не е измама, това е как да направите 3d тапет на android!

Вашият смартфон показва триизмерни тапети. Не вярвайте? Просто разгледайте следната статия на ApkVenue за това как да направите 3D тапети на Android

Тапетът е нещо, което определено ще виждаме всеки път, когато използваме смартфон. Ето защо, за да не ви омръзне, е добре да продължите да сменяте тапетите . Монотонен тапет, не е невъзможно настроението ни да бъде по-малко добро.

Един от интересните тапети е триизмерният тапет . А, триизмерна? Да, вашият смартфон може да показва триизмерни тапети. Не вярвайте? Просто разгледайте следната статия на ApkVenue за това как да направите 3D тапети на Android.

  • Древен фототапет, нека направим свой собствен тапет на живо на Android!
  • 7 най-добри игри за Android тапети на живо, които трябва да опитате
  • Как да направите прозрачен тапет на Android

Как да направите 3D тапет на Android с помощта на Parallax метод

Тапетът е доста важен. Защото всеки път, когато използваме смартфон, определено ще виждаме тапет.

Говорейки за самия тапет, монотонната селекция от тапети със сигурност ще ни отегчи. Един от интересните и популярни тапети днес е 3D тапетът . И така, как да го направите?

Преди да въведете стъпките за това как да направите 3D тапети на Android, ApkVenue иска първо да ви каже какъв е методът. Методът, използван за направата на 3D тапети, се нарича ефект на паралакс .

Паралаксният ефект е промяната в ъгловото положение на две точки на покой, една спрямо друга, както се наблюдава от движещ се наблюдател. С прости думи, паралаксът е видимото изместване на обект на фона, причинено от промяна в позицията на наблюдателя. (Източник: Уикипедия)

Източник на снимки: Снимка: JalanTikus

Е, това е методът, който прави този 3D ефект възможен. Като какъв е начинът да го направите? Тук ApkVenue описва стъпките.

Стъпки за създаване на 3D тапет с помощта на Parallax метод

Етап 1

Първо трябва да изтеглите приложение, наречено 3D Parallax Wallpaper . За да изтеглите приложението, можете да щракнете върху връзката, която ApkVenue предоставя по-долу .

Изтеглете приложението за тапет 3D Parallax

Стъпка 2

Отворете приложението, което сте изтеглили и инсталирали, то ще се появи, както е показано по-долу. Изберете тапета, който ви харесва най-много.

Стъпка 3

След като намерите тапет, който харесвате, изберете „Изтегляне“ .

Стъпка 4

След това продължете, като изберете „Задаване на тапет“ .

Стъпка 5

Готово, резултатите ще бъдат както е показано в това видео .

Е, това беше статията на Jaka за това как да направите 3D тапети на Android, използвайки метода паралакс. Колко готино е това? Опитайте добре!