внимавай! Оказа се, че 5 бавни случая на този лаптоп са причинени от антивирусни програми

Въпреки че е полезен за защита на лаптопите от вирусни атаки, антивирусът всъщност може да доведе до забавяне на лаптопа, известен още като бавен, знаете ли! Ето 5 бавни случая на лаптопи, причинени от антивирусни програми.

Антивирусът всъщност е софтуер, създаден за справяне с вируси, които причиняват забавяне на устройството, известен още като бавно. Но представяли ли сте си някога, че този софтуер всъщност кара вашия компютър или лаптоп да се забави?

Да, освен че почиства нашите лаптопи от различни вируси, антивирусът всъщност може да доведе до забавяне на лаптопа при извършване на определени дейности. Нещо? Ето 5 бавни случая на лаптопи, причинени от антивирусни програми .

  • 7 Това се оказва причината за бавния интернет на вашия смартфон
  • Тревога! Това е решението за използване на истинския анти-бавен WhatsApp
  • 5 причини за бавния смартфон и как да ги преодолеем

5 бавни случая на този лаптоп са причинени от антивирусна програма

1. Зареждане на сайт

При разглеждане на дейности с помощта на лаптоп, чувствали ли сте някога, че процесът на зареждане е доста дълъг при отваряне на сайт? Това може да бъде причинено от антивируса, който използвате. Всъщност съществуването на антивирус може да доведе до намаляване на скоростта на зареждане на сайт на лаптоп с 11-16%.

2. Изтеглете приложението

Освен че отваря сайт, антивирусът всъщност може да причини намаляване на скоростта на лаптопа при изтегляне на приложения или програми. Да, използването на антивирусни програми може да доведе до намаляване на производителността на лаптопа при изтегляне на приложения с 3-4%.

3. Стартиране на приложението

В допълнение към различни дейности по време на сърфиране , наличието и използването на антивирусни програми също може да доведе до забавяне на лаптопа при стартиране на псевдоним при стартиране на програма или приложение. Намаляването на производителността, в този случай скоростта, на лаптоп намалява с 9-15% при стартиране на приложение.

4. Инсталирайте приложението

Използването на антивирус всъщност причинява най-голямото намаляване на скоростта на преносимите компютри за тази една дейност. Да, съществуването на антивирус на вашия лаптоп се оказва, че причинява спад на скоростта с 26-35%, когато се опитате да инсталирате конкретно приложение или програма. Доста значителен спад в скоростта, нали?

5. Копиране на файлове

Освен четирите неща по-горе, още една дейност на вашия лаптоп ще се забави, известна още като бавна поради съществуването на антивирус, а именно копиране на файлове. Да, по време на процеса на прехвърляне на файлове, или от една папка в друга папка, диск на диск друга, за копиране или получаване на файлове между устройства, този процес ще намали скоростта със 7-18%.

Това са пет бавни случая на лаптопи, които очевидно са причинени от наличието и използването на антивирусни програми . Вашият лаптоп един ли е от тези, които изпитват петте неща по-горе? Въпреки това, това не означава, че трябва да спрете да използвате антивируси. Тъй като този софтуер все още е важен за защита на вашия лаптоп от различни вируси и злонамерен софтуер.

Прочетете също статии за Антивируса или други интересни статии от Рейналди Манасе .