как да изпробвате андроид приложения на google chrome без да инсталирате

Google Chrome може да се използва за стартиране на приложения за Android. Ето един лесен начин да изпробвате приложения за Android в Google Chrome.

Може би не мислите, че Google Chrome вече може да изпълнява приложения за Android . Да, факт е, че Google Chrome е в състояние да го направи.

Всъщност приложението за Android може да се изпълнява и на различни платформи, без да се използва емулатор , включително операционната система Windows .

Можем да стартираме приложения за Android в Chrome с помощта на инструмент, наречен ARC Welder . Това приложение е създадено умишлено за тестване на приложение за Android в Chrome .

Въпреки че действителната функция е да тества приложения, този инструмент може да се използва и за стартиране на няколко приложения за Android с лекота.

Как да стартирам приложението Google Chrome за Android? Хайде, вижте следния преглед на ApkVenue.

  • Какво е Chromium? Това е разликата с Google Chrome!
  • Отворете 100 раздела на Google Chrome без забавяне? Мога!
  • Как да запазите квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър

Как да изпробвате приложения за Android в Google Chrome

1. Инсталирайте ARC Welder

Насочете се към страницата на уеб магазина на Chrome и потърсете ARC Welder в полето за търсене. След това направете инсталацията, като щракнете върху бутона „стартиране на приложението“ . Този инструмент може да се изпълнява на операционни системи Windows 10, macOS, Linux и Chrome OS .

2. Търсене на Android APK приложения

След като е добавено приложението ARC Welder, следващата стъпка е да потърсите приложение за Android под формата на APK файл . Има много сайтове, които предоставят APK файлове в интернет. Примери за популярни са APKMirror и AndroidAPKsFree .

3. Стартирайте приложението ARC Welder

Ако сте получили няколко APK файла, следващата стъпка е да стартирате приложението ARC Welder в Chrome. Когато за първи път стартираме ARC Welder, първото нещо, което правим, е да изберем директорията, в която ще бъде инсталиран apk.

След това, за да стартираме приложението, можем да щракнем върху „добавяне на вашия apk“ . След това просто оставете настройките по подразбиране да работят. Последната стъпка е да щракнете върху бутона „стартиране на приложение“, за да стартирате приложението.

След като всички стъпки са изпълнени, приложението е готово за стартиране. Как Практично нали? Този метод е по-лесен и безопасен, отколкото да се налага да инсталирате емулатор на компютъра си, което може да забави работата на компютъра ви, когато отворите приложение за Android.

Късмет. И ако имате други алтернативни методи, моля, споделете ги в колоната за коментари по-долу.