как да запазите квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър

Чувствате се разточителни, когато сърфирате с Google Chrome на компютър? Разгледайте полезните съвети в тази статия.

Днес много хора използват интернет връзка, за да работят, учат и просто търсят информация чрез Google Chrome на своите компютри или лаптопи. Обикновено, ако вече използвате компютър / компютър или лаптоп, ако използвате интернет пакет, който има квота за данни, със сигурност вашата квота ще изтече бързо. Знаеш ли защо?

Когато сърфирате в Google Chrome на компютър или лаптоп, браузърът се зарежда некомпресиран и вдига някаква честотна лента за приставки , добавки и различни разширения, които изсмукват голяма част от квотата ви за интернет пакети данни. Тогава кое е правилното решение за решаване на този проблем? Спокойно, ApkVenue ще осигури няколко начина за запазване на квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър .

 • Това е браузър, който може да спести батерията на вашия лаптоп до 50%
 • Тези 9 трика за сърфиране в Google ОПРЕДЕЛЕНО Запазете вашата интернет квота
 • 10+ начина за запазване на квотата за данни на смартфони с Android

Как да запазите квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър

ApkVenue ще предостави три начина за запазване на квотата за интернет данни в Google Chrome на вашия компютър или лаптоп. Методът и стъпките са лесни, трябва да сте малко креативни и да внимавате внимателно, за да няма грешки при практикуването му. И така , просто Джака му даде интересни начини.

1. Използвайте Save Saver Data Saver в Google Chrome

Да, този метод е лесен начин за запазване на квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър. За да не сте любопитни, ето стъпките директно:

 • Уверете се, че използвате най-новата версия на Google Chrome .
 • Отидете на разширенията на Chrome и изберете Получаване на още разширения .
 • Въведете ключовата дума спестяване на данни в лентата за търсене .
 • Намерете разширението Data Saver и щракнете върху Add To Chrome .
 • След това следвайте следващите стъпки и Data Saver вече е инсталиран на вашия Google Chrome.

Само с тази малка стъпка можете да запазите квотата си за данни, когато използвате Google Chrome на компютър или лаптоп. Тогава има ли друг начин освен използването на метода за разширение на Data Saver като този? Разбира се, забравих, че ApkVenue каза, че има три начина за запазване на квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър. И така , това е следващият метод.

2. Деактивирайте изображения и приставки в Google Chrome

Може би някои от вас се съмняват в това. Хей, това е сериозен факт. Изображенията, показвани в Google Chrome на компютър или лаптоп, консумират голяма честотна лента . Особено ако разделителната способност на изображението става все по-голяма и по-подробна, разбира се, това ще направи квотата ви за данни по-бърза. Е, най-подходящото решение е да деактивирате изображения в своя Google Chrome, за да можете да запазите квотата за данни, която имате. Как Това е лесно!

 • Отворете Google Chrome .
 • Щракнете върху Настройки , превъртете надолу.
 • Щракнете върху Покажи разширени настройки .
 • Въведете поверителност и отворете Настройки за съдържание .
 • След като изскачащият прозорец излезе, изберете Не показвайте никакви изображения .

В допълнение, все още за това как да запазите квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър номер две, можете също да управлявате системата за приставки , която се появява в Google Chrome. Стъпките са много сходни с предишната, но след последната стъпка, когато се появи изскачащият прозорец , превъртете надолу, за да намерите опцията Plugin и изберете Позволете ми да избера кога да стартирам съдържанието на плъгина . Лесно нали?

3. Не забравяйте, използвайте рекламен блок!

Знаете ли, оказва се, че рекламата може да изсмуче квотата ви до 80%. Рекламите са нещо, което е много досадно и най-често се появява, когато сме заети да разглеждаме . Следователно начинът за запазване на квотата за интернет данни в Google Chrome на следващия компютър е, че сте задължени да блокирате реклами с помощта на разширението на браузъра, направено от Google. За това трябва да изтеглите разширението Ad Block .

 • Трябва да използвате най-новата версия на Google Chrome .
 • Отидете на разширенията на Chrome и изберете Получаване на още разширения .
 • Въведете ключовата дума Ad Block в лентата за търсене .
 • Ще има много опции за Ad Block , намерете тази с висок рейтинг и щракнете върху Add To Chrome .
 • След това следвайте следващите стъпки и Ad Block вече е инсталиран на вашия Google Chrome. Сега никога повече няма да видите реклами, разпръснати из браузъра ви .

Това е списък с начини за запазване на квотата за интернет данни в Google Chrome на компютър, който ApkVenue може да ви осигури. Опитвали ли сте нещо преди? Ако не, моля, направете този метод, така че квотата ви за данни да остане в безопасност за доста дълго време. Споделете мнението си, момчета .