10 сигурни, законни и надеждни онлайн заявления за заем

Това безопасно и законно онлайн заявление за заем може да бъде изпробвано! Това са препоръки за 10 доверени онлайн заявления за заем с ниска лихва!

Искали ли сте някога да купите нещо, но нямате пари? Спестяването може да бъде решение, но това не е мигновено и изисква борба, банда.

Но ако имате кредитна карта, можете да закупите артикулите, които искате, при условие, че плащате сметки или вноски, преди да бъдат изискуеми.

Е, ако сте нетърпелив човек и нямате кредитна карта, можете да опитате други начини, а именно като кандидатствате за заем чрез приложението.

За тези от вас, които все още са объркани и притеснени кое приложение е надеждно, тогава ApkVenue препоръчва онлайн заявление за заем с нисък интерес, което можете да опитате.

Списък на заявленията за онлайн заем с ниска лихва

Всъщност можете да получите пари от най-бързото приложение за печелене на пари, просто този метод не е незабавен, така че мнозина избират да използват бързо онлайн заявление за заем.

За да ви улесни, в тази статия ApkVenue ще препоръча цифрови кредитни карти и приложения за онлайн парични заеми , банди.

Всъщност каква е разликата? Можете да използвате цифрова кредитна карта, за да пазарувате без кредитна карта при търговци на електронна търговия, които работят заедно.

Междувременно заявлението за онлайн заем, регистрирано от OJK, е предназначено за тези от вас, които се нуждаят от допълнителни пари в брой бързо и безопасно. Просто го проверете, да тръгваме!

1. Кредиво

Първата цифрова кредитна карта, която ApkVenue препоръчва, е Kredivo. Можете да използвате това едно приложение, за да пазарувате от търговеца за електронна търговия, който искате.

Регистрацията за Kredivo е много лесна и бърза, защото може да се направи чрез тази заявка за заем с ниска лихва на вашия мобилен телефон. Kredivo има и система с ниво на сигурност, еквивалентно на банка.

Можете да изберете желания срок на заема, започвайки от 3 месеца, 6 месеца и 12 месеца. Цветята също са доста малки, което е 2,95%, банда.

Готиното е, че не е нужно да плащате DP за артикулите, които искате да купите. Вноските веднага ще бъдат съобразени с дължината на тенора и размера на заема.

Информация Кредиво
Номинален заем 1,5 милиона IDR-30 милиона IDR
Тенор 1 месец - 12 месеца
Цвете 0% - 2,95% на месец

Изтеглете Kredivo чрез следната връзка:

Финансови приложения PT FinAccel Digital Indonesia ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Аз съм

Следващият личен онлайн заем под формата на цифрова кредитна карта е Akulaku . Чрез това приложение можете да купувате стоки на вноски от търговци, които работят с Akulaku.

Как да кандидатствате за онлайн кредит на HP или други артикули в Akulaku е много лесно. След като изтеглите и инсталирате приложението Akulaku, трябва само да качите снимка на KTP и личната карта на служителя.

След като бъдете одобрени, можете да пазарувате от търговци като blibli.com, Bukalapak, Tokopedia и т.н. Освен да плащате на вноски, можете да отпускате заеми и онлайн, знаете ли.

За да платите на вноски без кредитна карта, първо трябва да платите до 15% първоначална вноска. Това дългосрочно заявление за онлайн заем с ниска лихва има лимит до 20 милиона IDR.

Информация Аз съм
Номинален заем До 20 000 000 IDR
Тенор 1 месец - 15 месеца
Цвете 1% - 40%

Изтеглете Akulaku чрез следната връзка:

Akulaku Finance Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Кредит за дома

За тези от вас, които искат да плащат на вноски без кредитна карта, можете също да изпробвате заявлението за кредит с малка лихва Home Credit .

За да кандидатствате за вноски, ви трябва само KTP и един подкрепящ документ като семейна карта, спестовна книжка, шофьорска книжка и т.н., знаете ли!

След това можете да пазарувате от търговци, които работят с Home Credit, и да получавате вноски от 10 до 18 месеца.

Информация Кредит за дома
Номинален заем 750 хиляди IDR-20 милиона IDR
Тенор 10 месеца-18 месеца
Цвете започвайки от 0% на месец

Изтеглете Home Credit чрез следната връзка:

Finance Home Credit Indonesia Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

4. ЮЛО

Ако сте обсъждали по-рано цифровите кредитни карти, сега има онлайн заявление за заем, което е незабавно ликвидно, без да се налага. Първата препоръка е JULO, която може да предостави заеми до 15 милиона IDR.

Просто като изтеглите приложението на мобилния си телефон, попълните личните си данни и изчакате бързия процес на потвърждение, можете веднага да получите пари в рамките на по-малко от 28 часа.

Има няколко условия за отпускане на заем чрез JULO. Сред тях са минимален месечен доход от 2 милиона IDR и възрастова граница от 21-60 години.

Информация ЮЛО
Номинален заем 500 000 IDR - 15 000 000 IDR
Тенор 3 месеца до 9 месеца
Цвете 4% - 7% на месец

Изтеглете JULO чрез следната връзка:

Apps Finance PT. Julo Financial Technology ИЗТЕГЛЯНЕ

Други заявления за онлайн заем ...

5. Рупия Бърза

RupiahCepat е едно от приложенията за онлайн заем с най-ниска лихва, които можете да направите като алтернатива. Това приложение предлага бързина и лекота на кандидатстване за кредит онлайн.

Без да правите кредитна карта онлайн, можете да получите заем с изискванията да сте навършили 22 години, да имате номер на мобилен телефон и стабилен източник на доходи. Единствените необходими документи са KTP, банда.

Това най-добро онлайн заявление за заем предлага парични заеми от 400 000 IDR до 5 милиона IDR, които можете да изплатите за 3 месеца до 1 година.

Информация Рупия Бърза
Номинален заем 400 хиляди IDR - 5 милиона IDR
Тенор Най-краткият е 91 дни, най-дългият е 1 година
Цвете 24% годишно

Изтеглете RupiahCepat чрез следната връзка:

Изтеглете Apps Finance PT.KUFI

6. Бърз кредит

Най-доброто заявление за онлайн заем с ниска лихва е подходящо за тези от вас, които живеят извън района на Jabodetabek. В допълнение, това приложение има ежедневен интерес.

Само като прикачите формуляра за кандидатстване и качите снимка на вашия документ на уебсайта на Fast Credit , можете да получите необходимия заем в рамките на 24 часа.

Изискванията са минимална възраст от 22 години до 52 години, заетост на служители и предприемачи, граждани на Индонезия и имат месечен доход от 3 милиона IDR.

Информация Бърз кредит
Номинален заем Максимум 8 милиона IDR
Тенор 95 дни - 120 дни
Цвете 0,8% на ден

Изтеглете кредити бързо чрез следната връзка:

Приложения за финанси Alfa Finance SIA ИЗТЕГЛЯНЕ

7. TunaiKita

Следващото онлайн заявление за заем, регистрирано в OJK, е TunaiKita . Тази онлайн услуга за заем със сигурност е безопасна, защото е регистрирана в OJK, банда.

TunaiKita ще предостави необезпечени 24-часови онлайн заеми, които осигуряват спасителни мерки. Заемът веднага ще бъде изплатен и прехвърлен за кратко време.

Как да се регистрирате е лесно, знаете ли. Просто попълнете пълните си лични данни, след което за по-малко от 48 часа официално сте регистрирани в тази услуга.

Информация CashKita
Номинален заем 500 000 IDR до 10 000 000 IDR
Тенор 91 дни - 180 дни
Цвете 6% - 10,5% на месец

Изтеглете TunaiKita чрез следната връзка:

Приложения Производителност PT. ИЗТЕГЛЯНЕ на нашия Digital Cash

8. Интелигентен кредит

Следващото онлайн заявление за заем без личен акаунт е Smart Credit . С това приложение можете лесно да изберете размера на кредита и тенора според вашите нужди.

Изискванията за кандидатстване за онлайн паричен заем в Smart Credit са най-малко 18-годишна възраст, документ за самоличност със снимка и селфи снимка с вашия KTP. Все още трябва да имате доход.

След това изчакайте, докато процесът на проверка приключи и заемът ви веднага ще бъде изплатен по сметката. Наистина практично, нали?

Информация Интелигентен кредит
Номинален заем Максимум 10 000 000 IDR
Тенор 91 дни - 360 дни
Цвете Максимум 11% годишно

Изтеглете Smart Credit чрез следната връзка:

Apps Finance SMART CREDIT ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Пари приятели

Онлайн заявлението за заем OJK 2020, което ApkVenue препоръчва също, е UangTeman . Това едно приложение е пионер на платформите за онлайн кредитиране в Индонезия, знаете ли!

UangTeman предлага заем с гъвкав номинал според тенора или продължителността на вноската, която сте избрали, банда.

Условията също не са трудни, наистина. Ако се интересувате, процесът на одобрение отнема само около 15 минути до 3 дни . Наистина бързо, нали?

След изплащане на средствата можете веднага да закупите нуждите си чрез онлайн приложението за покупко-продажба или да ги закупите директно в официалния магазин.

Информация MoneyFriend
Номинален заем Максимум 6 000 000 IDR
Тенор 10 дни - 30 дни
Цвете 0,5% на ден

Изтеглете UangTeman чрез следната връзка:

Apps Finance PT. ИЗТЕГЛЕТЕ Digital Alpha Indonesia

10. Рупия

Rupiah-Fund е легално онлайн заявление за заем с ниска лихва, което може да ви даде бързи заеми, без да е необходимо да имате банкова сметка.

В допълнение, Rupiah-Fund предлага и необезпечени онлайн заеми, банди. Скоростта на услугата е качество, което е много по-добро от този доставчик на услуги.

Просто попълнете напълно личните си данни, средствата по кредита, които сте подали, веднага ще бъдат изплатени за броени минути. Цветята също са малки, знаете ли.

Информация Рупия
Номинален заем Максимум 8 000 000 IDR
Тенор Повече от 91 дни
Цвете 10,5% годишно

Изтеглете Rupiah чрез следната връзка:

Приложения Производителност PT. Споделяйте пари бързо ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 9-те онлайн заявления за заем с най-ниска лихва . Не се притеснявайте, защото петте приложения са регистрирани и контролирани от OJK!

Прочетете също статии за Fintech или други интересни статии от Andini Anissa .