10 най-добри приложения и игри за генериране на импулси

Игрите за генериране на кредити могат да ви направят по-икономични. Изтеглете най-бързите приложения и игри за генериране на кредити тук!

Игрите за генериране на импулси може да звучат като нещо нереалистично за някои. Как можем просто да играем игри, за да получим безплатен кредит?

Всъщност в момента има много приложения и игри за печелене на пари, които се използват от няколко групи като източник на допълнителен доход.

Наградите, които получавате в играта, също варират. Започвайки от смартфони , ваучери за пазаруване, баланси в GoPay, а най-целенасочените са безплатни импулси.

Любопитни ли сте за какво? Хайде, вижте препоръките за пълната версия на ApkVenue на най -добрите приложения и игри за производство на импулси по- долу, банда.

Препоръчителни безплатни приложения и игри за генериране на такси за Android

Играта на игри през свободното време е забавна дейност, особено сега, когато има богат избор от онлайн мултиплейър игри, които можете да играете с приятели.

Какво обаче, ако това не е просто забавно, но може да генерира и кредит, който със сигурност е полезен за закупуване на интернет квота, например?

Така че можете да изпробвате приложенията и игрите, които правят най-новите пари през 2020 г., които ApkVenue препоръчва.

Не само премахвайки скуката, можете също така да запълвате времето си по-продуктивно с игри, които генерират импулси.

Как да играя най-бързата игра за генериране на импулси

Игрите с кредитни награди имат свои собствени правила, които трябва да спазвате, за да можете бързо да вземете кредит .

Единственият най-лесен начин да играете играта за бързо попълване е като следвате всички събития, предлагани в това приложение, както и в тази игра.

Всяко приложение, което генерира импулси, има различна система. Но средно те прилагат един и същ модел, за да ви накарат да прекарвате по-дълго в играта.

Следвайте инструкциите за игра, както е посочено в играта. Не забравяйте също да проучите приложението, за да намерите мисии, които могат да бъдат скрити. Вече съветите, нека веднага да гледаме играта.

1. Игра за генериране на кредити HAGO

Първата и най-популярна игра за производство на импулси в Индонезия е HAGO, която също може да бъде категоризирана като приложение за социални медии. Това е така, защото играчите могат да взаимодействат с други хора в него.

HAGO съдържа колекция от игри с повече от 80 забавни игри и можете да играете с други хора около вас, банда.

За да получите кредит в тази игра, можете да следвате сегмент, наречен HAGO Money Tree, където можете да имате възможност да получите кредит, който ще бъде изпратен директно на вашия телефонен номер.

Подробности HAGO - Играйте с нови приятели
Разработчик Hago Games
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете HAGO тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за любопитни факти

2. MAGER - За награди против Gabut

Ако искате да играете най-бързата игра за генериране на кредити, има игра, наречена MAGER, на която можете да разчитате, за да получите много безплатни кредити.

Подобно на HAGO, това приложение MAGER съдържа колекция от бързи и интелигентни бойни игри, където като спечелите тази игра ще бъдете възнаградени с точки, които могат да бъдат заменени за импулси.

Можете също да обменяте тези точки за редица салда в GoPay, които можете да закупите на кредит, като използвате менюто GoBills в приложението.

Въпреки че се счита за ново приложение, MAGER е инсталиран от повече от 50 хиляди потребители, така че не е нужно да се страхувате, ако искате да изпробвате функциите на MAGER, игра с кредитни награди.

Подробности MAGER - За награди срещу Gabut
Разработчик Студио SIDJI
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 48MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5

Изтеглете MAGER - Споделете наградите Anti Gabut тук:

MAGER - За награди срещу Gabut

3. AppNana - Безплатни карти за подарък

Следващата игра с кредитни награди е AppNana, която ви дава награди под формата на карти за подарък или ваучери . Въпреки че не генерира директно кредит , знаете, че този ваучер все още е полезен.

Например, за да допълвате, UC PUBG Mobile, запълване Парни баланси, бай игри в Google Play, за да се запълнят с PayPal баланс, който можете да осребрите в пари, банда.

За да получите награди в приложението AppNana, трябва само да изпълните задачата, като изтеглите приложението, предоставено в него.

Можете също така да играете игри, за да получите точки, които се наричат Ананаси . Чрез създаването на акаунт вече можете да получите 10 000 ананаса и 400 ананаса за всеки дневен вход .

Подробности AppNana - Безплатни карти за подаръци
Разработчик Награди на AppNana
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете AppNana тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Печелете пари: Парични награди и карти за подаръци (Игра Вземете най-лесния кредит)

Онлайн играта, която генерира импулси, Правете пари: Парични награди и карти за подаръци, ви позволява да можете да получите пари, които да бъдат изпратени чрез вашата сметка в PayPal, банда.

За да печелите пари, просто трябва да направите няколко прости задачи. Като гледане на видеоклипове, изпробване на безплатни приложения, попълване на анкети, даване на мнения и др.

С гарантирана ликвидност не е чудно, че Make Money има положителни отзиви в Google Play с повече от 1 милион изтегляния, знаете ли. Хайде, побързайте и играйте игри и вземете кредит!

Подробности Правете пари: Парични награди и карти за подаръци
Разработчик Tech2Cash
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 3.8MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Правете пари тук:

Производителност на приложения EarnCash App ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Съвет за милиардери, игра с кредитни и квотни награди

Играта с кредитни награди Billionaire Board дава на потребителите си мисия да събират възможно най-много монети и да получават атрактивни награди всеки ден.

В тази игра на борда на милиардера ще играете като пиратски капитан с мисия да побеждавате други играчи, за да събирате точки.

Тази игра с кредитни награди ви позволява да получите кредит, започвайки от 10 хиляди рупии до 100 хиляди рупии в зависимост от броя на събраните монети, банда.

Подробности Board of Billionaire - Безплатни подаръци всеки ден
Разработчик Светът на играта Нусантара
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 56MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете борда на милиардера тук:

Табло на милиардерите чрез Google Play Store

6. PopSlide

Следващата препоръка е PopSlide , игра, която генерира кредит с механизъм за кешбек , който осигурява редица награди от покупки на потребители.

Тук можете да получите кредит или баланс за онлайн пазаруване в различни надеждни приложения за онлайн пазаруване в Индонезия.

Изискванията за получаване на наградата са прости. Освен пазаруване, можете също да играете генериращи кредити игри чрез ежедневна рулетка , мини игри , да правите анкети и да играете викторини.

Изпълнявайки тези изисквания, ще можете да съберете редица точки, които могат да бъдат заменени за награди. Това е лесно и интересно, правилно да играете една от най-бързите игри за генериране на импулси.

Подробности PopSlide: Кешбек, отстъпки, безплатни такси
Разработчик YOYO HOLDINGS PTE. ООД
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 12MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете PopSlide тук:

Производителност на приложенията YOYO HOLDINGS PTE. ООД ИЗТЕГЛИ

7. Джакпот риболов

Следващата игра за получаване на кредит е Jackpot Fishing, която ви кани да играете риболовни игри, банди.

Разликата е, че тук не ловите, за да си набавите риба. Но можете да получите различни награди безплатно.

За да направите това, просто трябва да вземете участие в турнир, който е разделен на безплатни турнири и скъпоценни турнири . Всеки турнир има точки за лоялност, които могат да се обменят за реални награди.

Можете да получите кредитни награди, за смартфони и без огледални камери в тази игра Jackpot Fishing, банда.

Подробности Джакпот риболов - Награди за онлайн риболов
Разработчик Промяна на точка
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 45MB
Изтегли 10 000 и повече
Рейтинг 3.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете джакпот риболов тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

8. Gold Mine, игра, която генерира безплатен кредит

Идвайки от същия разработчик като Board of Billionaire, играта Gold Mine също ви моли да съберете колкото се може повече монети, за да ги замените за атрактивни награди.

Играта Gold Mine също предлага редица събития за ускоряване на напредъка в събирането на монети в играта.

Освен импулси, тук можете да получите и награди под формата на мобилни телефони до смарт часовници, които можете да спечелите, ако имате късмет.

Какво правите, кикотете се, играейки Gold Mine, игра с кредитни и квотни награди.

Подробности Златна мина - Безплатни подаръци всеки ден
Разработчик Светът на играта Нусантара
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 28MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Gold Mine тук:

Gold Mine чрез Google Play Store

9. Портфейл за подаръци

Искате ли да получите безплатни пари, които по-късно можете да закупите на кредит? Защо не опитате приложение за Android, наречено Подаръчен портфейл , банда.

Тук трябва само да правите игрите, които са дадени в приложението. Освен това трябва да изпълните редица задачи, за да получите точки.

След това събраните точки могат да бъдат заменени за атрактивни награди под формата на PayPal Cash, баланс в Google Play и други. Интересувате ли се да опитате?

Подробности Портфейл за подаръци - безплатни награди
Разработчик WellGain Tech
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 14MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Портфейл за подаръци тук:

10. Cashtree, онлайн игра за генериране на такси

Накрая е Cashtree, който ще ви даде възможност да получите атрактивни награди чрез различни мисии, като например изпробване на приложения или отваряне на определени сайтове.

Чрез приложението Cashtree можете да получавате награди под формата на пари до 100 000 IDR на ден, банда.

За да получите кредитни награди, трябва да свържете телефонния си номер, където Cashtree поддържа различни клетъчни оператори като Telkomsel, Indosat, AXIS, XL, Tri и Smartfren.

Подробности Cashtree: Споделяне на наградите Продължете
Разработчик PT Cashtree за Индонезия
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Cashtree тук:

Приложения за производителност VITI GLOBAL LIMITED ИЗТЕГЛЯНЕ

Видео: Можете ли да печелите 1 милион на ден ?! Това е най-доброто приложение за правене на пари, което трябва да опитате

Това са някои препоръки за най-добрите приложения и игри за производство на импулси на телефони с Android, които можете да играете безплатно. Не е лошо, ако успеете да получите кредит, нали?

С този списък с препоръчани игри от ApkVenue можете да прекарвате свободното си време по-продуктивно и с насока.

Пробвали ли сте някога игрите по-горе? Ако е така, опитайте да запишете своя опит в колоната за коментари по-долу и успех, опитвайки се да изпробвате късмета си!

Прочетете също статии за Toll Generators или други интересни статии от Novan Surya Saputra .