е уникална, защото все още е единствената игра, която предоставя истински златни награди на своите играчи. Еха! И проблемът не е само в златото, Hatch Market предоставя и безплатни кредити и стоки под формата на кукли и ключодържатели . И така, как да получите наградата? Начинът да съберете колкото се може повече монети. Ако вашите монети са събрани, можете да ги замените за съответните награди.

Пазарът на люкове също учи на постоянство и търпение при събирането на монети. Има два начина да получите монети, първият е като накарате вашите чудовища да работят за добив на камъни и злато или цепене на дървета. Можете да цитирате монетите, след като приключат с работата си. И второ, можете да продадете своите чудовищни ​​яйца на други играчи и веднага ще получите 50 монети . Докато вашите чудовища работят, можете също да изчакате, докато играете мини игри . В момента има две мини игри, които можете да играете. Наградите за мини-игри са не по-малко интересни.

2. Това е просто тежест

Една от игрите за Android, която е обект на чести дискусии, е играта Cuma Ceban . Тази игра предоставя много различни награди всеки ден и можете да я получите само за 10 хиляди рупии. Вярно ли е, че само с 10 хиляди рупии можете да печелите награди като iPhone 7? Отговорът е да, но първо трябва да съберете възможно най-много билети, които по-късно ще замените за съответната награда. Трябва да платите наградата само за 10 хиляди рупии. Интересно нали?

Така че проблемът е как да се съберат тези билети? Правите това, като играете мини игри. В момента има 6 мини игри, които можете да играете. Ще спечелите един билет, ако спечелите мини играта. Затова са необходими допълнителни усилия и търпение, за да можете да получите наградата. Можете също така да събирате билети и пари, като изтеглите приложението в ежедневната мисия. Така че, ако не вярвате, моля изтеглете и спечелете наградата.

Игри Trivia FLUX STUDIO ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Warung Chain: Go Food Express

Играта Warung Chain е най-новата игра от Touchten, която представя индонезийски специалитети. Тази концептуална игра за управление на времето ви кани да сервирате храна възможно най-бързо, за да не избягат клиентите. Тази проста, но забавна игра е и една от игрите, направени от Touchten, която има функцията KadoSaku .

KadoSaku е функция, при която можете да получавате награди, като обменяте Kadopoin , който събирате, докато играете играта. Тези Kadopoin могат да бъдат заменени за атрактивни награди като ваучери за храна, импулси и дори джаджи! Тази игра, която може да ви направи гладни и гладни, можете да изтеглите директно тук.

Touchten Arcade Games ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Джобен пъзел

За тези от вас, които обичат мозъчните закачки, Pocket Puzzle е опция, която си заслужава да опитате. Тази игра от Touchten е първата игра с KadoSaku . Подобно на веригата Warung, вие трябва да съберете възможно най-много KadoPoin , за да можете да го замените с KadoSaku, който искате.

Геймплеят е същият като при нормален кръстословица, като попълва отговорите в низходящи и хоризонтални редове. Просто няколко отделни модификации правят тази игра още по-интересна. Например няма да ви бъде зададен въпрос под формата на цяло изречение, а само подсказка. Можете да закупите тези подсказки, като платите определен брой монети. Ако сте информирани, можете да съберете много точки и да ги замените за различни награди от Touchten.

ИЗТЕГЛЕТЕ Пъзел игри Touchten

5. Слава на пазара

Market Glory е икономическа, политическа, социална и военна симулационна игра, където можете да обменяте всяка виртуална валута за реални пари. Market Glory се предлага във версията за Android, но само за влизане и след това ще бъдете пренасочени към версията на уебсайта. Как се играе може да е малко объркващо за начинаещите да видят интерфейса и играта е доста сложна. Нуждаете се от стратегия, постоянство и дълго време, за да можете да се възползвате от тази игра.

Подобно на реалния живот, ако искате да получите много пари, трябва да работите усилено. По същия начин и с Market Glory. Трябва да влизате всеки ден и не пропускайте работа, за да увеличите опита и производителността си. Бийте се поне 5 пъти на ден, за да получите допълнителни пари. Ако сте достатъчно утвърдени, можете веднага да създадете компания. Ако вече разбирате и се справяте добре с тази игра, еврото ще тече свободно в джоба ви.