15 препоръки за най-доброто фентъзи аниме с най-висок рейтинг

Нуждаете се от най-добрите препоръки за фентъзи аниме, които да гледате? Можете да гледате фентъзи аниме в следните жанрове, от романтична комедия до магическа!

Тук можете да намерите най-новото и най-доброто фентъзи аниме през 2020 г. с най-висок рейтинг, от магически, романтична комедия, свръхестествено, супер сила до училище за магия Със сигурност като фен на оригиналната японска анимационна поредица можете да запомните всички списъци, които ApkVenue представи.

Нещо повече, можете да използвате най-добре списъка по-долу, за да запълните свободното си време, независимо дали сте след работа или в отпуск.

Започвайки от екшън аниме жанра до аниме романтика, който може да ви разстрои. Е, но този път ApkVenue ще направи преглед за най-добрите фантастични анимета, които трябва да бъдат включени във вашия списък за наблюдение.

Любопитен? Тук ApkVenue ще обсъди препоръките за най -доброто фантастично магическо аниме с най-висок рейтинг, който можете да гледате през 2020 г. Приятно четене и гледане!

Най-високият рейтинг на 2020 г. Най-доброто фентъзи аниме

Подобно на това, че почти всички анимета, които гледате днес, имат фентъзи жанр, с действия, които са извън сферата на ежедневието на човешкия живот.

Започвайки от възможността да общувате с духове, приключенията в света на игрите до живота в свят, пълен с жестоки гиганти. Да, просто го прави напрегнато!

Note:


Informasi dan rating rekomendasi anime fantasu di bawah ini Jaka lansir dari situs MyAnimeList.net. Untuk informasi lebih lengkap, kamu bisa mengunjungi situs tersebut.

Списък на най-добрите фентъзи романтични аниме

1. Re: ZERO - Започване на живот в друг свят

Фантастичното аниме isekai с най-много епизоди разказва историята на приключенията на Subaru Natsuki, момче, което внезапно е призовано във фантастичен свят, който е далеч по-различен от света, от който идва.

Субару участва в конфликта, който се случва в света, който току-що е посетил с приятелките си, които среща с Емилия, Рем и сестра й Рам.

Те се опитват да намерят изход от този голям конфликт, който са срещнали, а Субару се влюбва в Емилия благодарение на нейната красота и грация.

От друга страна, Рем също се влюби в Subaru и направи любовния триъгълник динамичен между тях още по-сложен.

Заглавие Re: ZERO-Започването на живот в друг свят
На живо 4 април 2016 г. - 19 септември 2016 г. (есен 2013 г.)
Епизод 25
Жанр Психология, драма, фентъзи, романтика
Студио PA работи
Рейтинг 8.33 (MyAnimeList.net)

2. Ооками до Кушинрю

Ookami на Kushhinryou или известен също като Spice a Wolf разказва историята на Holo , бог на вълка, чието съществуване е започнало да се забравя поради технологичното развитие.

Разположен в средновековен свят, в това аниме Холо среща Лорънс Крафт , търговец, който пътува, за да продаде стоките си.

Холо, който губи мотивация, най-накрая помага на Лорънс да се върне на мястото си на произход, Йойцу.

Именно на това пътешествие и двамата имат своите цели, където историята е много вълнуваща за вас.

Заглавие Ookamu до Koushinryou (Spice and Wolf)
На живо 9 януари - 26 март 2008 г. (зима 2008 г.)
Епизод 13
Жанр Приключенски, фентъзи, исторически, романтика
Студио Представете си
Рейтинг 8.33 (MyAnimeList.net)

3. Времето с вас

Времето с теб е една от най-добрите препоръки за фантастични анимета, които трябва да гледаш, банда.

Този аниме филм разказва историята на Хина Амано, ученичка в гимназията, която има специална сила да призовава слънцето и да спира дъжда.

След това Хина се срещна с Ходака Моришима, който се опитваше да го спаси от преследване от хора, които се опитваха да го наранят.

Освен че е обвит в очарователна анимация, това аниме е изпълнено и със завладяващи оригинални саундтраци , гарантирано ще се чувствате като у дома си, гледайки го.

Заглавие Изветряне с вас
На живо 19 юли 2019 г.
Епизод 1
Жанр Парче живот, драма, романтика, фантазия
Студио Филми с комични вълни
Рейтинг 8,58 (MyAnimeList.net)

4. Акацуки но Йона

Akatsuki no Yona е един от изборите за свръхестествено фентъзи аниме с най-висок рейтинг, който трябва да гледате, особено след като историята е много интересна за проследяване.

Главният герой на това аниме е червенокоса принцеса на име Йона. Израсна до егоист, защото баща му беше прекалено разглезен.

По-късно, различни срещи с ключови герои в това фантастично вълшебно аниме ще направят сюжета още по-вълнуващ и предизвикателен. Трябва да гледате това аниме!

Заглавие Акацуки но Йона
На живо 7 октомври 2014 - 24 март 2015
Епизод 24
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Фентъзи, Романтика, Shoujo
Студио Студио Pierrot
Рейтинг 8.07 (MyAnimeList.net)

5. Вой не Угоку Широ

Следващото най-добро фентъзи приключение аниме, което трябва да гледате е Howl no Ugoku Shiro. Главният герой в анимето е Софи, 18-годишно момиче, което работи като производител на шапки.

По време на пътуване, за да се срещне със сестра си, Софи среща красивата вещица, за която жените често говорят, вой. Различни конфликти ще съпътстват цялото пътуване на Софи до края.

Продуцирано от Studio Ghibli , това аниме обещава невероятно гладки и остри визуализации, пълни с отличителни детайли, по които само Ghibli може да работи. Гарантирано ще бъдете доволни, гледайки го!

Заглавие Вой не Угоку Широ
На живо 20 ноември 2004 г.
Епизод 1
Жанр Приключения, драма, фентъзи, романтика
Студио Студио Ghibli
Рейтинг 8,67 (MyAnimeList.net)

Списък на най-добрите фентъзи комедии аниме

1. Без игра Няма живот

За любителите на аниме, както и на игрите, най-добрият фентъзи аниме, озаглавен No Game No Life трябва да бъде включен във вашия списък за наблюдение .

Това фантастично аниме с комедийни подправки разказва историята на братята Сора (брат) и Широ (по-малък брат), за които се твърди, че са професионални геймъри в реалния свят с прякора Kuuhaku.

Един ден и двамата получават странен имейл, който дърпа двамата във фантастичен свят, където играта определя живота и смъртта.

Трагично и много вълнуващо за следване, момчета !

Заглавие Без игра няма живот
На живо 9 април - 25 юни 2014 г.
Епизод 12
Жанр Игра, приключения, комедия, свръхестествено, екчи, фентъзи
Студио Лудница
Рейтинг 8.39 (MyAnimeList.net)

2. Коно Субараши Секай ни Шукуфуку уо!

Пригответе се да избухнете в смях, чрез анимето, озаглавено Kono Subarashii ni Shukufuku wo! или известен също като този Коносуба .

От самото начало на това фантастично вълшебно аниме главният герой на име Казума почина глупаво.

Историята е, че Казума, който е отаку, трябва да умре глупав след като е бил шокиран да видя една жена, която е на път да бъде ударен от трактор момчета .

Чрез тази нелепа смърт Казума най-накрая е хвърлен във фантастичен свят, където среща странни хора, облечени като вещици.

Заглавие Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (Коносуба)
На живо 14 януари - 17 март 2016 г.
Епизод 10
Жанр Приключение, комедия, фентъзи, магия, пародия, свръхестествено
Студио Студио Дийн
Рейтинг 8.18 (MyAnimeList.net)

3. Камисама Хаджимамашита

Kamisama Hajimasita може да се използва като избор на фентъзи романтична комедия аниме с най-висок рейтинг, който трябва да гледате. Тази анимация съдържа и свръхестествена история, която включва бог на Земята на име Томое .

Тази аниме история се върти около Нанами Момозоно , красиво момиче, което трябва да носи бремето на семейството си, докато не бъде изоставено от родителите си.

Един ден той спасил мъж на улицата и му предложил квартира. Но кой би си помислил, този човек го заведе в стар храм, където срещна фигурата на Томое.

Е, какво ще кажете за следващата история от срещата между Нанами и Томое? По-добре просто го гледайте!

Заглавие Камисама Хаджимамашита
На живо 2 октомври - 25 декември 2012 г.
Епизод 13
Жанр Комедия, Демони, Свръхестествено, Романтика, Фантазия, Shoujo
Студио TMS Entertainment
Рейтинг 8.13 (MyAnimeList.net)

4. Jitsu wa Watashi wa

Имате ли нужда от най-добрата анимация с комедия с фантастична романтика с най-висок рейтинг? Можете да опитате да гледате Jitsu wa Watashi wa, издаден през 2015 г.

Това аниме разказва историята на студент на име Asahi Kuromine. Той има уникална черта, а именно, че не може да пази тайни и не може да лъже.

Това положително ли е? Явно не наистина, банда! Имаше време, когато той не можеше да не се опита да промени характера си. Е това? Просто гледайте цялата история!

Заглавие Jitsu wa Watashi wa
На живо 7 юли 2015 г. - 29 септември 2015 г.
Епизод 13
Жанр Комедия, Свръхестествено, Романтика, Вампир, Фантазия, Училище, Шунен
Студио TMS Entertainment, 3xCube
Рейтинг 7.00 (MyAnimeList.net)

5. Кобато

Най-доброто фентъзи аниме през 2020 г., което трябва да гледате следващото, е Kobato. Смята се, че сюжетът на тази аниме история е много уникален и може да възбуди чувствата на публиката.

Започвайки от момиче на име Kobato, тя се опита да събере Konpeito в бутилка. Въпреки това може да излекува чувствата на човек от вътрешни рани.

Уникално, Кобато направи това като единствения начин, за да може да възкръсне от мъртвите и да живее като другите хора. Подправен със свежа комедия, това фантастично аниме ще се чувства забавно за гледане!

Заглавие Кобато
На живо 6 октомври 2009 г. - 23 март 2010 г.
Епизод 24
Жанр Комедия, драма, романтика, фентъзи
Студио Лудница
Рейтинг 8.00 (MyAnimeList.net)

Списък на най-добрите фентъзи екшън аниме

1. Fullmetal Alchemist: Братство

О, опитайте кой от вас, който все още се съмнява в сюжета на аниме Fullmetal Alchemist: Brotherhood ?

Освен това като едно от най-добрите аниме на всички времена, приключенската история на двама братя Едуард Елрик и Алфонс Елрик със сигурност е много вълнуваща за вас, за да я следвате.

Двамата братя, които са имали много горчиво минало, стават надежден алхимик , като плащат и изразяват най-голямото съжаление, което някога са извършили.

Заглавие Fullmetal Alchemist: Brotherhood
На живо 5 април 2009 г. - 4 юли 2010 г. (пролет 2009 г.)
Епизод 64
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Драма, Фентъзи, Магия, Военен, Шунен
Студио Кости
Рейтинг 9,24 (MyAnimeList.net)

2. Hunter x Hunter (2011)

Адаптиран и от една от популярните манги, Hunter x Hunter заслужава да бъде включен в списъка на едно от най-добрите фентъзи екшън аниме за всички времена.

Историята на това аниме започва с Джин Фрикс , който мечтае да стане ловец, за да намери баща си Джинг Фрикс.

В своите приключения той се среща и с други персонажи, като Курапика , Леорио и Килуа, които също имат цели.

Това аниме е доста дълго и е разделено на няколко дъги , така че е съвсем редно да бъде спектакъл през почивните дни.

Заглавие Hunter x Hunter (2011)
На живо 2 октомври 2011 - 24 септември 2014 (есен 2011)
Епизод 148
Жанр Екшън, приключенски, фентъзи, Shounen, Super Power
Студио Лудница
Рейтинг 9.11 (MyAnimeList.net)

3. Shingeki no Kyojin

Shingeki no Kyojin ще представи края на човешкия свят не чрез метеорен удар и така нататък. Това беше атака на група титани, които щяха да погълнат човечеството.

В това аниме Ерен Йегер иска да отмъсти за майка си, която е загинала от ръцете на Титан, като се присъедини към скаутския легион.

Това приключение в свят, пълен с титани, разказва и за приятелите му от детството Микаса и Армин .

Историята е доста сложна за разбиране, но е забавна за онези от вас, които обичат екшъна, подправен с горчиви елементи .

Заглавие Shingeki no Kyojin
На живо 7 април - 29 септември 2013 г. (пролет 2013 г.)
Епизод 25
Жанр Екшън, Военен, Мистерия, Супер Сила, Драма, Фентъзи, Шунен
Студио Wit Studio
Рейтинг 8.48 (MyAnimeList.net)

4. Едно парче

Говорейки за най-доброто фентъзи аниме, големи имена като One Piece не могат да бъдат изоставени, за да ги прегледа Яка, разбира се.

След излъчването си от 1999 г. насам, анимето и мангата One Piece не дават никакви признаци, че тази богата серия Eiichiro Oda ще завърши и ще завърши своето приключение.

Някои от тях дори са адаптирани във филми и дори в тематични игри на One Piece!

Историята на анимето One Piece се върти около приключенията на Monkey D. Luffy и неговите колеги пирати в изследването на света в търсене на съкровището, One Piece.

Заглавие Едно парче
На живо 20 октомври 1999 г. - до момента (есен 1999 г.)
Епизод ???
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Супер Сила, Драма, Фентъзи, Шунен
Студио Анимация на Toei
Рейтинг 8.53 (MyAnimeList.net)

5. Цубаса хроника

Tsubasa Cronicle е препоръка за следващото супер мощно фентъзи аниме, което трябва да гледате, особено ако харесвате аниме, което мирише на екшън и ожесточени битки.

Първоначално това аниме ще разкаже историята на борбата на археолог на име Сяоран за възстановяване на спомена за красивото момиче, което харесва на име Сакура.

Пътувайки измерения между пространството и времето, той ще открие много неща, които дори са извън ума му. Тогава, успя ли Сяоран да възстанови паметта на Сакура?

Заглавие Хроника на Цубаса
На живо 9 април 2005 г. - 15 октомври 2005 г.
Епизод 26
Жанр Екшън, Приключенски, Фентъзи, Магия, Романтика, Свръхестествено, Шунен
Студио Пчелен влак
Рейтинг 7,56 (MyAnimeList.net)

И така, това са препоръките за най-доброто фентъзи аниме за всички времена, които трябва да гледате този уикенд. Както и да е, ще ви накара да си представите.

Най-добрият фентъзи аниме винаги може да бъде приятел за премахване на безпокойството и умората, което е идеално за гледане през уикендите.

Имате ли препоръки за други анимета? Не се колебайте да пишете в колоната за коментари по-долу. Приятно гледане!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .