как да направите видео като pewdiepie

Една от най-популярните видео категории в YouTube са игрите. PewDiePie е успешен канал за игри на YouTuber с интересен геймплей. Ето как да го направите ...

Един от най-големите уебсайтове за споделяне на видео днес е YouTube. В YouTube има много видео категории, така че не се отегчаваме лесно, включително музика, спорт, комедия, новини, образование, игри и т.н. Дори и сега YouTube поддържа формат 360 видео и има функция за поточно предаване на живо , която позволява на потребителите да излъчват видео на живо.

Една от най-популярните видео категории в YouTube са игрите . PewDiePie, Reza Oktovian и MiawAug са успешни канали за създаване на съдържание в YouTube (YouTuber) с интересен геймплей .

  • Как да гледате 360 градусови видеоклипове в YouTube на Android
  • 5 най-добри международни игрални YouTube канала
  • Ето 10-те най-известни YouTube в Индонезия

Как да направите видеоклипове в YouTube като PewDiePie

За тези от вас, които обичат да играят мобилни игри на Android, можете също да записвате екрана на смартфона, както и да записвате израженията на лицето си, докато го играете. Как да записвате лица, докато играете игри, също е много лесно, само с функциите, намерени в приложението Google Play Games.

Този начин за създаване на видеоклипове за игри е много полезен за геймърите, които искат да качват видеоклипове за игра, но са мързеливи или не умеят да редактират видеоклипове. Всъщност има много начини да направите видео игри, които това приложение предлага, като постижения, класации, куестове и запазване на игри в облака .

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

[colorcenter = red] ВНИМАНИЕ! Как да записвате лица, докато играете игри или да записвате геймплей в Google Play Games, понастоящем е налице само за Android версията на Lollipop и по-нова версия. [/ colorcenter]

Как да записвате лица, докато играете игри

  1. Първото нещо, което да се направи, когато правите видео игри , е да отворите приложението Google Play Games, след това отидете в 3 ивица менюто с опции , след което изберете My Games .

  2. След като влезете в менюто My Games, изберете играта, която искате да играете. След като бъдете избрани, ще видите син триъгълник, за да играете играта, и червен кръгъл знак, за да играете и запишете екрана на вашия смартфон .

  3. След като щракнете върху червения бутон, ще се появи диалогов прозорец за избор на качеството на видеото. Щракнете върху Стартиране и сте готови да започнете да записвате

Информация:

  • Голям кръг, който показва записаното ви лице.
  • Бутонът за запис е кръгло червен, за да започне записването.
  • Бутон на камерата, за да включите или изключите камерата.
  • Бутон за микрофон за включване или изключване на микрофона.

За повече подробности и като пример за това как да записвате лица, докато играете игри, моля, гледайте следното видео:

Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

За да може полученото качество на звука да бъде добро, когато тренирате как да записвате лица, докато играете тази игра за Android, трябва да използвате слушалки или слушалки . След като сте доволни от възпроизвеждането, можете да запазите записа или да го качите в YouTube, без да е необходимо да преминавате през процеса на редактиране отново.

Хайде! За тези от вас, които твърдят, че са мобилни геймъри , покажете на света вълнението си в играта!