Тези 11 андроид приложения са задължителни за учениците, имате ли ги?

В тази статия ApkVenue ще предостави няколко приложения, които студентите трябва да имат, за да могат да ви помогнат да учите в колеж или където и да е.

Студентите понякога имат проблеми като файлове със задания, които трябва да бъдат изтеглени от компютъра, неясна информация за заданието, графици на часове, които понякога се променят, и много други неща, които трябва да направят.

В тази статия ApkVenue ще предостави няколко приложения, които студентите трябва да имат, за да могат да ви помогнат да учите в колеж или където и да е. Вижте пълния преглед!

  • 10 най-добри приложения за Android за активни студенти!
  • 8 най-добри лаптопа под 5 милиона за студенти
  • Специално приложение за студенти, които са мързеливи да си водят бележки

11 приложения за Android, които студентите трябва да имат

1. Приложения за социални медии

Първият определено е социалните медии, защото в тази модерна епоха хората рядко използват SMS или телефон, защото смятат, че приложенията за социални медии са по-изгодни. Особено сега, когато WiFi е разпръснат навсякъде и пакетите за данни са евтини. Така че приложението в социалните медии е много полезно като средство за комуникация с приятели, преподаватели и семейство. Това приложение може да бъде добро място за споделяне, ако имаме проблеми със собствените си задачи.

Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Google Drive

Полезно като място за споделяне на файлове между преподаватели и студенти, приятели и приятели или място за изтегляне на учебни материали, съхранявани от преподаватели. Google Drive може също да бъде място за съхранение на важни файлове като тези, файлове за задания и много други. Ако го запазите в Диск, можете да го споделите с приятелите си, ако не можете да се срещнете лично или ако искате файлът да бъде по-достъпен в бъдеще.

Office Apps & Google Business Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

3. GMail

Използването на GMail е за изпращане и получаване на имейли относно лекции, които понякога е мързеливо да се отварят директно от лаптоп или компютър, защото е сложно, така че GMail улеснява получаването на новини свободно, само въоръжени с интернет и смартфон. Винаги ще бъдете в крак с имейла и може да бъде средство за изпращане на задания до преподаватели.

Приложения за социални съобщения и съобщения на Google ИЗТЕГЛЕТЕ

4. WPS Office

Това приложение на WPS Office е полезно за отваряне на файлове във формат .doc или файлове на Microsoft, които понякога могат да бъдат достъпни само от компютър. Това приложение е и правилното решение за тези от нас, които бързат да проверят файлове, които искат да бъдат изпратени, отпечатани или други спешни ситуации.

Офис приложения и бизнес инструменти Kingsoft Office Software Corporation Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Тодоист

Приложението Todoist е полезно за напомняне на вашия график от дейности, които трябва да се извършат. Използването на това приложение е много лесно и лесно за тези от вас, които не искат да бъдат сложни. Това приложение е идеално за тези от вас, които имат натоварен график и искат да управляват времето си възможно най-ефективно, така че задачите да се изпълняват и да се правят други важни неща.

Office Apps & Business Tools Doist ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Google Translate

Google Translate вече има функция за офлайн речник и може да превежда думи със снимки. Тази функция ще бъде много полезна, ако имате проблеми с писането на думата за превод. Така че това приложение наистина се препоръчва за вас, за да улесните превода на чужди езици.

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Математически будилник

Будилникът по математика е много важен за тези от вас, които наистина трудно се събуждат. Въпреки че използвате аларма, често я изключвате несъзнателно и заспивате отново, въпреки че имате много важен график, като среща или изпит. Тази аларма е подходяща за вас, защото когато я включите, за да я изключите, трябва да решите математически проблем, който изисква от вас да се събудите и първо да помислите да го изключите.

Изтеглете математически будилник

8. Фотомат

Това приложение Photomath също е доста полезно, ако понякога нямате време да правите математически задачи. Но не го използвайте за измама, така че по-късно не можете. Така че използвайте това приложение, за да се научите и да свикнете да го използвате само когато сте натиснати, например при учене и не сте сигурни в отговора на вашата задача.

9. Периодична таблица

Приложението Photo Math е полезно, ако имате курс по химия, който е необходим за запаметяване на имената на химични вещества, които често се забравят. Така че решението е, че можете да го изтеглите и разгледате, когато е необходимо.

Изтеглете периодичната таблица

10. Evernote

Това студентско приложение е много полезно за нас при правенето на бележки. Предимството на това приложение е, че може да вмъква изображения, за да ни е по-лесно да запомним написаното и важността на бележките. Например даваме снимка на книга за бележки от уроци и други картини за други неща като истории или други лични въпроси.

Офис приложения и бизнес инструменти Evernote Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ

11. Money Wise

Money Wise е подходящ за тези от вас, които искат да управляват финансите, така че разходите ви да не са прекомерни и да могат да бъдат сведени до минимум. Той е много подходящ за ученици, които се учат да бъдат по-независими и се опитват да спестят пари, за да могат да пазаруват за нещата, които искат. Вие, които искате да поддържате здравето на портфейла си, трябва да изтеглите това приложение.

Изтеглете Money Wise

Надяваме се с по-горните приложения, вашите учебни дейности ще бъдат по-добри и по-максимални и не опит събития, които правите надолу и губят ентусиазма си.