гледайте филма I am mother (2020) пълен филм с indo sub

Търсите ли най-добрите и най-новите препоръки за филми в кината? Хайде, гледайте филма I Am Mother (2020), който гарантирано ще бъде вълнуващ и все още свеж в кината

Гледането на филми в киното е дейност, която можете да направите, за да облекчите стреса. Нещо повече, гледайки го заедно със семейството, приятелите и приятелките си.

Така че, ако търсите препоръка за филм, която да гледате по кината този уикенд, наистина трябва да гледате научно-фантастичен филм, озаглавен „ Аз съм майка“ .

Въпреки че излиза от средата на 2019 г. в родината си, Индонезия има възможност да го излъчи едва през февруари 2020 г.

Синопсис филм Аз съм майка (2020)

Този филм на Netflix се развива в пост-апокалиптичен свят, където хората са на ръба на изчезването. Останалите хора сега трябва да живеят в подземния бункер.

Историята започва с робот на име Майка, който се грижи за човешкия ембрион и се грижи за човека като собственото си дете.

Ембрионът расте, докато стане тийнейджър. Майка кръсти детето Дъщеря . Не само грижовна, майката също научи Дъщеря на сложната етика и морал.

Майка каза, че контактът с външния свят може да доведе до смърт, след като светът е преживял разруха, разрушена от апокалипсиса.

Дъщерята става все по-любопитна към външния свят. Веднъж той видя странна жена пред бункера да моли за помощ.

Дъщеря спасява жената и я скрива, така че майка да не знае. Жената разказва всичко за външния свят.

Историята на тази жена е различна от това, което Майка е преподавала. Това го обърка на коя страна да се довери.

Интересни факти за филма Аз съм майка (2020)

Ако все още се колебаете да гледате филма Аз съм майка, ApkVenue има някои интересни факти за този филм, които може да ви променят мнението.

  • Филмът „Аз съм майка“ има няколко великденски яйца, които водят до играта Portal & Portal 2 . Ако някога сте играли, сигурно сте осъзнали.

  • Този филм е дебютът на игралния филм на търговския режисьор Грант Спуторе .

  • Роботът герой Майка се играе от актьор и актриса. Люк Хоукер е облечен в костюма на Майката, докато Роуз Бърн озвучава Майка.

  • Въпреки че този филм има уникална история, има няколко прилики в сюжетната линия с класическия аниме, озаглавен Касан .

Гледайте филма I Am Mother Indonesian субтитри

Заглавие Аз съм майка
На живо 14 февруари 2020 г. (Индонезия)
Продължителност 1 час 53 минути
Директор Грант Спуторе
В ролите Роуз Бърн, Мади Лентън, Люк Хоукър
Жанр Драма, мистерия, научна фантастика
Рейтинг 90% ( RottenTomatoes.com )


6,8 / 10 ( IMDb.com )

Получавайки много положителни отзиви от 90% в сайта Rotten Tomatoes, разбира се Аз съм майка е филм, който не бива да пропускате.

Ако искате да гледате филма Аз съм майка, можете да щракнете върху връзката по-долу, за да разберете графика на шоуто заедно със списък на театрите, които играят този филм.

>>> Гледайте пълния филм „Аз съм майка“ (2020) <<<

Това е рецензията на Jaka за най-новия Sci-Fi филм в индонезийските кина, озаглавен „Аз съм майка“. Този филм е наистина вълнуващ и трябва да го гледате този уикенд.

Ще се видим отново в следващата интересна статия на Jaka! Не забравяйте да оставите следа под формата на коментар в предоставената колона.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба