Това приложение за контрол на квотите ви прави супер икономични! искаш?

Объркани и раздразнени от екстравагантната квота, известна още като бързо изчерпване? По-долу е приложение за контрол на квотите, създадено от Google, което гарантирано ще ви направи супер икономични, наречено Datally.

Проблемът с квотата за данни все още е един от най-трудните проблеми за потребителите на интернет. Досега все още има много потребители, които се чувстват объркани относно използването на тяхната квота. Мнозина смятат, че квотата е нещо, което не може да се контролира, в смисъл на нейното използване.

Разбира се, чувствали сте, че не правите нищо на вашия смартфон, но квотата ви всъщност е намаляла. Това се дължи на фоново приложение, което продължава да работи и автоматично използва квоти. Изнервен? Да. Използването на вашата квота е по-разточително и не можете да направите нищо, за да я контролирате.

Тихо! Отсега нататък има приложения, които могат да отговорят на горните проблеми. Използвайки приложението по-долу, можете да контролирате използването на квотите и да направите супер икономичен.

  • Как да гледате видеоклипове в YouTube на смартфони без квота
  • Защо трябва да има квота, вместо неограничена? Това е обяснението!
  • 5-те най-ефективни браузъри за квоти на данни, оставете Chrome сега!

Datally, приложение за контрол на квотите, което ви прави супер икономични

Google пусна Datally , приложение за Android, което помага на потребителите на смартфони да разбират, контролират и запазват данни. Много потребители на смартфони имат опасения, че техните пакети от квоти изтичат твърде бързо. Това е доста важна бариера, особено за следващите милиарди потребители, които ще имат достъп до интернет за ежедневни нужди или следващия милиард потребители.

Те не само се притесняват, че техният квотен пакет ще изтече бързо, но и не разбират за какво се използва тяхната квота и изпитват затруднения да контролират използването на квотата в приложенията, които харесват. Цезар Сенгупта , вицепрезидент на екипа на Google Next Billion Users, който специално дойде в Джакарта, за да стартира Datally.

Производителност на приложенията Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

Datally функции

След гледане на видеоклипа по-горе, ето обяснение на основните характеристики на приложението Datally:

1. Функция за спестяване на квоти

Някои приложения на смартфоните често използват квота безшумно във фонов режим, за да актуализират непрекъснато съдържание и информация. Функцията за спестяване на квоти на Datally ви позволява да контролирате квотата, използвана от всяко приложение, така че квотата да може да бъде увеличена за приложението, което харесвате. Потребителите, които са тествали това приложение преди, казват, че Datally може да спести до 30% квота за смартфон , в зависимост от начина, по който използват Datally.

2. Балони за спестяване на квоти

След като Quota Saver бъде активирано, Quota Saver Balloons on Datally ще се покажат. Този балон ще покаже количеството на използваната квота за приложение и потребителят може да избере да блокира използването на квотата в приложението, ако използването на квотата излиза извън контрол. Този балон за спестяване на квоти функционира като скоростомер за квотата на вашия смартфон.

3. Функции за управление на данни

Datally ще ви каже дали дадено приложение използва голямо количество квоти, както и колко квота използвате на ден, седмично, на месец.

4. Намерете Wi-Fi функция

Има моменти, когато искате да използвате повече квоти от пакета им, например когато искат да гледат видеоклип. Функцията Find Wi-Fi on Datally може да ви помогне да намерите близки Wi-Fi мрежи, които са оценени от общността на Datally. След като се свържат, потребителите могат да предоставят рейтинг на Wi-Fi, който се използва въз основа на техния собствен опит.

Това е преглед на приложението Datally, който може да ви помогне да контролирате използването на квотите в интернет и автоматично да ви направи по-икономични. Можете да получите приложението Datally безплатно в Google Play Store за всичките си устройства с Android с поне OS 5.0 Lollipop. Късмет!

Прочетете също статии за Google или други интересни статии от Рейналди Манасе .