съвети да бъдете професионален шпионин, използващ android

Да си шпионин, който знае всичко за целевата си дейност, трябва да е наистина вълнуващо, нали? Е, ако се интересувате да станете готин и професионален шпионин, това е най-доброто шпионско приложение за Android, което ще ви направи професионален шпионин.

Случвало ли ви се е да ви издухват от страхотните постъпки на Джеймс Бонд или Итън Хънт ? Те са професионални шпиони в наистина страхотни измислени филми. Не е невъзможно, ако хладнокръвното им действие насърчава и вашето желание да станете шпионин.

Ако е така, тогава ApkVenue ще ви даде начин да станете професионален шпионин, използващ Android. Android наистина е сложен, така че не се изненадвайте, ако можете да използвате Android, за да станете шпионин. Искате ли да знаете как?

  • Шшш, ето как да докоснете Android на приятеля си без корен!
  • Как да докоснете смартфон с Android (тествана 100% работа)
  • Как да запишете активността на приятелката си на Android с помощта на Keylogger

Съвети за ставане на шпионин с помощта на Android

Ставането на професионален шпионин е не само за това, че правите подслушване или наблюдение, но също така предотвратявате да ви подслушват други хора. Има някои от най-добрите шпионски приложения на Android, които можете да използвате, за да шпионирате хора, както и да се предпазите от подслушване.

Докосване на целева Android

Докосването на нечий Android означава, че се опитвате да съберете информация за този човек. Подслушването може да се каже успешно, ако не е известно от хората, към които се насочваме. Някои приложения за Android, които можете да използвате за докосване на други хора, са:

1. Проследяване на деца

Предназначен да улесни родителите да наблюдават децата си, които биха си помислили, че Children Tracker може да се използва като най-доброто шпионско приложение за Android? Това приложение е полезно за записване на дейности, извършвани от целта. Той не само проследява местоположението, но Children Tracker може да се използва и за докосване на телефонни дневници , SMS, чат , уеб история , промяна на конфигурацията на Android и много други функции. По отношение на използването на Child Tracker, моля, прочетете статията Как да почукате смартфон с Android .

2. AirDroid

Както ApkVenue прегледа в статията Как да докоснете Android на гаджето си без нужда от корен , можете да използвате AirDroid, за да разберете много дейности, които вашето гадже или цел прави. Не само наблюдавате чата , можете да преглеждате колекции от снимки, да правите снимки на екрани , да виждате местоположението им, дори да правите снимки, без целта да знае. Интересно нали?

Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

Записване на целеви дейности

Виждали ли сте някога писалката, която Джеймс Бонд е шпионирал целта си? Така че, така че вашето шпиониране да е още по-вълнуващо, можете също да записвате дейности на други хора, използвайки вашия Android, без да бъдете забелязани от целта. Ето най-добрите шпионски приложения за Android, които можете да използвате, за да записвате целеви дейности:

1. ОС на шпионска камера

Можете да използвате това приложение, за да запишете вашата целева дейност, без да знаете, че записвате нейната дейност. Ако се подозира, можете дори да покажете своя Android на целта, но няма да се знае, че го записвате. Как така? Можете, защото OS Spy Camera може да работи във фонов режим, ако е необходимо. Готино, нали? Изтеглете OS Spy Camera тук.

2. SpyVisio

SpyVisio е шпионско приложение на Android, което ще превърне вашия Android в видеонаблюдение. Така че можете да наблюдавате целевата активност в реално време, стига това приложение да се използва за наблюдение на целта. Интересното е, че това приложение ще ви уведоми под формата на SMS, ако местоположението е преместено или забележите подозрителни движения. Както и да е, чувствайте се като професионален шпионин! Изтеглете SpyVisio тук.

Избягвайте да бъдете цел на шпиони

Не е смешно, ако сте заети да шпионирате други хора, но се оказва, че сте шпионирани за себе си. Така че, за да бъдете успешен шпионин, използвайки приложение за Android шпионин, трябва да използвате следните приложения:

1. Браузър Orweb

Така че вашата история на сърфиране и IP не могат да бъдат прочетени от шпиони, можете да я защитите с помощта на това приложение. Orweb е Tor Browser за Android, който ще шифрова данните ви, така че ако някой докосва, той няма да може да знае какви сайтове и пароли разглеждате. За да бъдете в безопасност, можете да отваряте имейли и други важни данни с помощта на този браузър.

Приложения за браузър Проектът Guardian ИЗТЕГЛЕТЕ

2. RedPhone

Една от най-страховитите форми на подслушване е, ако това, за което говорим по телефона, стане известно на други хора. Така че, за да се справите с подслушване на телефонни разговори, можете да използвате приложението RedPhone . Това приложение ще шифрова вашата телефонна активност, така че ако някой подслушва, той няма да може да чуе записа на разговора. Интересното е, че RedPhone вече е обвързан с приложението Signal, така че можете едновременно да защитите телефона си и да разговаряте .

Приложения Социални съобщения и съобщения Open Whisper Systems ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Телеграма

Обичате да разговаряте с приятели, за да обсъдите таен проект? Не позволявайте да изтече на други хора. Вместо да използвате WhatsApp, който съхранява съобщения на сървъра, можете да използвате Telegram за криптиране на вашите данни за разговор. Telegram използва криптиране от край до край, което гарантира, че съобщението ви ще бъде прочетено само от подателя и получателя. Можете да прочетете други предимства на Telegram в WhatsApp VS Telegram.

Apps Social & Messaging Telegram LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

И така, това беше колекция от най-добрите шпионски приложения за вашия Android. Използвайки това шпионско приложение, гарантирано сте професионален шпионин!