7 най-добри и най-продавани игри ubisoft, които трябва да играете!

От стотиците игри, издадени от Ubisoft, има няколко игри, пуснати от Ubisoft, които имат най-добри рейтинги и репутация.

Ако сте истински геймър, със сигурност сте чували името на известния разработчик на игри Ubisoft , нали? Ubisoft е произвел повече от стотици известни заглавия на игри.

Този разработчик на игри със седалище във Франция е родил и много франчайзи за видеоигри, които правят впечатление на съзнанието на геймърите.

Наречете го сериалите Assassin's Creed , Far Cry и много други.

Ако търсите препоръки за най-добрите игри, пускани някога от Ubisoft, просто разгледайте статията на ApkVenue по-долу, банда!

7 най-добри и най-продавани игри на Ubisoft за всички времена

Ubisoft Entertainment SA е голяма френска компания за игри, която е много популярна. Има толкова много игри, които са пуснати от Ubisoft, със сигурност сте объркани коя да играете.

За да ви улесни да намерите най-добрите игри, направени от Ubisoft, ApkVenue е избрал 7-те най-добри игри, които са пуснати от Ubisoft.

ApkVenue не смята, че други игри на ubisoft извън тези 7 игри са лоши. Въпреки това, поради ограниченото пространство, ApkVenue ще обобщи само 7, банда.

1. Assassin's Creed 2

Assassin's Creed 2 е част от един от най-добрите франчайзи за игри на Ubisoft, а именно Assassin's Creed (AC). Много хора казват, че тази една игра е най-добрата AC игра за всички времена.

Тази игра е любимата игра на Jaka и е отправна точка, в която Jaka наистина обича франчайза Assassin's Creed. Наистина топ, де!

Разказва за Ецио Одиторе, който се опитва да отмъсти за семейството си, което е било оклеветено и екзекутирано публично.

Ецио най-накрая намери своята самоличност като убиец, който беше готов да защити истината.

Ецио е и един от най-добрите персонажи в играта, банда. Харизмата и задълбочаването на характера на Ецио правят този герой един от най-емблематичните герои във видео игрите.

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft Монреал
Платформа PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PC
Дата на излизане 17 ноември 2009 г.
Жанр Екшън-приключение, стелт

2. Том Кланси: Дивизията

Tom Clancy's: The Division е мултиплейър игра, която има жанр екшън стрелец . Тази една игра е разработена от Massive Entertainment и пусната от Ubisoft Games.

Тази игра се развива в бъдеще и за местоположение приема град Ню Йорк . Историята е, че се появява нова смъртоносна епидемия като шарка, която убива много хора, банда.

Можете да играете играта, издадена през 2016 г., на различни платформи, като PC, XBOX ONE и PS4. Том Кланси: Отделът получи много положителни отзиви от различни кръгове.

В допълнение, Ubisoft добави, че тази игра веднъж е счупила рекорда на продажбите на Ubisoft при стартирането му през първия ден. Много добре, банда!

Подробности Информация
Разработчик Massive Entertainment
Платформа PlayStation 4, Xbox One, компютър
Дата на излизане 8 март 2016 г.
Жанр Екшън ролева игра, шутър от трето лице

3. Far Cry 5

Far Cry 5 е екшън-приключенска игра на FPS, разработена от Ubisoft Montreal и Ubisoft Toronto. Тази игра беше публикувана и пусната от Ubisoft Games през 2018 г.

Тази игра се провежда в окръг Хоуп, измислен град в САЩ, където харизматичен свещеник на име Джоузеф Сийд и неговата секта, Eden's Gate, управляват в диктаторски стил.

Ще изиграете героя на нов заместник шериф, хванат в капан в окръг Хоуп.

Той трябва да работи с лидера на бунта, за да освободи окръг Хоуп от диктатурата на Едемската порта.

Играта Far Cry е доста уникална, защото освен, че намирате опасни врагове, ще срещнете и екзотични животни, които са типични за района.

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft Монреал и Ubisoft Торонто
Платформа PlayStation 4, Xbox One, компютър
Дата на излизане 27 март 2018 г.
Жанр Стрелец от първо лице

4. Кучета пазачи

Watch Dogs е екшън-приключенска игра, разработена от Ubisoft Montreal и издадена от Ubisoft Games. Тази игра беше пусната през май 2014 г.

В тази игра, разположена в град Чикаго, ще играете Ейдън Пиърс , гениален хакер, който възнамерява да отмъсти за смъртта на племенника си.

Тази игра има концепция за отворен свят като GTA игрите. Watch Dogs обаче е уникален с това, че можете да хакнете всяко електронно устройство и да го използвате във ваша полза.

Това, което прави тази игра една от най-добрите, са детайлите, които играта показва. Съобщава се, че Watch Dogs показва град Чикаго почти на 100% подобен на оригиналния град, бандата.

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft Монреал
Платформа PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PC
Дата на излизане 27 май 2014 г.
Жанр Екшън приключение

5. Tom Clancy's: Rainbow Six Siege

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege е игра, издадена от Ubisoft, която е във франчайза на играта Tom Clancy.

Тази жанрова игра с един кадър в секунда ще изисква отлична стратегия и работа в екип.

Играта на Том Кланси: Rainbow Six Siege има геймплей, подобен на Counter Strike, но с по-сложен механизъм.

Тази игра няма сюжет като Tom Clancy's: The Division. Въпреки това, тази игра все още предлага вълнуващ геймплей, който може да ви направи зависими, банда.

В една от най-добрите онлайн игри можете да унищожите всички обекти на картата, за да намерите превъзходна позиция в атаката на опонента си.

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft Монреал
Платформа PlayStation 4, Xbox One, компютър
Дата на излизане 1 декември 2015 г.
Жанр Тактически стрелец

6. Assassin's Creed IV: Черен флаг

Assassin's Creed IV: Black Flag е екшън-приключенска игра, разработена от Ubisoft Montreal и пусната от Ubisoft Games през 2013 г.

В тази игра вие играете Едуард Кенуей , легендарен пират, който в крайна сметка се превръща в майстор убиец. Тази игра ще изследва живота на пират, както и на убиец.

Assassin's Creed IV: Black Flag се нарича играта от най-добрия франчайз Assassin's Creed, защото тази игра е първата, която внедрява елементи от отворен свят в играта Assassin's Creed.

С очарователна графика и наистина добра сюжетна линия, според ApkVenue, тази игра заслужава да бъде в редиците на най-добрите игри на Ubisoft, банда!

Тази игра се оказва в същата вселена като Watch Dogs, знаете ли.

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft Монреал, Ubisoft Милано, Ubisoft Киев
Платформа PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Xbox 360, Xbox One, PC
Дата на излизане 29 октомври 2013 г.
Жанр Екшън-приключение, стелт

7. За Чест

За Чест е игра на борба , които ber- обстановка в средновековна. Тази игра има много реалистичен боен механизъм и е доста трудна за начинаещи.

В тази игра трябва да избирате между 3 фракции, рицари , викинги и самураи . Трите фракции ще се борят докрай за победа.

Тази игра има много вълнуващ геймплей и гарантирано ще ви достави удовлетворение при играта.

Не само че се нарязвате, но трябва да помислите за стратегия за добро използване на оръжията.

Можете също така да избирате от различни класове, така че да можете да намерите клас, който отговаря на вашия стил на игра.

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft Монреал
Платформа PlayStation 4, Xbox One, компютър
Дата на излизане 14 февруари 2017 г.
Жанр Екшън, борба

Това беше статията на Jaka за 7-те най-добре продавани игри на Ubisoft за всички времена.

Ако имате най-добрите препоръки за играта от други Ubisoft, можете да напишете заглавието на играта в колоната за коментари, която ApkVenue е предоставил.

Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за най- добрите игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba